Maseczki w płachcie

Bioxidea Paris Miracle 24 Face Mask Maska na twarz nawilżająco - liftingująca

• 12 czerwca 2024 o 18:43
    Polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maska bardzo wygodna w użyciu , bardzo dobrze nawilża skórę co jest dobre w przypadku gdy jest sucha . Maseczka od razu nadaje efekt liftingu co sprawia że skóra wygląda na bardziej jędrna i napiętą. Dzięki wygodnemu użyciu maseczka nie jest trudna w nałożeniu , a zapach na pewno was skusi do ponownego użycia .
    Zalety:
    • Łatwość obsługi
    • Efekt po pierwszym użyciu
    Wady:
  • 23 sierpnia 2023 o 10:42
    Jedna z najlepszych
    Jedna z lepszych maseczek w płachcie, z jakimi miałam do czynienia :) Po ostatniej chorobie moja cera mocno się przesuszyla, poszarzała i potrzebowała mocnej regeneracji. Maseczka baaardzo mi w tym pomogła! Cera jest nawodniona, odżywiona i promienna - na pewno sięgnę po kolejne opakowanie
    hej_ema
    20 grudnia 2022 o 19:28
    Perfekcyjna maska przynosząca prawdziwe rezultaty
    Używa od:próbka
    Maskę dostałam w ramach urodzinowego testowania od Wizaz.pl Niesamowicie się ucieszyłam, że tak dobry kosmetyk trafi w moje ręce i będę miała możliwość przetestowania i doświadczenia na własnej cerze czy u mnie sprawdzi się dana perełka. Maska ma niesamowicie dobry i porządny płat bio-celulozowy. Zabezpieczony jest on dwiema foliami. Do tej pory wszystkie maski w płacie „pływały” wewnątrz opakowania nasączone produktem. Tutaj wszystko ma luksusową formę. Sama szata graficzna jest prosta ale i elegancka. Jest to białe opakowanie z logiem na różowym tle, które bez problemu otworzymy. Maskę trzymałam ok 25/30 minut i po jej ściągnięciu uśmiech sam pojawił się na mojej twarzy. Po ciężkich dniach moja cera była szara, ziemista i pozbawiona blasku. Ku mojej uciesze cera jest wyraźnie napięta, wszelkie zmarszczki (u mnie są minimalne) zostały wygładzone, skóra jest bardzo ujednolicona i odświeżona. Jest wyraźna różnica przed użyciem, a po. Doza nawilżenia, która została dostarczona mojej cerze jest idealna. Moja sucha cera została w tej strefie bardzo ukojona. Dla mnie jest to niesamowita ulga, ponieważ jest to moja częsta pielęgnacyjna bolączka, a czasem mam nawet suchą skorupę na twarzy. Dodatkowo podczas zimy moje policzki są często zaczerwienione i naczynka są bardziej widoczne niż na codzień. Wszelkie zaognione strefy na twarzy zostały złagodzone. Bardzo rzadko jest trafić na maskę w płacie, która rzeczywiście dobrze działa. W tym przypadku cena jest wyższa niż w przypadku drogeryjnych masek, ale za ceną przemawia jakość produktu, która jest nie do podważenia. Jej użycie zachęciło mnie do zainwestowania w produkty danej marki, ponieważ naprawdę wygląd cery ma znaczną poprawę i to już po pierwszym użyciu. Skład maski również jest przyjazny dla naszej cery, ponieważ zawiera wiele bioaktywnym składników. Dla mnie zakup tego produktu to jest korzystna inwestycja, która ukaże znaczną poprawę cery. Mnie niesamowicie zachęciła. Bardzo polecam.
  • 19 grudnia 2022 o 19:47
    Super maseczka
    Maska na twarz nawilżająco - liftingująca Miracle 24 Face Mask to maska w płacie najnowszej generacji wykorzystująca opatentowaną bio-celulozę nasączoną kompleksem wysoce skutecznych składników aktywnych, takich jak kompleks aminokwasów, kwas hialuronowy,koenzym Q10, peptydy,kolagen morski czy tarczyca bajkalska. W esencji maski znajdziemy bogactwo minerałów,witamin i antyoksydantów.Maska wykazuje działanie nawilżająco-liftingującei sprawdzi się doskonale w przypadku skóry suchej, skłonnej do przebarwień, podrażnionej, pozbawionej jędrności czy nawet wrażliwej. Maska daje rewelacyjne efekty. Po zdjeciu maski skóra jest napięta, nawilżona widać efekty które zapewnia producent.
  • 17 grudnia 2022 o 22:15
    Już jedno użycie zmienia wszystko!
    Maska od Bioxidea trafiła do mnie w ramach urodzinowego testowania Wizażu - było to moje pierwsze spotkanie z tą marką, dlatego moja ciekawość sięgała zenitu. Recenzowana maska bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, zarówno swoim składem, jak i działaniem. Zacznę od aspektów czysto technicznych :). Maska zamknięta jest w prostej, minimalistycznej saszetce - typowej dla tego typu produktów. Płachta jest miękka i doskonale wykrojona, nigdzie nie odstaje i nie odkleja się od skóry podczas zabiegu. Esencji, którą nasączona jest maska, jest sporo, ale płachta nie ocieka nią i nie zsuwa się z twarzy. Esencja nie zostawia lepkiej warstwy na skórze - za co ma u mnie ogromnego plusa. W składzie znajdziemy sporo dobroci, m.in kwas hialuronowy, kolagen ekstrakt z tarczycy bajkalskiej czy peptydy. Zaaplikowałam maskę na około 30 minut, a ona w tym czasie naprawdę fajnie zadziałała na moją skórę - skutecznie nawilżyła, poprawiła napięcie, rozjaśniła i ujednoliciła koloryt cery. Efekt był widoczny gołym okiem, ewidentnie moja sucha skóra potrzebowała takiego zastrzyku energii i odżywienia. Moim zdaniem maska doskonale sprawdzi się jako maseczka bankietowa, bo momentalnie upiększa i poprawia kondycję skóry. Maska nie uczuliła mnie i nie wywołała podrażnień. Jedynym minusem, jaki dostrzegam, jest cena regularna, niemniej jednak uważam, że w tym przypadku jakość jak najbardziej uzasadnia tę kwotę - ta maska naprawdę działa i to od pierwszego użycia!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Maseczki w płachcie