Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Big Volume, Bang! Mascara Tusz do rzęs

Eveline
Tusz do rzęs pogrubiająco-rozdzielający bang!
Eveline Tusz do Rzęs Big Volume Bang! Black
Eveline Big Bang Volume tusz do rzęs wydłuża i pogrubia 10ml
notino.pl
Eveline Big Bang Volume tusz do rzęs wydłuża i pogrubia 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 95 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Lothris
    28 sierpnia 2024 o 16:03
    Nie ma Bang-Bang :(
    Niestety u mnie nie zauważyłam ani volume (objętości), ani spektakularnego bang (cokolwiek to jest dla każdego z nas). Skoro producent wyróżnia coś nazwą, to tego oczekuję. Opakowanie i szczoteczka: Sugeruje wiele kusząc wspaniałą czerwienią (niczym szaleństwo na rzęsach), napisami i obłym kształtem (który też działa na wyobraźnie nawiązując do objętości). Solidny plastik, który bezproblemowo się zakręca, nic z nim nie może się stać. Opakowanie dobrze się trzyma i wygodnie jest całokształtem się posługiwać. Szczoteczka silikonowa z naprzemiennymi grubszymi i cieńszymi włoskami. Sądziłam, że takie rozwiązanie nada spojrzeniu fajnego looku w stylu "nie mam poklejonych rzęs, tylko sexy wachlarz" - niestety nie. Wrażenia: Nazywam ten tusz ordynuskiem. Bywa, że pomaluje się nim rzęsy bez polotu, choćby nie wiem jak się starać. Są nieco pogrubione i rozdzielone ale nie na BANG! Rozdzielenie nie jest eleganckie, po prostu coś tam zostało rozczesane, nie wygląda tragicznie, ale inne tusze Eveline przyzwyczaiły mnie do naprawdę fajnych efektów. Tusz zostawia niewielkie grudki, które na szczęście łatwo można wyczesać, ale jednak są. Czerń jednak mocniejsza od niektórych z tej samej marki, dla mnie OK (nie jest też szalenie czarny). Tusz nie rozmazuje się, nie okleja rzęs, więc nie zapycha i nie ma problemów ze zmyciem go. Co mi się podobało to delikatne podkręcenie, chociaż producent nic o nim nie wspominał :) Podsumowując: znam tusze w tej samej cenie z lepszym wykończeniem. Ten nie jest zły, ale zbyt zwodzi, by nie czuć się słusznie zawiedzionym ;)
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Solidne opakowanie
    • Ładnie, subtelnie podkręca włoski
    Wady:
    • Zostawia grudki
    • Nie dodaje oczekiwanej objętości
    • Makijaż nie prezentuje się wyjątkowo - po prostu jest, choć opakowanie krzyczy nam co innego.
    kaskaw8
    7 lipca 2024 o 23:17
    Dla mnie w Eveline są lepsze maskary
    Tusz Big Volume Bang to kolejna bardzo solidna propozycja wśród maskar od Eveline. Nie schodzi poniżej wyznaczonego przez markę poziomu, ale u mnie nie będzie się już pojawiać. Wolę inne tusze od Eveline. Ten tusz ma bardzo efektowne, duże opakowanie oraz solidną szczoteczkę. O dziwo, mimo że jest ona sporych rozmiarów, nieźle się nią maluje i nie tak łatwo o pobrudzenie się, jak mogłoby się wydawać. Tusz już na początku ma suchawą konsystencję. Nie potrzebuje czasu, by zgęstnieć jak różne inne maskary. Od początku daje docelowy efekt, co jest plusem, bo od razu jest to, na co się piszemy. W tym wypadku otrzymujemy ładne rozdzielenie, dodanie naturalnej objętości i zbudowanie rzęs odrobinę na długości. W każdej z tych cech efekt jest raczej naturalny i nieprzesadzony; nie da się nią zrobić dramatycznych rzęs. Nawet stopniując i nakładając kolejne warstwy, rezultat jest podobny i nie dużo różniący się od warstw poprzednich. Tusz przez tą swoją suchą, oblepiającą konsystencję, w odczuciu na rzęsach jest ciężki. Przez to też rzęsy praktycznie w ogóle nie trzymają podkręcenia zalotką. Mega szybko opadają i nie robią wrażenia. Szkoda, bo przez to traci się cały efekt wytuszowanych i uniesionych rzęs.
    Zalety:
    • ładnie rozdziela
    • nadaje objętości
    • nie uczula
    • wydajny
    • dobra cena
    • nie odbija się
    Wady:
    • troszkę się kruszy
    • nie utrzymuje skrętu rzęs
    • oblepiająca formuła
    • sprawia problemy ze zmywaniem
  • 9 maja 2024 o 20:38
    Najlepszy tusz ever! Ciągle do niego wracam
    Bardzo lubię markę Eveline, uważam, że produkuje naprawdę dużo świetnych kosmetyków w fajnych cenach. Ten tusz to najlepszy tusz, jaki używałam, więc chociaż od czasu do czasu próbuję coś innego, to ostatecznie ciągnie do niego wracam. Ma piękną, głęboką czerń, nie osypuje się. Wspaniale podkreśla, wydłuża i pogrubia rzęsy. Przeczesany jeszcze dodatkowo szczoteczką robi efekt sztucznych rzęs. Jedyną wadą jaką zauważyłam to fakt, że szybko "zastyga" na rzęsach, więc trzeba go szybko rozczesywać.
    Zalety:
    • Przystępna cena
    • Pięknie wydłuża i pogrubia
    • Zwyczajnie spełnia swoją rolę
    Wady:
    • Bardzo szybko "zastyga" na rzęsach
    ola806
    6 października 2023 o 7:53
    Dobry tusz, ale bez szału
    Uwielbiam tusze do rzęs z eveline - świetna jakość i świetna cena. Jednak ten tusz nie zachwycił. Nie był tez zły, po prostu poprawny, rzęsy wyglądały ładnie, jednak nie zauważyłam tej objętości, o której pisał producent.
    Zalety:
    • podkreślenie rzęs
    • niska cena
    Wady:
    • brak objętości
  • 31 lipca 2023 o 9:59
    Mój numer 1
    To mój faworyt wśród maskar. Pięknie wydłuża rzęsy, nie skleja ich. Co najważniejsze nie podrażnia moich wrażliwych oczu. Kupuję ją cały czas. Świetny stosunek jakości do ceny. Polecam z całego serca
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Wydajna
    Drogeria Cocolita.pl