Odżywki do włosów

Schwarzkopf Professional Blond Me Conditioner Odżywka do włosów blond

• 2 lipca 2014 o 13:53
    Zero efektu
    Odżywkę kupiłam mając włosy do łopatek w kolorze blond (farbowany). Niestety jej używanie nie przyniosło żadnego z obiecywanych efektów. No jedynie może to, że kosmetyk rzeczywiście nie obciąża włosów - za co przyznaję pół gwiazdki. Jakby go nie było. Dosłownie. Nie przedłuża trwałości koloru, nie dodaje blasku, nie wygładza włosów, trudno ocenić, czy są one bardziej miękkie niż bez odżywki, ale raczej nie.. Blond nie jest z pewnością kolorem łatwym do pielęgnacji, ale ta odżywka absolutnie nie wspomaga jej ani w najmniejszym stopniu. Szkoda zachodu. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 15 października 2011 o 0:32
    dla mnie super
    Używam szamponu i odżywki dla zimnych odcieni blond i jestem bardzo zadowolona Włosy nie są obciążone, kosmetyk faktycznie odświeża kolorystykę, włoski mają ładny chłodny odcień. Kupuję w hurtowni fryzjerskiej, kosztuje mnie to ok 25 pln za szampon/odżywkę. Nie zauważyłam aby przesuszał włosy, ale stosuję raz w miesiącu solidną maskę, więc być może przesusza kiedy jest jedynym kosmetykiem używanym do pielęgnacji włosów. Włosy myję najpierw szamponem regenerującym a drugi raz szamponem z serii BlondMe, wtedy dosłownie porcja wielkości jednozłotówki wystarcza na umycie długich włosów; kolor jest rewelacyjny a kondycja włosów bardzo dobra Używam tego produktu od: około 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 lub 4 komplety
  • 4 czerwca 2010 o 13:11
    Slabiutko
    Jestem rozczarowana tak samo jak moja poprzedniczka. Kupilam cala linie do wlosow blond:szampon, maska i odzywka. Jedyne co moge o tej lini powiedziej to: totalna porazka. Ta linia nie robi nic..nie odzywia, nie poglebia koloru a kosztuje fortune. To byla moja pierwsza i ostatnia przygoda z Schwarzkopf Professional. Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 18 października 2009 o 23:34
    Nie..
    Z odżywką było podobnie jak z szamponem- miała zapewnić mi śliczny blond kolorek na głowie i powodować wolniejsze powstawanie odrostów. Mhm, akurat. Jak to z odżywkami bywa- wymagałam od niej "jedynie" dobrej pielęgnacji włosów, nawilżenia no i podkreślenia koloru. Kolor- wymywał mi się tak szybko jak przy zwyczajnych szamponach, zero efektu :/ zero podkreślenia.. Porażka. Nawilżenie- co najmniej średnie, bo po jej użyciu moje włosy były takie jak po zwykłej odżywce drogeryjnej, a to przecież kosmetyk profesjonalny, miał dobrze odżywiać suche blondy. A u mnie- niestety dalej siano. Większych właściwości pielęgnacyjnych- nie stwierdzono. Zawiodłam się na całej lini (literalnie ;)) Miałam tylko obciążone, przetłuszczające się włosy. Nie polecam. Używam tego produktu od: ok. 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:1