Pomady do brwi

AA Wings of Color All Day Long, Pomada do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

limeyy
    12 stycznia 2024 o 23:54
    Słabizna
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Gdy chciałam spróbować czegoś innego niż Wibo, moim oczom ukazała się pomada AA. Oczywiście zasięgłam opinii innych ludzi w internecie i była bardzo chwalona, więc bez wahania kupiłam ją w bodajże kolorze 02, skuszona jego chłodnym odcieniem. Niestety, nie był to strzał w dziesiątkę. Praca z nią była bardzo przyjemna, w tej kwestii nie mam nic do zarzutu, jednak stanowczym minusem była trwałość (a raczej jej brak). Wystarczyło najmniejsze otarcie by stracić połowę brwi - nie żartuję. Pojemność była chyba taka sama jak w przypadku Wibo, opakowanie schludne, białe.
    Zalety:
    • Chłodne odcienie
    Wady:
    • Brak trwałości
  • 26 grudnia 2022 o 22:34
    Rewelacyjna!
    Moja ulubiona pomada do brwi. Towarzyszy mi już bardzo długi czas, zużyłam niejedno opakowanie i będę do niej wracać, póki nie zostanie wycofana ze sprzedaży. Posiadam odcień 03 Very Blond i sprawdza się u mnie idealnie - jestem blondynką o jasnej karnacji. Kolor jest delikatny i chłodny. Fajnie się z nią pracuje, ma kremową konsystencję, jest trwała i niesamowicie wydajna. Po ponad roku użytkowania zaczęła mi lekko przysychać, ale wciąż dało się z nią pracować i spokojnie zużyłam cały słoiczek. Nie zastyga na kamień albo 'plastelinę' jak niektóre inne pomady. Szczerze polecam.
  • 25 sierpnia 2021 o 14:09
    Bardzo wydajna
    Pomada ma chłodny odcień, naturalnie wyglądający na twarzy. Łatwo się ją nakłada skośnym pędzelkiem. bardzo wydajny. Podejrzewam, że starczy mi na lata. Zdecydowanie polecam nie bać się ciemnego odcienia produktu i również go przetestować :)
  • 2 sierpnia 2021 o 17:30
    Jedna z ulubionych
    Całkiem niezła pomada do brwi, miałam w najjaśniejszym kolorze. Ładnie trzymała włoski, miała odpowiedni kolor dla blondynki- nie był ani za rudy ani za ciemny. Trzymała się cały dzień, nie rozmazywała się. Można było stopniować efekt, od delikatnego podkreślenia aż do dramatycznie wyrysowanych brwi. Miała bardzo przyjemną formułę i nie zaschła za szybko. Gdyby nie makijaż permanentny kupiłabym ponownie ☺️
    Zalety:
    • kolor
  • 30 lipca 2021 o 12:41
    Bardzo dobra pomada :)
    To już moje 3 pudełeczko tej pomady, używam odcienia 01 blond i jest idealny. Pomada zamknięta jest w małym słoiczku, nie zasycha, jest jak masełko ;). Cały dzień wytrzymuje, na brwiach nic nie zmazując. Jest bardzo trwała i wydajna. Często na promocji. POLECAM!
    Zalety:
    • Ładnie wygląda na brwiach jeśli umie się ją używać ;)
    Wady:
    • Cena ale na promocji można ją kupić za ok. 12 zł :)

Zobacz także inne Pomady do brwi