Kredki do brwi

Lancome Le Crayon Sourcils Ołówek do brwi

Lancome Le Crayon Sourcils 1.8g Kredka do brwi 020 Chatain

• 25 kwietnia 2018 o 19:30
    rewelacyjna
    Najlepsza kredka do brwi jaką miałam (porównywalna do doskonałej kredki Chanel). Jest twarda, ale to jej wielka zaleta - można precyzyjnie domalować włoski a brwi nie wyglądają sztucznie. Dzięki swojej nietłustej formule nie rozmazuje się na twarzy i wytrzymuje cały dzień. Wielki plus za szczoteczkę, która jest sztywna i idealnie rozczesuje włoski dając im piękny kształt i sprawiając, że kolor wygląda jeszcze bardziej naturalnie. Mam kolor 020 Châtain, który jest idealny dla ciemnych blondynek.
    Zalety:
    • trwałość, naturalny efekt i kolor, konsystencja, szczoteczka
    Wady:
    • trudna do temperowania
    tibsy
    4 września 2016 o 16:36
    dobra
    ogólnie jest super, ale wydajość to zdecydowanie nie jej atut minusy: -wydajność - lubi się łamać plusy: +piękne opakowanie +dobre kolorki +ładnie uzupelnia brwi +całkiem trwała
    ulca
    9 lipca 2015 o 12:00
    bardzo dobra kredka
    bardzo dobra kredka zaczne od plusow: -odpowiednio twarda -nie rozmazuje sie,nie kruszy -bardzo trwala(przetestowalam na silowni) ciezko ja zetrzec,powiedzialabym ze ma trwalosc kredki wodoodpornej,pieknie podkresla ksztalt brwi,efekt wrecz niesamowity ,w porownaniu z moja ukochana CHANEL wypada bardzo dobrze,a moze nawet lepiej?bylabym zachwycona gdyby nie jeden wielki minus ,ktory przekresla wszystkie plusy : KOLOR! moje wlosy maja odcien popielaty i jak ognia unikam wszelkich rudosci i czerwonosci w odcieniach kredek do brwi,moj ulubiony to CENDRE od CHANEL (szary,popielaty braz przypominajacy kolor kory drzew)a LANCOME niestety takiego koloru nie posiada! kupilam kolor brun,ladny wydawaloby sie dosc chlodny braz,ale jak dla mnie niestety zbyt brazowy!stawiam na naturalnosc zwlaszcza jesli chodzi o brwi ,a naturalnie brazowe brwi poprostu nie istnieja!brwi sa pieknie podkreslone,ale niestety na brazowo co od razu zuca sie w oczy,a moze tylko ja to widze?w kazdym razie nie kupie ponownie wlasnie ze wzgledu na kolor gdyz wybralam odcien najchlodniejszy i nie widze wiecej opcji dla siebie jesli chodzi o pozostale odcienie Używam tego produktu od: 1 tydzien Ilość zużytych opakowań: jedno
    adwoa1
    21 września 2014 o 12:30
    Ten i tylko ten!
    Świetna jest ta kredka! Moja pierwsza i innej juz nie szukam. Posiadam kolor brazowy i pasuje idealnie. Łatwo sie maluje, super kolor, brwi wygladaja bardzo naturalnie. Polecam. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 22 czerwca 2014 o 13:51
    ~Chataigne - Tam Gdzie Brwi Nie Są Na Drugim Planie~
    Nie używam cieni (sporadycznie). Nie używam linera. Jedyna ozdoba moich oczu poza rzęsami to brwi. Natura dała mi te wymarzone wybiegowe. Mimo to uważam że lepsze nie jest wrogiem dobrego i kredka to brwi to moje must have. Lancome to mój ideał przede wszystkim z powodu koloru. Mam odcień Chataigne przeznaczony dla dziewczyn o ciemnej oprawie oczu. Shiseido, którą miałam przed Lancome była kolorystycznie nieco zbyt ciemna i zbyt zimna. Dior to był już odcieniowy mrok:) Z kolei używanie kredki za jasanej mija się z celem. Wiele marek proponuje połaczenie kredki i wosku, ale to mi zupełnie nie odpowiada. Kredka to kredka. Lancome - jak pisałam - ma idealny dla mnie odcień. Z brwiami mam pewną wprawę mimo to zbyt miękka kredka pewnie prowadziłaby do efektu przerysowania, który jest dla mnie najgorszą rzeczą pod słońcem. Kredka Lancome jest twarda. Szlachetnie twarda :) Odpowiednio zatemperowana daje subtelny efekt. Szczoteczka umieszczona z drugiej strony to fajny pomysł, ale moja kredka przeżyła szczoteczkę. Tę ostatnią myłam za każdym razem kiedy jej używałam czyli prawie codziennie. Po ośmiu miesiącach wypadła, ale absolutnie nie odejmę za to gwiazdki. To nie jest szczotka od odkurzacza. Kredkę mam od roku i została jej 1/4. Dwa razy zdarzyło się tak, że mimo braku upadków, kredka się ułamała stąd szybsze jej zużycie. Myslę że niewykluczone jest łamanie się z powodu nieodpowiedniego temperowania. Mimo to jest to po prostu moja kredka. Napewno do niej wrócę. To chyba jedyna rzecz z kolorówki Lancome (poza lakierem) która do tego stopnia mnie do siebie przekonała. Używam tego produktu od: Rok Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszej

Zobacz także inne Kredki do brwi