Pudry pod oczy

Nam Professional by Wibo Satin Loose Powder Puder satynowy z mikroalgą i glinką

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 lutego 2025 o 9:06
    Warty zakupu
    Zawiera rzeczywiście mikrodrobinki, nie wielki pyłek brokatowy więc wygląda bardzo ładnie na buzi. Nie ukrywa cieni tak jak pisze producent, ale to nic, i tak podoba mi się efekt jaki można z pomocą tego pudru uzyskać. Fajnie rozświetla ale nadaje się dla cery mieszanej. Ja jestem zadowolona, szczególnie że wszystkie kosmetyki NAM tak ładnie pachną. Jedyne co mi się w nim nie podoba to sitko w opakowaniu, które lubi się zapychać, ja musiałam je wyjąć co też na pewno zmniejszyło wydajność produktu bo bezpośrednio z opakowania pudru nabierało się dużo na pędzel.
  • 25 listopada 2024 o 21:38
    naturalny mat i gładka skóra
    Nam Professional by Wibo Satin Loose Powder to puder o delikatnej, satynowej formule, która utrwala makijaż, jednocześnie nadając skórze naturalny, matowy efekt. Jego lekka konsystencja sprawia, że nie obciąża skóry, a skóra wygląda gładko i świeżo przez cały dzień. Dodatkowo puder nie podkreśla zmarszczek ani suchych miejsc, co czyni go idealnym do codziennego użytku. Posiada dobrą wydajność i doskonale sprawdza się w roli wykończenia makijażu.
    Zalety:
    • Delikatna, satynowa formuła. Utrwala makijaż na długo. Naturalny matowy efekt.
    • Nie podkreśla zmarszczek ani suchych miejsc.
  • 23 listopada 2024 o 13:45
    Rewelacja
    Do pudru z NAM podchodziłam bardzo, bardzo sceptycznie. Zazwyczaj używam produktów matujących ze względu na wyświecającą się cerę + dodatkowo stosuję dla dodatkowego utrwalenia setting spray. Codziennie rano nakładając makijaż jestem wdzięczna sobie, że zdecydowałam się na zakup tego cuda :) Puder posiada wiele skrzących drobinek, po nałożeniu wyglądają bardzo subtelnie, nadają twarzy przyjemne satynowe glow. O dziwo, pomimo, że nie jest to puder matujący, to moja twarz przez długi czas się nie wyświeca, a jak już to nie wygląda to oleiście - tak jak miało to miejsce przy pudrach matujących - i wystarczy tylko użyć bibułkę matującą :) Nie zapycha :) Niestety dużą wadą jest talc w składzie, przez co niestety będę zmuszona do dalszych poszukiwań pudru idealnego i odebrania jednej gwiazdki :/ Zapach jest dość intensywny, taki perfumowan - dla mnie jest to zaleta, ponieważ używam z jeszcze większą przyjemnością. Polecam poczekać na promocję, można znaleźć nawet za 20 zł :)
    W perfumerii
  • 18 listopada 2024 o 12:36
    Uwielbiam!
    NAM Satin Loose Powder to mój ulubiony puder drogeryjny, dlatego zawsze mam jedno opakowanie w zapasie. Puder ma delikatne drobinki, które subtelnie rozświetlają twarz, nadając jej świeży, naturalny blask, a jednocześnie doskonale matowi skórę, bez efektu maski. Makijaż utrzymuje się cały dzień, bez konieczności poprawek. Regularna cena jest dość wysoka jak na puder drogeryjny, dlatego warto poczekać na promocje, ponieważ wtedy można go kupić w bardzo korzystnej cenie. Jeśli szukasz pudru, który zapewni matowe wykończenie z delikatnym rozświetleniem, to warto zwrócić uwagę na ten produkt :)
    • Lekka formuła
    Wady:
    • Cena regularna jest dość wysoka
  • 16 października 2024 o 10:39
    Zaskakująco dobry efekt
    Ten puder naprawdę mnie zaskoczył! Po nałożeniu skóra wygląda super gładko, a pory są mniej widoczne. W słońcu twarz wygląda zdrowo i promiennie, co bardzo mi się podoba. Co najlepsze, puder utrzymuje się przez cały dzień, więc nie muszę się martwić, że będę wyglądać jakbym była spocona czy przetłuszczona. Aplikacja jest łatwa – wystarczy kilka pociągnięć pędzlem i gotowe! Jednak muszę wspomnieć o cenie – jest dość wysoka i pewnie dałoby się znaleźć tańsze produkty, które działają podobnie. Mimo to, jeśli chcesz czegoś, co naprawdę dobrze działa, ten puder może być dobrym wyborem. Podsumowując, polecam go wszystkim, którzy chcą uzyskać gładką skórę i długotrwały efekt!
    Zalety:
    • Wygładza skórę i zmniejsza widoczność porów
    • Długo się utrzymuje
    • Łatwo się aplikuje
    • Dobrze wygląda w słońcu
    Wady:
    • Wysoka cena