Pomady do brwi

Wibo Wibo x Katosu, Comet Eyebrow Liner Wodoodporny liner do brwi w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 maja 2024 o 16:30
    Mój najgorszy produkt do brwi
    Był to mój pierwszy produkt do brwi w postaci Linera ale niestety kompletnie się u mnie nie sprawdził nie wiem czy ja nie umiałam nim pracować czy po prostu jest to kit a nie hit . Zacznę od pędzelka którym strasznie ciężko nabiera się produkt a gdy już się udaje to na pędzelku jest go bardzo dużo na tyle dużo że po kontakcie z brwiami powstaje plama a że produkt bardzo szybko zastyga to ciężko ta plamę równomiernie rozprowadzić , po zaschnięciu produktu kruszył się i w wielu miejscach powstawały prześwity z którymi nie dawało się nic zrobić bo produkt był tak zaschnięty że nie dało się nim już pracować ani rozczesac , przez to że pędzelek był bardzo miękki i elastyczny ciężko było nim nadać jakikolwiek kształt brwią i w efekcie brwi prezentowały i strasznie i sztucznie. Jedynym plusem tego produktu jest chyba fakt że kolor jest naprawdę ładny . Jest to produkt bardzo tani ale myślę że nie wart nawet tych paru groszy .
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Bardzo szybko zastyga
    • Aplikator
    • Produkt się kruszy
    • Ciężko nim pracować
  • 13 maja 2021 o 12:43
    Do brwi stanowczo nie ale Eyeliner ...
    Do brwi produkt się kompletnie nie nadaje. Dziwnie skleja włoski a wodoodporny na pewno nie jest. Efekt jest masakryczny nawet kolor jest dziwny taki szarawy. Jednak znalazłam inne zastosowanie dla niego- Eyeliner. Wtedy produkt ma sens i naprawdę daje fajny efekt. Robię również nim piegi które wyglądają fajnie i naturalnie.
    Zalety:
    • Precyzyjny pędzelek
    • Kolor
    • Grudki
    • Skleja włoski
  • 14 kwietnia 2021 o 22:59
    Całkowicie mi się nie sprawdził.
    Co to jest ? Miałam go już bardzo dawno. Zakupiłam go kiedy tylko wyszła kolekcja Katosu z marką WIBO. Zachęciły mnie same "ochy i achy" yt. Jeszcze wtedy, w tym okresie byłam bardzo podatna na wszystko, co tylko one polecały, czyli youtuberki. W taki sposób kupiłam to coś... To jest najgorszy produkt do brwi jaki miałam i to pod każdym względem i aspektem. Ja jestem laikiem, nie mam aż takich umiejętności i nie umiem malować perfekcyjnych brwi, a ten produkt chyba właśnie dla mega ekspertek jest co mają rękę i czas do bawienia się z takimi produktami. Samo opakowanie hmm widać, iż inspirowane Fenty, ale to już pominę. Jest słabej jakości i napisy ścierają się z opakowania. Pędzelek : jak do eyelinera. Bardzo mi się nie podobał i ciężko się nim maluje brwi. Aplikator no bardzo słaby. Nieprecyzyjny, nie nabiera za dużo produktu. Ciężko nim szybko wyrysować brwi. Trzeba się bawić a ja na co dzień na to nie mam czasu. Jak już człowiek się na męczy, to wychodzą "karyńskie" brwi. Jeśli ktoś woli na szybko, to wychodzą włochate brwi. O wiele lepiej nakładać ten produkt pędzelkiem, ale to też nie jest najłatwiejsze zadanie. Konsystencja: coś z nią nie tak. Jest grudkowata, bardzo szybko zastyga. Nie da się przeczesać brwi po umalowaniu, bo produkt się kruszy i w czasie dnia również zauważyłam iż miałam drobiny pospadane z brwi na policzkach. Z połączeniem z aplikatorem pozostawia na brwiach plamy i właśnie nie da się ich wyczesać i pozbyć. Nie jest w 100% na pigmentowana i pozostawia plamy i prześwity między brwiami. Po czasie wysycha i jeszcze większe pojawiają się suche grudy. Nie mogę zapomnieć i wspomnieć o kolorach, które są okropne. Jasny kolor jest szaro-zielony, a ciemny: niebiesko-fioletowy. Całkowicie nie są to użytkowe kolory. Produkt ten wygląda na brwiach brzydko, ciężko, pozostawia łaty, plamy i grudy. Kosztował to 12 złotych, czy coś takiego, ale i tak nie warto. No po prostu no nie i tyle!
  • 28 lutego 2021 o 12:38
    6/10
    Byłam bardzo ciekawa tego produktu, był na promocji w drogerii więc kupiłam. Kolor ten jaśniejszy jest okej, ale jakoś nie darzę go ogromną miłością. Sam produkt jest trwały, ale chyba nie za bardzo. Boję się, że w deszczowy dzień nie będę miała brwi. Cena- nie jest duża, aczkolwiek za duża jak na taki produkt oczywiście według mnie. Opakowanie- przepiękne, jednorożcowe, eleganckie
    zuzazal
    30 stycznia 2021 o 14:03
    do brwi? 3x na nie
    Do brwi zupełnie mi się nie sprawdził, nie rozumiem jak miałbym namalować nim jakiekolwiek włoski. Zamiast do brwi uzywam go jako eyeliner, żeby go w jakikolwiek sposób zuzyc i tam jest ok.
    Zalety:
    • używam jako eyeliner do oczu
    Wady:
    • kolor zmienia się, jak zastygnie
    • brudzi brwi zamiast dawać cienkie ładne kreski
    • jest trudny w obsłudze

Zobacz także inne Pomady do brwi