Kosmetyki antycellulitowe

Perfecta Express Slim Active 95%, Antycellulitowy booster wyszczuplający

• 4 września 2020 o 10:53
    Fajny kosmetyk
    Booster kupiłam na promocji w Rossmannie za 9.99zl. Lubię testować tego typu kosmetyki więc bardzo chętnie zaczęłam go stosować. Pierwsze co możemy zauważyć to bardzo ładny, świeży zapach który utrzymuje się na skórze. Po kilku dniach stosowania widzimy dobre nawilżenie, napięcie skóry, a po ok. miesiącu spłycenie cellulitu. Od razu zaznaczę, że nie mam jakiegoś dużego cellulitu więc i booster nie miał zbyt wiele roboty, ale z tym co miałam dobrze sobie poradził. Oczywiście sam kosmetyk nas nie wyszczupli ani nie zlikwiduje cellulitu ale w połączeniu z dietą i ćwiczeniami jest w stanie dać fajny efekt.
    • Nawilżenie
    • Napięcie skóry
    • Spłycenie cellulitu
    • Szybkie wchłanianie
    Wady:
    _Sasha_
    16 lipca 2020 o 20:51
    przyjemny w użyciu, nic ponadto
    Kupiłam ten produkt za 4zł w rossmanie na promocji i szczerze, na pewno podstawowej kwoty bym nie zapłaciła. Jak już napisał sam producent, bardzo dyplomatycznie, że bez ćwiczeń i diety, cudów nie ma. Nigdy od takich produktów nie oczekuję, że wygładzą cellulit, czy spalą choć minimalnie cokolwiek, bo to niemożliwe, nawet gdy wydamy na specyfik miliony, ale nazywanie czegoś, co nie daje żadnych efektów nawet na super szczupłej osobie, "boosterem" "express slim..", jest śmiechu warte. Produkt jest bardzo przyjemny w użyciu, ma ładny zapach, dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania, jest lekki. Tuż po użyciu mamy złudzenie gładkiej i aksamitnej skóry w dotyku, które trwa do zmycia. Mleczko jest nawilżające, rzadkie, więc do suchej skóry nieco za słabe, i tak trzeba dolną partię nóg i ręce, posmarować czymś bardziej treściwym. Podsumowując-jest to fajny produkt na upalne dni, szybki i przyjemny w użyciu, da niewymagającej skóry. Jak za kilka złotych bardzo w porządku, więcej bym nie dała.
    • wchłanianie
    • wygodne użycie
    Wady:
    • zero efektów
    • nie odżywia i nie natłuszcza
  • 26 maja 2020 o 23:25
    Express slim +dieta +ćwiczenia =efekty
    Express slim kupiłam na promocji w Rossmannie. Jeśli chodzi o takie kosemtki to wiem, że bez stosowania odpowiedniej diety i ćwiczeń nie uzyskam wymarzonej sylwetki. Booster jest w butelce z pompką. Według mnie konsystencja jest trochę za rzadka i przez to rozpryskuje się na boki. Ma bardzo piękny zapach, który utrzymuje się na skórze. Daje delikatne nawilżenie. Nie podrażnia. Nie po wsmarowaniu nie daje efektu chłodu lub gorąca jak to zazwyczaj bywa przy takich preparatach Po miesiącu regularnego stosowania kosmetyku razem z dietą i ćwiczeniami widać efekty. Skóra jest bardziej napięta
  • 15 maja 2020 o 8:33
    Widoczne napięcie skóry!
    Kupiłam go na promocji w Rossmanie zainteresowana skutecznym napięciem skóry. Stosowałam go na brzuch, pośladki,uda i nogi. Sprawdził się rewelacyjnie - bardzo dobrze napina skórę już podczas pierwszego użycia. Skóra jest ujędrniona, lekko nawilżona. Ładnie pachnie, delikatnie. Jestem z niego zadowolona bo spełnia moje oczekiwania.
    • działanie
  • 10 maja 2020 o 23:01
    Fajnie wygładza
    Po ciąży moja skóra na brzuchu była trochę pomarszczona, brakowało jej jędrności. Kupując ten balsam nie liczyłam na jakieś spektakularne efekty. Okazało się, że to całkiem fajny kosmetyk. Zacznę może od części wizualnej. Booster zamknięty jest w wygodnym poręcznym opakowaniu. Żywy żółty kolor opakowania od razu przyciąga wzrok. Balsam ma lekką konsystencję i szybko się wchłania. Ma też fajny świeży zapach. Używam go codziennie rano i wieczorem. Głównie na brzuch i pośladki. Po niecałym miesiącu stosowania zauważyłam, że skóra w tych miejscach jest bardziej napięta i wygładzona. Od tygodnia zaczęłam też stosować to na górną część piersi, które po karmieniu też muszę trochę zregenerować. Myślę, że tam też sobie poradzi. Dodam też, że balsam jest bardzo wydajny.