Pudry pod oczy

HEAN Puder pod Oczy Fresh Rosy 5g
Hean Fresh Rosy

• 20 listopada 2024 o 22:00
    Uwielbiam
    Używam tego pudru od kilku tygodni i jestem nim zachwycona. Puder pod oczy Hean daje naprawdę naturalny efekt, świetnie wygładza. Nie czuję go na skórze. Moja skóra pod oczami wygląda świeżo i wypoczęcie. Jednak największą zaletą dla mnie jest jak długo utrzymuje się, bez zbierania się w zmarszczkach. Generalnie uważam, że to idealny puder do stosowania na co dzień.
    Zalety:
    • Lekka formuła - idealnie sprawdza się do codziennego makijażu
    • Dostępność - kupiłam go w Hebe
    • Długotrwałość - utrzymuje się cały dzień
  • 15 listopada 2024 o 16:27
    Jest ok
    Od pudru pod oczy oczekuję przede wszystkim wygładzenia i utrwalenia korektora. I to wszystko mam w tym produkcie. Nie przesusza okolic oczu, nie wchodzi w załamania. Jest naprawdę dobry, choć nie tak dobry jak puff cloud. Trochę przeszkadza mi ten kolor, który od razu po nałożeniu jest widoczny na skórze.
    Wika_a
    11 maja 2024 o 14:06
    Świetny
    Świetny puder do okolic pod oczami, różowy odcień pięknie wpasowuje się w skórę. Puder nie odbija flesza ani nie podkreśla suchych miejsc. Skóra jest przepięknie wygładzona.
  • 12 marca 2024 o 21:28
    Nie dla mnie
    Hean umie w pudry, te pod oczy szczególnie. Chyba jako pierwsi wprowadzili je na polski rynek. Ten jednak mi nie przypadł do gustu. Jakoś za sucho wygląda, kolor też jakoś dziwnie bieli. Myślałam że zużyję go na całą twarz, ale też nie. No trudno, nie wszystko musi się sprawdzać :)
  • 30 października 2023 o 21:44
    Polecam
    Plastikowy słoik z czarną zakrętką. Puder nie posiada zapachu, ma różowy kolor, posiada drobinki, które są niewidoczne na twarzy i jest bardzo miękko zmielony. Daje satynowe wykończenie i efekt photoshopa. Genialnie wygładza i sprawia, że skóra wygląda świeżo. Świetnie utrwala korektor i jest bardzo trwały. Co prawda zbyt duża ilość sprawi, że kolor może być widoczny na skórze, ale jak nauczymy się go aplikować to będzie super. Dodatkowo nie wysusza i jest bardzo wydajny. Polecam.

Zobacz także inne Pudry pod oczy