WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Rozświetlacze

Bell Perfect, Strobing Highlighter Rozświetlacz do twarzy i ciała

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2021 o 19:44
    Śliczny, szampański rozswietlacz!
    Zazwyczaj w rozświetlaczach cenie sobie to czy nie ma brokatu i czy nadaje piękna tafle. Ten sprawdza się genialnie. Nadaje cerze lekki blask, nie jest to sztuczny efekt. Jeżeli chodzi o cenę produktu to jest bardzo niska. Rozswietlacz dostaniemy za grosze. Jego najlepszą cechą jest to, że jest bardzo trwały. Dodatkowo na zdjęciach bardzo pięknie się prezentuje! ( oczywiście na żywo tez ) Piękna tafla rzuca się w oczy, nie jest to sztuczny efekt. Wręcz przeciwnie cena wygląda jak lekko muśnięta słońcem. Aplikuje się go dość łatwo. Nie kruszy się. Nie ma w sobie sztucznych drobinek brokatu przez co po całym dniu nie trzeba wydobywać brokatu np. Z oka.
    • Nadaje piękna naturalną poświatę
    • Trwaly
    • Wydajny
  • 15 maja 2020 o 11:27
    Delikatny efekt
    Rozświetlacz dla kobiet które lubią delikatne rozświetlenie. Lubię mocniejszy efekt dlatego zużyłam go głównie na powieki. Ładnie wtapia się w skórę, nie robi plam. Dość szybko się skończył ale dzięki małemu opakowaniu będzie idealny do kosmetyki i w podróży.
  • 5 września 2019 o 7:51
    ok
    Lubię ten rozświetlacz, ma ładny, beżowy odcień, nie daje efektu extra glow, ale delikatnie rozświetla kość policzkową. Jak dla mnie jest idealny do stosowania na codzień. Ma małe opakowanie więc spokojnie zmieści się do podręcznej kosmetyczki. Za tą cenę warto spróbować.
    Zalety:
    • Kolor
  • 28 lutego 2019 o 18:22
    Szlachetny blask (odcień 02)
    Rozświetlacz do twarzy i ciała Bell dostałam w prezencie. Od razu polubiłam się z Strobing Highlighter, ponieważ daje piękną, niewymuszoną, szlachetną taflę. Posiadam odcień 02- szampański. Sądzę, że jest on dosyć uniwersalny i będzie pasował do wielu typów urody. Rozświetlacz Bell nie posiada brokatowych drobinek, dzięki czemu wygląda na twarzy naturalnie, świeżo, delikatnie. Na pewno będzie odpowiadał osobom, które lubią nieco rozświetlić twarz, ale nie przepadają za mocnym, instagramowym efektem. Jako jeden z niewielu rozświetlaczy wygląda u mnie dobrze także w strefie T lub na łuku kupidyna, ponieważ delikatnie je akcentuje, nie pozostawiając wrażenia tłustej, nieświeżej, zroszonej potem skóry. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do powstawania niedoskonałości, ale podczas stosowania rozświetlacza Strobing Highlighter nie zauważyłam powstawania nowych zmian. Myślę, że jest on bezpieczny dla osób posiadających podobny typ skóry. Rozświetlacz ma znakomitą pigmentację, nie pyli podczas aplikacji, dobrze współpracuje z innymi kosmetykami. Zauważyłam, że jest jeszcze widoczny wieczorem, gdy wykonuję demakijaż po całym dniu. Rozświetlacz zamknięty jest w prostym, solidnym, plastikowym opakowaniu, zamykanym na klik. Podoba mi się takie rozwiązanie, ponieważ niezbyt odpowiada mi forma zakręcanych opakowań. Taka opcja znacznie ułatwia szybkie wykonanie porannego makijażu. Urzekło mnie również jego tłoczenie, które przypomina mi trochę muszelkę. Używam go stosunkowo krótko, jednak jestem pewna, że potowarzyszy mi długo. Nakładam go dosyć hojnie, a tłoczenie pozostało w niemal nienaruszonym stanie. Myślę, że jest to jeden z lepszych rozświetlaczy, które do tej pory stosowałam i gorąco go polecam. Może śmiało rywalizować z droższymi kosmetykami tego typu.
    Zalety:
    • znakomity stosunek ceny do jakości,
    • dobra pigmentacja,
    • eleganckie, naturalne, szlachetne wykończenie,
    • wygląda lekko, nie obciąża cery, nie odbiera makijażowi świeżości,
    • efekt tafli,
    • nie zapycha,
    • dobrze współpracuje z innymi kosmetykami, trwały,
    • nie pyli podczas aplikacji,
    • uniwersalny odcień,
    • proste, solidne, poręczne opakowanie,
    • urocze tłoczenie,
    • wydajność,
    • dostępne jeszcze 2 inne odcienie,
    Wady:
    • Brak.
  • 14 stycznia 2019 o 12:05
    Cudeńko
    Bardzo i odpowiada, pięknie rozświetla w sposób naturalny. Lubię taki efekt. Można go stosować do ciała i jako cienie, ja często używam go do wewnętrznego kącika oka. Na policzkach również się sprawdza, robi ładną rozświetloną poświatę.
    Zalety:
    • Działanie