WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Christian Dior Capture Totale, High Definition Loose Powder Puder sypki

uzunia
    18 grudnia 2011 o 18:20
    Zdecydowanie lepszy od Kanebo
    Ostatnio mój ideał! Wcześniej moim n*1 było Kanebo,ale mam wrażenie,że w raz z nową szatą graficzną pogorszyła się jakość kosmetyku. W zasadzie Dior robi to wszystko co robiło do tej pory Kanebo... świetnie matuje nie podkreślając skórek, doskonale stapia się ze skóra i nie daje efektu maski, utrwala makijaż,ale dodatkowo puder Capture Total nie daje efektu płaskiego makijażu.Dzięki rozświetlającym drobinkom daje efekt w3 wymiarach a dodatkowo twarz jest świeża i promienna. Fajne jest również to,że przy cerze mieszanej->przetłuszcającej się drobinki nie potęgują widoczności porów ani świecenia. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 19 listopada 2011 o 18:32
    Milosc moja!
    Stalam sie szczesliwa posiadaczka tego pudru przez pomylke. Najpierw konsultantka nie mogla znalezc mojego ulubionego sypanego Diora, a potem nie bylo mojego koloru, najjasniejszego. Wzielam wiec ten, bez wiekszego przekonania. Jednak od pierwszego uzycia, strasznie mi sie spodobal. Rozswietla cere, matuje, az jestem zdziwiona, ze caly problem blyszczenia rozwiazuje bibulkami. Po ostatnim koszmarze z YSL ciesze sie, ze puder nie zmienia koloru podkladu, nie ciemnieje, nie robi plam. Nie sciaga skory i nie powoduje powstawania suchych skorek. Czyli jest taki, jaki byc powinien, a nawet lepszy. Bylam troche zdziwiona, ze dostepny jest tylko w jednym kolorze, ale nawet, osoby z tak jasna cera, jak moja beda zadowolone. Używam tego produktu od: Od miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    saimiri
    18 lipca 2011 o 19:44
    Doskonaly
    Uzywam go razem z capture totale HD serum. Razem tworza idealna pare. Puder zapewnia idealnie matowe, ale jednoczesnie rozwietlone wykonczenie i nawet przy bardzo wysokich temperaturach utrzymuje sie znakomicie na buzi przez wiele godzin. Doskonaly. Minusow brak. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 21 maja 2011 o 14:27
    bardzo dobry puder
    moja recenzja w zaskakujacy sposób znikneła:(a zakupilam go dawno ,dawno temu..Dior lepszy u mnie w klasyfikacji niz Chanel i clarins lecz ciut gorszy niz HR..ale do rzeczy..Błyskawicznie rozświetla, dodaje twarzy blasku,Rozprasza światło, optycznie minimalizuje niedoskonałości cery Odświeża skórę dzięki delikatnej przezroczystej różowej fakturze Idealnie się rozprowadza, doskonale kryje niedoskonałości Wyrównuje koloryt cery, przedłuża trwałość makijażu Nadaje skórze naturalny, promienny blask, uwydatnia piękno skóry tylko nie matuje tej mojej wstretnej strefy T i tu mam problem bo na lato potrzebuje oprócz glamu ,zmatowienia równiez ..Dobrze współgra z podkladem z tej samej serii(mam kolor 020)Moze trzebaby było na srodek twarzy innego pudru?ale jak dla mnie to juz za dużo obciązenia gdy za oknem plus 50:):)wydaje mi sie ze w porze mniej słonecznej lepiej sie sprawdzi.. Używam tego produktu od: 1,5 roku temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe pełnowymiarowe
    Dorra
    20 marca 2011 o 15:35
    rozczarowanie
    Chorowalam na ten puder dosc dlugo az wreszcie go sobie kupilam. I co??? Totalne rozczarowanie! Nalozony na twarz wyglada u mnie dobrze ale jakies pol godz, potem zaczynam sie swiecic i caly make up zaczyna mi doslownie splywac! Jest to puder rozswietlajacy ale ta poswiata wyglada tandetnie. Nie polecam! Badziew nad badziewiami za duze pieniadze! Wczesniej uzywalam Kanebo sypkiego i chyba wroce do niego z podkulonym ogonem...