Pomadki i szminki

Revolution Pro New Neutral Satin Matte Lipstick Pomadka do ust

• 25 stycznia 2024 o 9:48
    Dobra pomadka
    Ah te opakowanie, bardzo mi się podoba, złoto bądź kolor różowego złota w panterkę, no świetny pomysł, i genialna prezencja, piękne. Osobiście posiadam odcień różu, malinowy, szukałam takiego idealnego koloru i tutaj właśnie go znalazłam. Również posiada szeroką game kolorystyczną, można coś dla siebie znaleźć. Wygodnie się ją aplikuje, kolor jest dobrze napigmentowany i się ładnie prezentuje na ustach już po jednej warstwie bez większego przygotowania ust. Jednak jest odrobinę za sucha, po dłuższej chwili usta wydają się suche. No ,ale że ubóstwiam kolor zakupionej pomadki to już przymrużam na to oko. Matowa, przyjemna pomadka, trwałość jest ok, ale nierównomiernie się "zjada". Ale ze względu na świetny kolor wybaczam jej to i uwielbiam mimo drobnych wad :).
  • 11 września 2023 o 19:51
    Szybko znika
    Pomadka ma śliczneee opakowanie, przez to też zwróciła moją uwagę. Po nałożeniu nie czułam dyskomfortu. Lekko matowa pomadka zapowiadała się naprawdę dobrze, posiada ładne matowe wykończenie. Niestety się zawiodłam. Pomadka wytrzyma do pierwszej długiej rozmowy lub posiłku, później znika. Niestety bardzo szkoda, że nie jest w stanie utrzymać się na ustach dłużej. W tej cenie można znaleźć lepszej jakości pomadki. :(
  • 2 kwietnia 2023 o 21:26
    meh..
    Będąc kiedyś w Rossmanie zauważyłam nowe kosmetyki od revolution i się skusiłam po swatchach na jeden z odcieni. Od dawna poszukuję idealnego dla siebie odcienia nude i sprawdzając w sklepie odcień latte wyglądał bardzo ładnie więc go zakupiłam. Niestety po nałożeniu na usta okazało się, że jest nie twarzowo pomarańczowy. Szminka żółci zęby i wygląda bardzo brzydko na moim kolorycie skóry (jestem raczej blada) i właściwie kosmetyk nie jest przeze mnie używany a próbowałam również miksować z konturówką lecz jest taki sam nieładny efekt. Wykończenie produktu jest matowe i przyjemnie sunie po ustach, nie zauważyłam podkreślenia suchych skórek, a trwałość jest przeciętna, tak jak z takimi szminkami bywa.
  • 24 lutego 2022 o 15:41
    Bardzo dobra.
    Bardzo dobrze napigmentowana szminka, o sytonowo-matowym wykończeniu. Jest trwała, ale wiadomo, wymaga lekkich poprawek po piciu, czy posiłku. Opakowanie jest eleganckie, w kolorze złotym. Szminka ma kremową konsystencję, łatwo nałożyć makijaż, również bez konturówki. Polecam każdej miłośniczce strażackiej czerwieni. W wielu drogeriach jest w promocji, ale nawet w cenie regularnej jest warta pieniędzy. Jedyny minus to lekkie zbrylanie się pomadki, czuć na ustach nieestetyczne grudki, ale jeśli stosuję ją w stosownych ilościach, problem znika. Ponadto sztyft pomadki ... złamał się. Nie stosowałam zbyt dużego nacisku na usta, a on po prostu pękł. Niefajnie.
  • 3 lutego 2022 o 12:02
    Rozmazuje się
    Pomadka jest ładnie napigmentowana , matowa i jest niewarta swojej ceny. Owszem, opakowanie jest bardzo eleganckie i to wszystko. Mam pomadkę w kolorze takiego ceglanego nudziaka. Odcień nazywa się Cashmere, myślałam, że bedzie ona bardziej beżowa, ale okazała się cegła. Na ustach wygląda brzydko, rozmazuje się , same z nią problemy. Nie polecam.