Rozświetlacze

My Secret Glow Effect Powder Wypiekany puder rozświetlający

Horaniu
    15 sierpnia 2019 o 0:28
    Nie dla mnie
    Produkt dostałam w prezencie. Bardzo się ucieszyłam, ponieważ miałam wtedy swego rodzaju bzika na punkcie kosmetyków MySecret. Większość jest naprawdę super, a rozświetlacz Princess Dream nie ma sobie równych. Produkt nie ma w ogóle drobinek, zostawia tylko lekką poświatę, co jest dla mnie mało satysfakcjonujące. Jako fanka mocnego blasku jestem zawiedziona. W przypadku, kiedy nakładam więcej produktu dla poprawy wyglądu skóry, rozświetlacz zostawia więcej koloru, niż blasku. Dla mnie nie jest to okej. Produkt jest raczej dla kogoś, kto lubi bardzo subtelne rozświetlenie, nie da się z nim zaszaleć, niestety.
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt lekki efekt
    • więcej koloru niż blasku
  • 16 października 2018 o 9:56
    Kolejny ulubiony - Moondust!
    Kupiłam go z ciekawości za grosze, gdyż był na promocji/ albo wyprzedaży. Myślałam, że odcień będzie chłodny, na co wskazuje, wręcz biały kolor rozświetlacza w opakowaniu. Na twarzy jest jednak ZŁOTY! Bardzo się zdziwiłam, ale przyznam szczerze, że kiedy jestem latem bardzo opalona sprawdza się rewelacyjnie! Nie miałam wątpliwości, że produkt będzie dobry jakościowo, gdyż wiem, że My Secret robi świetne rozświetlacze. Nie jest tak intensywny i mocny jak Princess Dream, ale uważam, że wart jest uwagi i u mnie, przy mojej ciemnej karnacji latem, sprawdza się fantastycznie.
  • 7 lipca 2018 o 18:36
    Przepiękny rozświetlacz
    Uwielbiam rozświetlacze i nie wyobrażam sobie codziennego makijażu bez nich. Ten produkt jest po prostu przepiękny. Posiadam kolor Rising Star, który jest chłodny. Na policzku wygląda cudownie, tworzy piękną tafle. Zawsze szukam rozświetlaczy w chłodnych odcieniach i ten jest idealny. Wydajny, cena niska, z opakowaniem nic się nie dzieje. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • kolor
    • jakość
    • wydajny
  • 31 maja 2018 o 20:49
    Najlepszy rozświetlacz na świecie :)
    Uwielbiam go za jego kolor i intensywność blasku ! :) . Pigmentacja bardzo mocna. Rozświetlacz rozprowadza sie w bardzo ładny sposób nie robiąc plam.Jeśli przesadzi sie a jest to bardzo możliwe przy takiej pigmentacji można spokojnie to rozetrzeć w ładny sposób :)
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Kolor
    • Jakość produktu
    • Łatwo rozetrzeć jeśli sie przesadzi
    • Nie robi plam
    • Za tą jakość super cena
  • 28 maja 2018 o 20:22
    Kolejna perełka mysecret!
    Glow Effect Powder marki mysecret to moja kolejna perełka tej marki zaraz obok Disco Ball Highlighter pochodzący również od mysecret. Glow Effect daje niesamowity holograficzny blask który mieni się na koloru różu i fioletu zależnie od padającego światła. Zawsze jak mam go mam na sobie, dostaję pytania co to za super produkt i czy to róż czy rozświetlacz. Moim zdaniem on bije na głowę inne wysokopółkowe produkty i można go dostać w bardzo przystępnej cenie nie tylko podczas promocji w Drogerii Natura.
    Zalety:
    • Niesamowity, holograficzny blask
    • Przystępna cena