Rozświetlacze

Wibo Wibo x Katosu, Highlighter Stellar Intensywny rozświetlacz

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 października 2024 o 19:46
    Wibo
    Rozświetlacz Wibo x Katosu Highlighter Stellar to wyjątkowy produkt, który naprawdę robi różnicę w makijażu. Jego intensywna formuła sprawia, że efekt glow jest spektakularny i długo utrzymuje się na skórze. Dzięki łatwej aplikacji można go nałożyć zarówno na policzki, jak i w kąciki oczu, co dodaje świeżości całej stylizacji. Po nałożeniu skóra wygląda promiennie i zdrowo, a rozświetlacz pięknie odbija światło. Polubiłam się z tym produktem i z całego serca polecam go każdemu, kto pragnie dodać blasku swojemu makijażowi!
  • 5 października 2024 o 0:23
    Nie każdy produkt od beauty guru jest dobry.
    Wibo x Katosu Highlighter Stellar niestety mnie rozczarował. Przede wszystkim jest strasznie miękki, co sprawia, że trudno go nabrać bez kruszenia. Produkt dosłownie rozpada się pod pędzlem, przez co ciężko go kontrolować. Do tego efekt jest dla mnie zbyt perłowy – na mojej skórze wygląda zbyt intensywnie, wręcz sztucznie, co nie zawsze pasuje do mojego makijażu. Zauważyłam też, że wiele osób na forach ma podobne odczucia. Często pojawiają się komentarze, że produkt jest zbyt miękki, łatwo się kruszy, a jego mocny, perłowy blask nie każdemu odpowiada. Niektórzy piszą, że wygląda zbyt metalicznie, a efekt bywa zbyt nachalny. Moim zdaniem, chociaż ma fajny kolor i dobrą pigmentację, to formuła wymaga dużej wprawy, a efekt końcowy może być zbyt intensywny dla osób, które szukają czegoś subtelniejszego.
    Wady:
    • Sztuczny efekt
    • Nie wiadomo jak zabrać, robi dziurę w kosmetyku.
    • Niby prasowany ale w dotyku jest mega mokry
    aoida
    2 czerwca 2023 o 22:30
    Ciekawy
    Trzeba przyznać, że miał w sobie miliony drobinek, był wręcz brokatowy. Konsystencja faktycznie bouncy, że można było wgnieść palec, ale bez problemu nabierał się pędzlem. Niestety na jasnej karnacji lekko przyciemniał.
    Zalety:
    • blask
    Wady:
    • przyciemnia
  • 2 lutego 2021 o 12:12
    bardzo ładny z iskierkami ale nie dla bladych
    produkt ma bardzo ciekawą konsystencje plasteliny. daje mokry, ładny efekt z drobinami. niestety gdy nie pada na niego światło tworzy się plama. aby nakładać go na twarz najlepiej robić to palcami, pędzel słabo transferuje, do tego jest opcja zrobienia dziury w podkładzie. mimo wszystko bardzo ładnie trzyma się na buzi, zwłaszcza na łuku kupidyna gdzie zawsze miałam z tym problem. niestety do pojedynczego stosowania potrzbny jest dokup kasetki
  • 3 października 2020 o 19:42
    Drobinkowa, mokra plastelina
    Rozświetlacz Stellar Highlighter o nazwie Rust z serii Wibo KatOsu ma mokrą, plastelinową konsystencję. Można go wręcz ugniatać. Formuła sprawia, że bardzo ciężko nakłada się go na pędzel lub gąbkę, więc najlepiej go aplikować po prostu palcem. Jest dosyć mocno drobinkowy, ale nie brokatowy. Jego wykończenie przypomina mi trochę Wibo Royal Shimmer. Ma jasno złoty kolor i daje mocno odbijający światło efekt. Na co dzień raczej bym go nie wybierała, ale na wyjścia jak najbardziej tak. Nie stosuję go na szczyty kości jarzmowych, bo nie przepadam za efektem drobinkowym na policzkach, natomiast jako element makijażu oczu sprawdza się całkiem dobrze - daje piękny, elegancki błysk, a mokra konsystencja sprawia, że nie potrzebny jest żaden glitter do jego przyklejenia.
    Zalety:
    • mokry błysk
    • formuła bouncy
    • trwałość
    • brak osypu
    • niska cena
    Wady:
    • widoczne drobinki (kwestia subiektywna)
    • trudności przy nakładaniu na pędzel