Pudry pod oczy

Brush Up by Maxineczka Under Eye Powder Sypki puder pod oczy

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 marca 2025 o 11:02
    Jedyny, jaki sie u mnie świetnie sprawdził. Rewelka!
    Puder pod oczy Maxineczki kupiłam zaraz po premierze i od tego czasu jest moim numerem jeden! Na początku nie byłam przekonana do tego typu produktów, ale ten całkowicie zmienił moje podejście. Podoba mi się eleganckie i praktyczne opakowanie oraz lekka, aksamitna konsystencja. Świetnie sprawdził się szczególnie w okresach, gdy miałam dużo bezsennych nocy – pięknie rozjaśniał spojrzenie, zakrywał cienie i nie obciążał delikatnej skóry pod oczami. Nie wchodził w zmarszczki (z tym zawsze mialam problem stosujac pudry pod oczy), nie przesuszał i utrzymywał się przez cały dzień. Moim zdaniem ma świetny stosunek ceny do jakości i zdecydowanie warto go wypróbować. Już nie nie raz trafił do kogoś ode mnie jako prezent, bo naprawdę myślę, ze warto go mieć w kosmetyczce.
  • 31 stycznia 2025 o 10:04
    Fajny :)
    co ja o tym myślę? - myślę, że chętnie sięgnę po kolejne opakowanie :) *szata graficzna jest baaardzo ładna. Ciekawa, wyróżniająca się kolorystyka, bez zbędnych informacji na opakowaniu *puder zamknięty jest w plastikowym opakowaniu z wieczkiem z siteczkiem, które można zasłonić dzięki czemu produkt nie rozsypuje się *beżowy kolor pudru może na pierwszy rzut oka trochę odstraszać ale nie ma tu mowy o przyciemnianiu korektora ale jednocześnie okolica pod okiem nie jest wybielona *moim zdaniem puder dobrze utrwala korektor, tak na prawdę wszystko trzyma się doskonale przez cały dzień :) *okolica przypudrowana tym produktem wygląda dobrze, naturalnie, nie jest obciążona *podoba mi się działanie oraz efekt na skórze
  • 27 stycznia 2025 o 11:49
    Leciutki jak mgiełka
    Mam bardzo cienką i wrażliwą skórę w okół oczu i wiele kosmetyków ją przesusza. Ale nie ten puder. Jest tak lekki i delikatny, że w ogóle nie czuję go na skórze. Jest jak mgiełka. Pięknie wygładza, nie wybiela. Fantastycznie wygląda pod oczami, nawet po wielu godzinach nie zbiera się w zmarszczkach i załamaniach. Polecam, to mój hit
  • 19 grudnia 2024 o 18:20
    Świetny puder!
    Media społecznościowe zapłonęły, kiedy tylko wyszła pierwsza kolekcja Maxineczki. Nie mogłam się oprzeć, aby nie kupić tego pudru. Powiem więcej, to już moje drugie opakowanie i muszę przyznać, że dziewczyna potrafi w pudry:) Zdążyła już nawet wypuścić drugą, jesienną kolekcję. Oprawa graficzna trafia do mnie w 100% - marmurki, rosegold'y, to totalnie moje klimaty. Opakowanie jest też bardzo wygodne, ponieważ produkt łatwo się dzięki niemu dozuje. Mamy tu 6g produktu w cenie 29,99zł. Drogo? Tanio? Według mnie tanio, zwłaszcza, że jego jakość jest na wysokim poziomie. Puder jest bardzo miałki w konsystencji, wręcz aksamitny pod palcami. Ma beżowy kolor i takie najbardziej lubię, ponieważ nie rozbielają mi okolicy pod oczami a ładnie rozświetlają. Wykończenie jest satynowe i wygląda pod okiem bardzo lekko i świeżo. Na mojej skórze trzyma się cały dzień i nawet po tym czasie nie mam zastrzeżeń do jego wyglądu na skórze. A lubię go nakładać nie tylko pod oczy, ale również na powieki, utrwalając przy tym korektor, na okolice nosa, zmniejszając przy tym widoczność porów, oraz na bruzdy nosowo-wargowe. Tak naprawdę nakładam go wszędzie tam, gdzie chcę uzyskać efekt porządnego utrwalenia nie obciążając przy tym skóry. Puder nie robi na twarzy efektu ciastka. Powiedziałabym wręcz, że stosując go z różnymi podkładami, nie zauważyłam, aby z którymś się nie dogadał. Doceniam także, że produkt nie ma zapachu a to zmniejsza ryzyko wystąpienia alergii, do której miewam skłonności. Nie zauważyłam także, aby podkreślał suche skórki. Wiadomo, w sezonie grzewczym, pomimo regularnych peelingów, takich skórek potrafi być na cerze całkiem sporo i ja też takie mam, to jednak i tak oceniam wygląd tego pudru na bardzo ładny. Trwałość też jest bardzo dobra, trzyma się na mojej skórze cały dzień, bez potrzeby poprawiania (cera sucha w kierunku normalnej). Według mnie ten puder to naprawdę świetna propozycja na każdą kieszeń. Powinien sprawdzić się przy wielu typach cery, również dojrzałej z uwagi na swoją lekkość. Polecam :-)
  • 28 listopada 2024 o 12:36
    Perfekcja pod oczami w lekkiej chmurce
    Ten puder to prawdziwe odkrycie! Jest tak lekki, że ledwo czuć go na skórze, ale efekt, jaki daje, jest nie do podważenia. Idealnie utrwala korektor, wygładza skórę pod oczami i sprawia, że wszystko wygląda bardziej świeżo i naturalnie. Zero efektu ciastka czy przesuszenia – po prostu subtelny mat, który trzyma się przez cały dzień. Najbardziej podoba mi się to, że nie podkreśla drobnych zmarszczek ani suchych miejsc, co przy delikatnej skórze pod oczami bywa problematyczne. Do tego jest transparentny, więc pięknie współgra z każdym odcieniem korektora. No i to opakowanie – praktyczne i estetyczne, idealne na toaletkę lub do kosmetyczki.
    Zalety:
    • Niezwykle lekka formuła, która nie obciąża skóry.
    • Świetne utrwalenie korektora przez cały dzień.
    • Nie podkreśla zmarszczek ani suchości.
    • Uniwersalny odcień, który pasuje do każdego makijażu.
    Wady:
    • Dostępność ograniczona głównie do wybranych sklepów online.