Lakiery klasyczne

Maga Guma peel-off

tiera
    9 sierpnia 2019 o 8:46
    Sprytne rozwiązanie
    Malowanie paznokci nie jest moja najmocniejszą stroną, ale dzięki temu preparatowi robię to o wiele sprawniej. Moje skórki nie są już tak upaćkane lakierem i mój manicure wygląda całkiem przyzwoicie.
  • 29 lipca 2019 o 21:58
    Ułatwia malowanie paznokci!
    Z tą gumą malowanie paznokci jeszcze nigdy nie bylo takie proste . Nawet moja 10 letnia corka potrafi zrobic mamusi ładny manicure! Skorki sa czyste i zadbane.
    Indra83
    29 lipca 2019 o 21:36
    Idealne rozwiązanie
    Od dawna robię sobie hybrydę, ale nie umiem idealnie nałożyć lakieru. Zawsze pozalewam skórki. Na szczęście, dzięki tej gumie mogę tego uniknąć i mój manicure wreszcie wyglada tak jak powinien. Łatwo się ją nakłada, pędzelek jest poręczny. Po wszystkim trzeba zdjąć zaschnietą gumę i gotowe. Paznokcie są piękne
    Zalety:
    • Cena, łatwa w użyciu nawet dla początkujących, wydajna
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 7 lipca 2019 o 17:53
    Mój faworyt
    Bardzo przydatny produkt nie tylko dla dziewczyn, które same sobie robią manicure. Bardzo ułatwia mi zrobienie idealnego manicure. Guma Peel-off od firmy Maga to produkt, który nakłada się na skórce wokół paznokcia co zabezpiecza skórę przed pomalowaniem. Mój must have.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji, wygodny pedzelek
  • 6 lipca 2019 o 18:50
    Must have przy stemplach czy zdobieniach.
    Zupełnie przypadkiem miałam okazję skorzystać z Gumy Peel-off firmy Maga. Szeroki pędzelek gumy pozwala z łatwością nałożyć produkt na skórki wokół płytki paznokcia i tym samym pozwala na uniknięcie ubrudzenia lakierem. Jeszcze łatwiej produkt zdjąć po wykonaniu zdobień! Dla mnie rewelacja, wygoda. Pomyśleć że wcześniej nie widziałam do czego służyć może guma :)
    Zalety:
    • Szeroki pędzelek ułatwia nakładanie gumy.
    Wady:
    • Nie zauważyłam.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne