Laboratorium Pilomax, Tricho WAX, Serum przeciw wypadaniu włosów i do skóry głowy

2 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiSerum przeciw wypadaniu włosów i do skóry głowy polecane przez trychologów.
• zapobiega utracie włosów
• działa przeciwłupieżowo
• stymuluje odnowę komórek naskórka
• silnie nawilża, dzięki składnikom nmf (naturalnego czynnika nawilżającego)
• chroni przed tewl (transepidermalna ucieczka wody)
• łagodzi i chroni przed podrażnieniami
Formuła serum opracowana specjalnie z myślą o szczególnych potrzebach włosów osłabionych i wypadających. Zawarte w preparacie nowoczesne kompleksy zapobiegają utracie włosów, stymulują odnowę komórek naskórka i pobudzają wzrost nowych włosów.
Serum zawiera unikalny kompleks ROVISOME® Hair Growth Serum, jego skład wchodzą: kofeina, biotyna, witaminy E i prowitamina B5 zamknięte w specjalnych lipidowych mikrosferach. Nowatorski sposób transportu składników aktywnych ROVISOME® Delivery System ma zapewnić dotarcie składników aktywnych do głębszych warstw skóry i do cebulki włosa.
By wzmocnić skuteczność preparatu i osiągnąć trwałe efekty, Twoim włosom polecamy stosowanie w codziennej pielęgnacji szamponu przeciw wypadaniu włosów WAX Tricho.
składniki aktywne: ROVISOME®Hair Growth Serum (kofeina, biotyna, witamina E, pantenol), cynk PCA, Sok z liści aloesu, kwas hialuronowy, betaina
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 2
Wykorzystała: jedno opakowanie
Kupiony w: W aptece
Ocena szczegółowa:
DZIAŁA
skończyłam buteleczkę i mogę powiedzieć: było warto!
Mam dużo baby-hair (szczególnie na linii czoła), włosy przestały wypadać garściami. I co ważne - skóra nie jest podrażniona, jak bywało z innymi wcierkami. Wmasowywałam serum codziennie/co drugi dzień, opakowanie zużyłam w nieco ponad miesiąc. Planuję kupić jeszcze jedno, żeby dodatkowo wspomóc te rosnące maluchy. ;) Ale już jest dobrze!!!
ZALETY: + skuteczność!!!
+ nie obciąża włosów
+ nie podrażnia skóry głowy
+ wygodna aplikacja (spray)
WADY: - chyba znów zamówię przez internet, bo stacjonarnie ciężko :(
5 /5 HIT!
30 listopada 2020, o 09:07
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: W aptece
Ocena szczegółowa:
Bardzo skuteczny
Polecam to serum szczególnie osobom, które borykają się z nadmiernym wypadaniem włosów. To małe serum okaże się Waszym zbawieniem. Jest bardzo wydajne, fajnie pachnie ale przede wszystkim jest SKUTECZNE.
ZALETY: skuteczne, cena, skład, wydajność, zapach, ładne opakowanie, fajny rozpylacz
produktów70
recenzji1181