Korektory pod oczy

Urban Decay Stay Naked, Correcting Concealer Korektor do twarzy kryjący

• 26 października 2022 o 12:39
    Mój totalny hit!
    Korektor używam już od dobrych 2 lat i testuję również tańsze opcje marząc o tym, że znajdę zamiennik tego korektora ale niestety nie jest to chyba możliwe :( Korektor kupiłam na Asos po dużo pozytywnych opiniach na zagranicznym youtubie i powiem tak Urban Decay powinno dostać nagrodę za kolorystykę tych korektorów 1 raz nie miałam problemu żeby znaleźć odcień który będzie mi pasować. A 2 nagroda powinna być za pigmentację tego korektora który serio przykrywa nawet najgorsze cienie pod oczami i nie trzeba nabudowywać warstw. Oprócz tego ma lekką konsystencję i niestety matowe wykończenie ale z 2 strony jak wychodzę na parę godzin to nawet nie muszę przypudrowywać tego korektora bo nie wchodzi w zmarszczki. No i wydajność, przez to że jest tak mocno na pigmentowany to nie trzeba go używać za dużo i mi osobiście starcza na rok przez co uważam że bardziej się opłaca go kupić niż drogeryjne korektory.
    Zalety:
    • wydajność, kolorystyka, mocny pigment, nie trzeba przypudrowywać,
    Wady:
    • matowy efekt, cena
  • 1 maja 2022 o 19:03
    póki co najlepszy
    mam spore since pod okiem i od dawna żaden korektor nie byl w staniesobie z nimi poradzic. Stay Naked zostanie, nomen, omen, ze mną na dłużej. Faktycznie, realnie tuszuje cienie, choć moglby byc bardziej płynny....jego mat trochę mnie irytuje, ale wybaczam -wszak kamufluje mi te nieszczęsne cienie pod okiem. Nie wchodzi też bezczelnie w zmarchy, więc tym bardziej szacun.
    Zalety:
    • skutecznie ukrywa since, wydajny
    Wady:
    • treszkę zbyt tepa konsystencja
  • 2 lipca 2021 o 12:24
    Krycie jest całkowicie nieprzejrzyste, z mocnym pigmentem który w pełni kryje wszystkie niedoskonałości.
    Wraz z podkładem firma Urban Decay wprowadziła niedawno na rynek nową linię korektorów do twarzy Stay Naked Concealers. Podobnie jak podkład, korektor Stay Naked Concealer jest lekki i trwały z matowym wykończeniem, ale krycie jest całkowicie nieprzejrzyste, z mocnym pigmentem który w pełni kryje wszystkie niedoskonałości. Chociaż wykończenie jest trochę zbyt matowe jak na mój gust (wolę satynowe wykończenie korektorów), Stay Naked, Correcting Concealer nadal jest dobrym korektorem który wyrównuje niedoskonałości. Daje naturalny efekt, nie wyróżnia się, wygląda tak jak moja skóra i występuje w 25 odcieniach. Jest to korektor do twarzy, ale również stosuje go pod oczy, na moje cienie, nie podkreśla moich lini zmarseczkowych, jak również chociaż jest matowy nie daje uczucia suchości skóry pod oczami. Jestem jak najbardziej na tak.
    kasinaa
    30 czerwca 2020 o 11:31
    Nie tak dobry jak podkład
    Chciałam go pokochać tak jak podkład z tej samej serii niestety nie udało się. Nie nadaje się dla mojej skory 40+ pod oczy bo wysusza troszkę i uwidacznia zmarszczki. Nie wchodzi w nie , nie zbiera się tam i trzyma się dzielnie cały dzień przypudrowany lub nie jednak przez swoją lekka ale zastygajaca konsystencje powoduje ze po jakimś czasie widać zmarszczki bardziej niż bez korektora. Myśle ze dla osób młodych z cieniami pod oczami będzie świetny . Ma fajna konsystencje , jest lekki i ma super aplikator . Kolory tez są w porządku . Mam go w kolorze 40nn a podkład w kolorze 40wy i 30 warm ( NC 25) Jeśli chcesz dodatkowo rozjaśnić skore pod oczami to wybierz odcień 30 To naprawdę dobry korektor tyle ze nie dla starszej pani ????
    Zalety:
    • Jak wyzej
    Wady:
    • Jest suchy i podkreśla zmarszczki

Zobacz także inne Korektory pod oczy