Rozświetlacze

Maybelline New York Master Chrome, Metal Highlighter Metaliczny rozświetlacz do twarzy

Maybelline New York Master Chrome Metaliczny Rozświetlacz do twarzy 100 Molten Gold 6,7g

Nasi użytkownicy zostawili 193 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

hejhela
    11 października 2022 o 1:11
    Nie spodziewałam się takiego efektu!
    Potrzebowałam rozświetlacza na szybko, przed wyjazdem wakacyjnym. Master chrome wpadł w moje ręce przypadkiem… i pozostał na dłużej. Piękny (ale nienachalny) efekt rozświetlenia. Posiadam odcień golden rose, z którym mogę pominąć nakładanie różu - policzki pięknie wyglądają, zdrowe, rozświetlone. Wyeliminował u mnie produkty droższych marek, które nie przypadły mi do gustu (i były bardziej wymagające w technice makijażu), jak Master chrome. Używam go jako makijażowy basic oraz na „wielkie wyjścia”. Produkt jest wydajny. Opakowanie Ok. Pozytywne zaskoczenie :)
  • 27 marca 2022 o 21:54
    Super rozswietlacz
    Rozswietlacz dostałam w prezencie od sióstr więc mam dwa i bardzo z tego się cieszę bo ten rozswietlacz jest cudowny Rozsiewacz meybeline master chrome daje naturalne rozświetlenie. Rozswietlacz dobrze się rozprowadza po twarzy i bardzo długo się na niej utrzymuje. Rozswietlacz idealnie nadaje się na codzienny makijaż i na wyjścia wieczorne. Doskonale uwydatnia policzki łuk kupidyna unosi łuk brwiowy oraz rozświetla wystające części twarzy. Dla mnie jest idealny. Na pewno kupię ponownie. Jest bardzo wydajny. Opakowanie plastikowe.
  • 14 marca 2022 o 11:51
    Zaskakujący
    Posiadam rozświetlacz w kolorze 050 Molten Rose Gold od około dwóch tygodni. Jestem osobą, która ma dość jasną karnację. Rozświetlacz stosowałam do podkreślania kości policzkowych, łuku brwiowego oraz w wewnętrznym kąciku oka. Dodatkowo rozświetlałam takie partie jak ramiona, obojczyki oraz nogi. Unikatowy, pięknie podkreślający opaleniznę (wiem, ponieważ podkradała mi go moja mama, która ma śniady odcień skóry! ;-)). Jego dużą zaletą jest możliwość stopniowania intensywności. Nałożony w małej ilości dodaje zdrowego wyglądu skórze, ale można nim uzyskać również oślepiający blask. Interesująco wygląda jako cień do powiek oraz pięknie podkreśla nogi czy obojczyki! Jestem pozytywnie zaskoczona! Szybko mi się nie znudzi. ZALETY: - Możliwość stopniowania intensywności produktu. - Wielozadaniowość: sprawdza się na policzkach, jako cień do powiek oraz rozświetlacz do całego ciała. - Odcień 050 jest bardzo unikatowy, idealnie podkreśla opaleniznę. WADY: - Odcień 050 nie sprawdzi się u osób z jasną karnacją.
    Rudzik7
    26 stycznia 2022 o 22:48
    Kiedyś tak. Teraz Nie
    To jest mój pierwszy rozswietlacz, który zakupiłam (obecnie posiadam ich wiele w różnych formułach, ale ten był pierwszym kosmetykiem tego typu w mojej kolekcji) mam go w odcieniu 050 Molten Rose Gold, w momencie gdy go kupowałam były tylko 2 odcienie, teraz jest chyba 4? Swój egzemplarz mam już kilka ładnych lat, i obecnie jest moim najmniej lubianym rozswietlaczem. Uważam, że w momencie gdy został wypuszczony był to super kosmetyk, ale z czasem się zestarzał i w podobnej cenie mamy do wyboru lepsze opcję. Kolor jest nieoczywisty, takie różowe jasne złoto, ale jest to rozświetlacz metaliczny i podkreśla strukturę skóry. Wg mnie nie wtapia się ładnie tylko tak leży na niej i widocznie podkreśla wszelkie niedoskonałości. Ostatnio pozbywam się mało lubianych kosmetyków, daje im ostatnie szansę, próbuje z różnymi podkładami i u mnie niestety się nie sprawdza, w porównaniu z innymi rozświetlaczami które mam wypada najgorzej :(. Jako cień do powiek też niezbyt... więc się z nim żegnam. Opakowanie z taniego plastiku, wyłamał mi się od razu zawias i miałam oddzielnie zakrywkę. Mam do niego sentyment, ale czas powiedzieć baj baj.
  • 17 stycznia 2022 o 12:14
    Maybelline New York, Master Chrome
    Bardzo wydajny produkt, który idealnie rozprowadza się na twarzy i bardzo długo na niej pozostaje. Daje efekt wypoczętej i rozświetlonej skóry, latem stosuje go na opaleniznę, bez podkładu. To must have w mojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • wydajny, łatwa aplikacja, długo utrzymuje się na twarzy, dodaje skórze blasku i energii