Maseczki w płachcie

Fitokosmetik Acne Control Professional, Maska oczyszczająca w płachcie do twarzy antyoksydacyjna

• 29 lipca 2021 o 15:08
    Super
    Maska idealnie nadaje się do cery trądzikowej. W trakcie noszenia przyjemnie chłodzi i robi robotę! Pory się zmniejszają, skóra jest rozświetlona i wygładzona, znikają zaczerwienienia. Bardzo dobry produkt, tak jak inne maski z tej serii.
    thirky
    4 kwietnia 2020 o 16:49
    WSPANIAŁA
    Jestem zachwycona tą maseczką! Jest to najlepiej oczyszczający produkt, jaki kiedykolwiek stosowałam, wyróżnia się nie tylko na tle innych znanych mi maseczek, ale też peelingów, żeli oczyszczających, glinek itd. Po zastosowaniu tej maski moje nieszczęsne czarne kropki na nosie (ostatnio dowiedziałam się, że te kropki to nie są wągry, tylko filamenty, włókna łojowe) po prostu się gdzieś ulotniły, cera była czyściutka, odświeżona, pory ściągnięte i oczyszczone. Dodatkowo ten efekt utrzymuje się przez kilka dni po zastosowaniu maseczki! Nigdy wcześniej żaden produkt oczyszczający nie zadziałał na mnie tak dobrze. Myślę, że każda osoba z zanieczyszczoną cerą powinna sięgnąć po tę maseczkę, naprawdę warto. Właścicielkom cer suchych czy normalnych raczej się nie sprawdzi, ponieważ jest naprawdę mocno oczyszczająca, a co za tym idzie potrafi przesuszyć - u mnie konieczne jest nałożenie odżywczego kremu od razu po wchłonięciu się w twarz substancji zawartej w maseczce. Zachwycona efektem zamówiłam sobie kilka opakowań na zapas i na pewno będę regularnie stosować tę maseczkę, bo działa cuda.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie