Bazy do paznokci

NeoNail V, Hard Base Vitamins Witaminowa baza pod lakier hybrydowy

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 listopada 2020 o 7:40
    Słaba
    Mimo kilkuletniego doświadczenia w pracy z hybrydą, ciężko pracuje się z tą bazą. Spływa na skórki. Jednak najgorsze co w niej zauważyłam to problemy w usunięciu jej acetonem, w moim przypadku baza pod wpływem acetonu twardniała, nie ma innej możliwości usunięcia nic potraktowanie jej pilnikiem.
  • 13 lipca 2020 o 21:31
    Trzeba wiedzieć jak używać.
    Ja: Mam paznokcie głęboko osadzone, dość grube z tendencją do rozdwajania się i łamania po bokach. Noszę hybrydę jak i naturalne lakiery na paznokciach. Co jakiś czas daje swoim paznokciom odpocząć i serwuje im różne kuracje odbudowujące i regenerujące. Lubię testować nowe marki lakierów hybrydowych choć najwięcej w swojej kolekcji mam lakierów firmy Neonail i Kabos. Oczekiwania: Przedłożenie trwałości lakieru hybrydowego, odżywienie paznokci. Opakowanie: Standardowa dla marki buteleczka. U góry logo, poniżej nazwa produktu. W przypadku serii witaminowej butelka jest biała. Srebrna nakrętka, która niestety podczas regularnego użytkowania trochę się ściera i zużywa. W środku poręczny pędzelek, dobrze wyprofilowany. Nabiera odpowiednią ilość produktu. Wrażenia: Baza dość mocno pachnie, ale jest to normalne zjawisko jeżeli chodzi o produkty do paznokci. Jest gęsta, nakłada się ją dość opornie. Trzeba odpowiednio wyważyć ilość produktu, bo skórek nie zaleje, ale może zrobić nierówności. Nałożone w dużej ilości niestety sprawia, że paznokcie będą odchodzić płatami, więc kluczowa jest tutaj ilość. Na początku nie lubiłam tej bazy, wydawała mi się beznadziejna, ale myślę, że to produkt dla osób już bardziej wprawionych w robienie paznokci hybrydowych. Gdy nauczyłam się dobrze z niej korzystać dostrzegłam plusy tego produktu - manicure jest trwały, po ściągnięciu paznokci płyta jest utwardzona i bardzo dobrym stanie. Cena jest nieco wygórowana, ale jak za te właściwości produktu do przeżycia. Dodatkowym atutem jest wydajność - baza starcza na parę miesięcy regularnego używania. Lubię testować nowości, ale do tej bazy wracam co jakiś czas i uważam ją za świetny produkt.
  • 2 czerwca 2020 o 16:55
    Najgorsza
    Najgorsza baza jaką używałam. Nigdy nie miałam problemów z utrzymaniem się manicure hybrydowego. Ale z tą bazą było odwrotnie. Paznokcie zaczęły odchodzić już na drugi dzień. Na początku myślałam, ze to tylko moja płytka nie lubi się z ta baza ale sprawdziłam u mamy i przyjaciółki i również okazało się to samo. Nie polecam
  • 30 grudnia 2019 o 13:20
    Thumbs up!
    Odkąd robię hybrydy, bardzo dbam o płytkę paznokcia, bo widziałam nie raz, że potrafią osłabiać paznokcie. Testowałam już kilka baz witaminowych i ta jest moim faworytem. Łatwo się ja aplikuje, nie ściąga się i faktycznie wzmacnia paznokcie, po zdjęciu są w bardzo dobrym stanie. Do tego na plus można zaliczyć dobrej jakości pędzelek oraz samą wydajność.
  • 29 października 2019 o 19:50
    Bazę polecam głównie ze względu na trwałość i to, że poprawia kondycję paznokci. Moje nie są już aż tak łamliwe, jak kilka miesięcy temu, kiedy to jej jeszcze nie stosowałam. Największe plusy: + trwałość i jakość + nie zalewa skórek + poprawia kondycję paznokci Minusów nie zauważyłam.

Zobacz także inne Bazy do paznokci