Odżywki do włosów

Ahalo Butter Rich Moist Treatment Conditioner (Nawilżająca odżywka do włosów)

Ahalo Butter Rich Moist

• 23 marca 2025 o 21:56
    włosowy dobrobyt
    Jeśli miałabym opisać tę odżywkę jednym słowem, to byłoby to bogactwo – zarówno w działaniu, jak i w zapachu. Cudownie pachnie! To taka słodko-kremowa, otulająca woń, która sprawia, że mycie włosów staje się małym rytuałem relaksacyjnym. Już dla samego zapachu mogłabym jej używać, ale na szczęście działanie jest równie świetne. Nawilżenie? Dla mnie 10/10. Moje włosy po niej są jak po profesjonalnym zabiegu – miękkie, gładkie, dociążone i błyszczące. Nie ma tu mowy o byle jakim wygładzeniu, tylko o efekcie tafli. Jest też bardzo wydajna, ale przy moich cienkich włosach muszę uważać, żeby nie przesadzić. Nakładam ją tylko na nieodciśnięte, mocno mokre włosy, żeby równomiernie się rozprowadziła i nie przeciążyła ich (kiedyś nałożyłam jej za dużo na odsączone włosy, a te wyglądały, jakby były nieumyte od tygodnia). Mimo wszystko – jest genialna i na pewno do niej wrócę! Myślę, że osoby z grubszymi, puszącymi się włosami będą nią absolutnie zachwycone.
    • Nawilża i wygładza
    • Dostępność
    Wady:
    • Bez promocji trochę wygórowana cena
    • Przy cienkich włosach łatwo o przeciążenie
  • 7 marca 2025 o 12:55
    Lubię
    ••• Moje Włosy ••• Bardzo długie, grube, z natury kręcone choć może bardziej falowane w kolorze rudym. Skóra głowy przetłuszcza się a końce włosów są suche. Tendencja do puszenia jest dość wysoka, dlatego włosy poddałam zabiegowi nanoplastii dzięki czemu mogę zapomnieć o prostowaniu. Zabieg wykonuje raz na rok, bo wiadomo włosy, które odrastają od nasady są naturalne. Nie mam problemów z rozczesywaniem włosów i właściwie szczotki nie używam. Stan moich włosów uważam za bardzo dobry. Rich Moist Treatment Conditioner kupiłam razem z szamponem z tej samej serii na promocji w drogerii. Cóż, jestem zadowolona z rezultatów jakie otrzymywałam za każdym razem kiedy użyłam produktu. Odżywka posiada lekko - gęstą konsystencję o bardzo przyjemnym zapachu, który utrzymuje się dość długo na włosach. Jej właściwości nawilżające są w zupełności wystarczające. Włosy są miękkie, niczym tafla. ZALETY + Nawilżenie - na moje włosy w zupełności wystarczyło + Fajna, przyjemna konsystencja + Ładny i trwały zapach + Włosy po każdym użyciu były miękkie, gładkie i pełne blasku + Baaardzo wydajna + Wygładza strukturę włosów + Sprawia, że włosy ładnie się układają WADY Pod koniec zużycia pompka nie zdoła wydobyć odżywki, jednak można odkręcić pompkę i przechylić buteleczkę ;)
    DagiStr
    14 lutego 2024 o 19:53
    Nie dla mnie
    Odżywkę kupiłam po zakochaniu się w siostrzanej Smooth Repair Treatment, niestety ta wersja okazała się dla mnie zbyt ciężka, po prostu obciąża moje włosy, brak im pożądanej po myciu lekkości, tak więc wróciłam do poprzedniczki. Z plusów na pewno cudowny zapach oraz możliwość kupowania produktu w opakowaniu uzupełniającym. Z tego co widzę ma nadal bardzo dużo pozytywnych opinii więc z całą pewnością jest to dobry produkt ale nie dla każdego.
    • Opakowania uzupełniające
    Wady:
    • Obciąża moje włosy
  • 19 marca 2023 o 17:36
    Bardzo dobra
    Ta odżywką spełnia wszystkie moje oczekiwania. Mam długie włosy, niskoporowate. Butelka z pompką jest bardzo wygodna w użytkowaniu. Odżywka jest wydajna i pozostawia piękny zapach na włosach. Włosy pp wyschnięciu były miękkie, gładkie i przyjemne. Efektu tafli nie miałam, ale to na pewno też kwestia innych czynników. Ja używałam jej z wielką przyjemnością. Polecam samemu wypróbować.
    Zalety:
    • fajny efekt na włosach
  • 1 października 2022 o 14:29
    Maślane rozczarowanie
    Odżywkę otrzymałam w spadku od koleżanki. Opakowanie - bardzo fajnie przemyślana duża butelka z wygodnym dozownikiem, działająca bez zarzutu do momentu wykorzystania przez nas ok 2/3 opakowania ;) Konsystencja - fantastyczna! Przypomina masło ubite na puszysto, nie spływa, jest delikatna i jednocześnie zwarta. Zapach - delikatny, faktycznie można powiedzieć że relaksujący, wyciszający, stosując pierwszy raz poczułam się, jakbym stosowała naprawdę wysokiej klasy zabieg na włosy. Działanie.... Niestety tu cały mój zachwyt prysł... Stosowałam wcześniej maski i odżywki na bazie masła i jakie było moje zdziwienie gdy... Nie zauważyłam żadnego efektu! Włosy nie były nawilżone, nie mówiąc o naprawie struktury włosa czy jego uszczelnieniu (recenzja po skończonym opakowaniu). Mój problem długiego rozczesywania nie został nawet minimalnie zredukowany... Jestem po prostu zawiedziona.
    Zalety:
    Wady:
    • brak deklarowanego działania