L'Oreal Paris, Elseve Rapid Reviver, Color-Vive, Skoncentrowana odżywka do włosów farbowanych

11 HIT!
86 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiPotrzebujesz czegoś więcej, niż zwykłej odżywki? Poznaj pierwszą skoncentrowaną odżywkę, która zapewnia ekspresową przemianę włosów!
- natychmiastowo wchłania się we włosy, bez czekania, stworzona do codziennego użytku
- intensywna pielęgnacja lekką formułą, bogatą w pielęgnujące serum z aminokwasem i witaminą e
- aż 2x więcej ochrony koloru
Nałóż na umyte szamponem włosy i rozprowadź równomiernie na długości aż po same końce. Nie musisz czekać - od razu spłucz. Używaj codziennie.
Cechy produktu
- Rodzaj
- do włosów normalnych, do włosów farbowanych, do skóry głowy
- Właściwości
- nawilżające, podtrzymujące kolor, wzmacniające
- Pojemność
- Glycerin
Recenzje 175
20 czerwca 2023, o 13:49
- Opakowanie: 5
Uzupełnienie do szamponu z tej serii
Gęsta odżywka o przyjemnym zapachu. Nie spływa z włosów. Po jej zastosowaniu włosy są miękkie i odżywione. Dobrze się rozczesuja. Po wyschnięciu są sypkie i miękkie. Nie zauważyłam większego przetłuszczania czy straczkowania włosów. Dobry stosunek ceny do jakości. Jest bardzo wydajna. Opakowanie z mocnego plastiku, nie pęka, dozuje odpowiednią ilość produktu. Używam wraz z szamponem z tej samej serii.
ZALETY: - gęsty produkt
- przyjemny, niezbyt mocny zapach
- włosy po użyciu są miękkie i odżywione
- często na promocji
- wydajna
4 /5
12 kwietnia 2023, o 22:45
Nie wie, czy kupi ponownie
- Opakowanie: 4
Nie tylko do włosów farbowanych
Kiedyś farbowałam włosy na blond, teraz mam naturalne. Bardzo lubię odżywki ekspresowe, włosy myję podczas brania prysznica i nie lubię długo czekać na efekt. Fajnie nawilża włosy i nie obciąża.
ZALETY: +ekspresowe działanie,
+wygładza,
+nie obciąża,
+niska cena
WADY: -wydajność,
-dostępność
4 /5 HIT!
8 marca 2022, o 16:21
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Zapach: 4
- Opakowanie: 4
Oki
Nie byłam dotychczas przekonana co do kosmetyków tej firmy,ale tym razem jestem pozytywnie zaskoczona.Moje od wielu lat farbowane włosy polubiły tę odżywkę.Stosuję ja po każdym myciu włosów od jakiegoś czasu i zauważyłam,że przede wszystkim łatwiej się rozczesują i są miękkie oraz kolor dłużej "trzyma się ".Na pewno będę ją nadal stosować.
27 lutego 2022, o 15:18
Dobra pielęgnacja włosów farbowanych
Raz w miesiącu farbuję włosy na odcień jasnego blondu. Lubię tą odżywkę do włosów farbowanych od L'Oréal Paris, gdyż moje suche, matowe włosy odżywają po jej użyciu. Nie puszą się, stają się miękkie, wyraźnie lepiej dociążone i pełne blasku. Odżywka nie skleja włosów, nie obciąża. Ma przyjemną, łatwą w aplikacji, niesklejającą włosów formułę. Lubię jej delikatny zapach. Stosuję od kilku lat, użyłam już kilkanaście opakowań.
ZALETY: - włosy nie puszą się, są miękkie, błyszczące
- nie obciąża włosów
18 lutego 2022, o 14:50
Kupiony w: Nie podano
- Zgodność z opisem producenta: 4
Super odżywienie
Odżywka jak dla mnie idealna dla włosów farbowanych. Zaczęłam ją stosować krótko po koloryzacji na miedziany kolor i mimo tego chemicznego zabiegu włosy nie są zniszczone, a kolor jest tak intensywny jak zaraz po wyjściu od fryzjera. Dla mnie odżywka działa cuda, wystarczy ją krótko trzymać na włosach, by uzyskać mocne nawilżenie nawet w przypadku zniszczonych włosów. Włosy farbuję od 15 lat, testowałam wiele odżywek, jednak zaledwie niewiele działało tak skutecznie jak Elseve. Polecam każdej Włosomaniaczce, szczególnie po koloryzacji!
17 lutego 2022, o 13:51
Kupiony w: W hipermarkecie
- Opakowanie: 3
Mój niezbędniak
Mam proste, cienkie, delikatne i farbowane włosy z ogromną tendencją do plączenia się i tworzenia kołtunów (zwykle mam związane włosy). Skóra głowy przetłuszczająca się, więc mam dużo wymagań co do odżywek. Ta bardzo dobrze się rozprowadza po włosach, nie spływa z nich, nie obciąża włosów, łatwo się spłukuje. Wystarczy kilka minut, aby mogła dać efekty – włosy są wygładzone, miękkie, nie plączą się, łatwo się rozczesują, mają piękny kolor i blask. Nie zauważyłam by włosy po niej przetłuszczały się bardziej, ale ja nakładam ją od połowy długości włosów. Odżywka ma przyjemny zapach, jest wydajna. Ładne opakowanie, ale ja wolę produkty w słoiczku. Mój ulubiony szampon też jest z tej samej serii i myślę, że oba produkty świetnie się uzupełniają. Przed kupieniem tej odżywki używałam kilka lat maski z czerwonej serii Elseve, ale została zdeklasowana. Nie znam lepszej odżywki
ZALETY: - natychmiastowe działanie (oszczędza czas)
- spełnia obietnice
- nie obciąża włosów i nie przyspiesza ich przetłuszczania się
- idealna do regeneruje farbowane włosy
- podkreśla kolor włosów i nadaje im delikatny, zdrowy blask
- włosy nie plączą się po niej i łatwo je rozczesać
- jedwabista miękkość włosów
- dostępność w wielu sklepach
WADY: - cena w stosunku do ilości
- wolę produkty w opakowaniach typu odkręcany słoiczek
10 stycznia 2022, o 17:56
Nie wie, czy kupi ponownie
Bardzo fajna
Opakowanie jest estetyczne i poręczne, nie ma problemu z wydobywaniem produktu, ładne, poręczne i cieszące oko. Odżywka przepięknie pachnie, ma fajną kremową konsystencję, nie spływa z włosów.
Nie ma konieczności trzymania jej długo na włosach aby zobaczyć efekty. Idealnie nawilża, wygładza i regeneruje zniszczone farbowaniem włosy. Nie obciąża ich i nie przetluszcza. Włosy są po niej miękkie, lśniące i dobrze się rozczesują.
9 grudnia 2021, o 07:02
Kupiony w: Drogeria Super-Pharm
13 października 2021, o 15:26
Kupiony w: Otrzymałam w prezencie
Bardzo dobra odżywka
Odżywka w wygodnym opakowaniu o bardzo przyjemnym zapachu. Konsystencja jest idealna, bardzo dobrze się rozprowadza po włosach, nie spływa z nich. Odżywka jie obciąża włosów. Po zastosowaniu odżywki zdecydowanie włosy są lepszej kondycji, łatwiej się rozczesuje, są odżywione i kolor pełen blasku. Jest wydajna.
18 maja 2021, o 00:05
Kupiony w: Inna drogeria
Niezbędna❤
Zawsze ją kupuję. W codziennej gonitwie dobrze mieć ją w zanadrzu. Wygodna tuba. Wydajna, bo wystarcza niewielka ilość odżywki. Przepięknie pachnie- słodko, owocowo. Odżywka jest skoncentrowana, gęsta. Zapewnia ekspresową pielęgnację bez czekania. Nakładam na włosy i od razu spłukuję a mimo wszystko wiem, że odżywka pozostała ale bez obciążenia.
-natychmiastowo wchłania się we włosy. Doskonale nawilża. Bardzo dobrze rozczesuje włosy. Chroni przed działaniem suszarki, czy prostownicy. Używam na codzień.
ZALETY: Ekspresowe działanie. Zapach. Wydajność
3 maja 2021, o 07:25
Jeden z lepszych
Dzięki tej odżywce mój kolor wygląda dłużej ładniej o mocniej jest intensywnym . Farbuje włosy na czerwono / rudo zależy . I ona faktycznie podtrzymuje mi piękny zdrowy i zadbany kolor. Odżywka jest dosc gęsta ,wydajna,ma ładny zapach . Włosy po niej są miękkie w dotyku. Mają piękny intensywny kolor . Są zadbane . Mi odpowiada . Czasem można kupić na fajnej promocji .
3 marca 2021, o 23:27
Moja ulubiona
Kiedy ją kupiłam po raz pierwszy, zakochałam się. Włosy są mega gładkie, mięciutkie, przyjemne w dotyku, błyszczące, nie puszą się. Ze wszystkich odżywek to jest jeden z dwóch produktów, do których wracam regularnie. Niestety szampo z tej serii nie zrobił już na mnie tak spektakularnego wrażenia, jak i pozostałe szampony, odżywki z Elseve.
ZALETY: Gładkie, miękkie włosy
Przyjemny zapach
WADY: Cena, jeśli produkt nie jest w promocji
produktów1
pochwał10,00