Pudry pod oczy

Claresa Feel the Pow(d)er! Light Reflecting Under Eye Powder Puder pod oczy

Claresa Puder pod Oczy Feel The Powder 01 White 6g
Claresa

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 sierpnia 2024 o 14:02
    Absolutnie na nadaje się pod oczy ale na twarz tak.
    Puder nałożony pod oczy sprawia, że skóra sie marszczy i wygląda bardzo źle. O wiele starzej niż bez kosmetyków. My kobiety używamy takiego pudru aby wyglądać lepiej, a nie gorzej. Tutaj puder nie spełnia zadania i ma ode mnie jedną gwiazdkę. Jednak na strefę T się nadaje i nie jest taki najgorszy. Może nie rozświetla ale wygląda przyzwoicie. Nie mogę mu dać jedynki czy dwójki. Mimo,że nie spełnia swojego zadania i obietnic producenta to jednak użyty na miejsca poza oczami jest ok.
  • 21 kwietnia 2024 o 16:22
    Bubel
    Pudry pod oczy Claresy zniechęciły mnie do stosowania tego typu produktów. Może od innych producentów by się sprawdziły, ale nie mam już ochoty wyrzucać pieniędzy w błoto. Jak wspomniała wcześniej jedna z recenzentek - obecnie dużo jest pudrów do twarzy tak delikatnych i drobno zmielonych, że z powodzeniem można ich używać pod oczy, do czego zachęcają nawet sami producenci. Do tego moja skóra wygląda lepiej z samym korektorem, niż z korektorem i tym pudrem. To 3 kosmetyk pod oczy Claresy, który mi się nie sprawdził. Dokładnie tak samo jak niektórym osobom tutaj, po jego nałożeniu mojea okolica pod okiem wygląda znacznie gorzej niż bez niego. Po pierwsze skóra wygląda jak bardzo wysuszona, chociaż taka nie jest i bardzo staro - jakbym miała o wiele więcej zmarszczek, niż mam. Do tego daje wrażenie, jakby mi dodawał cieni pod oczami, które korektor mi pięknie zakrywa. Rozświetlenie i optyczne wygładzenie? Zaobserwowałam coś wręcz przeciwnego.
  • 5 kwietnia 2024 o 13:52
    Czuję ten POW(d)ER - bije Laurę Mercier
    Spróbowałam i się zakochałam. Przekraczając trzydziestkę kupiłam sobie pierwsze opakowanie słynnego pudru pod oczy od Laury Mercier. Ten puder jest dziesięć razy tańszy i nie widzę różnicy!
    Zalety:
    • Trzyma korektor
    • Nie bieli
    • Lekko matuje
    • Nie zbiera się w zmarszczkach
    • Jest bardzo wydajny
    Wady:
    • Brak wad, zostanę z nim na długo :)
    Drogeria Cocolita.pl
    Ann976
    16 marca 2024 o 10:28
    Fajny puder
    Kupiłam go na fali boomu na Claresę. Spodobał mi się jego lekko beżowy kolor. Puder ma bardzo praktyczne opakowanie - jest sitko, które dozuje produkt, całe opakowanie jest niewielkie i lekkie. Puder jest naprawdę drobny. Gdy rozcieram go na palcu widzę drobinki, ale pod okiem nie są już one widoczne. Puder wygładza skórę, nie wchodzi w zmarszczki i utrwala makijaż na cały dzień.
  • 1 marca 2024 o 20:26
    Pudry pod oczy już na stałe znalazły miejsce w mojej kosmetyczce i sięgam po nie z ogromną przyjemnością. Lubię fakt, jak bardzo dobrze prezentują się na mojej skórze w tej okolicy i doskonale utrwalają znajdujący się tam korektor, znacznie lepiej niż zwykłe pudry sypkie czy prasowane. Dość często eksperymentuję z tego rodzaju kosmetykami i dalej poszukuję dla siebie tego idealnego i niezastąpionego. Muszę przyznać, że recenzowany puder od marki Claresa, który miałam okazję niedawno stosować jest bardzo bliska zajęcia pozycji produktu niezastąpionego w swojej kategorii. Kosmetyk udało mi się zakupić na stronie jednej z drogerii internetowych. Zamknięty jest w małym, skromnym słoiczku wykonanym z plastiku o pojemności sześciu gram. Na wieczku o białej barwie umieszczone zostało logo producenta, denko zaś jest całkowicie przeźroczyste i doskonale widać przez nie nasz kosmetyk. Więcej szczegółowych informacji na temat pudru znajdziemy na kartoniku, do którego został zapakowany. Cena regularna produktu wynosi około dwudziestu dwóch złotych. Kosmetyk ma bardzo drobno zmieloną formułę. Nie ma zapachu. Nie jest transparentny, jest za to bardzo leciutko beżowy, nie żółty. Dzięki temu wygląda pod okiem bardzo ładnie, naturalnie, nie bieli i nie odbija się na zdjęciach Doskonale wygładza skórę pod oczami, sprawia, że prezentuje się jako satynowa, gładka i jedwabista. Wedle oceny producenta posiada w sobie drobinki rozświetlające, jednak są ona tak małe i subtelne, że nie odznaczają się na skórze i nie tworzą efektu brokatu, za to subtelnie odbija światło. Wspaniale utrwala także korektor, dając całodniowy efekt. Puder od marki Claresa to wspaniały kosmetyk, który sprawdził mi się wręcz idealnie, dawno nie byłam tak zadowolona z jakiegoś pudru pod oczy. Daje piękny, gładki efekt i doskonale utrwala, zdecydowanie warto jest się nim zainteresować.
    Zalety:
    • Beżowy kolor
    • Drobna formuła
    • Subtelny efekt odbijania światła
    • Wygładza
    • Utrwala
    Wady:

Zobacz także inne Pudry pod oczy