Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Maxi Reloaded Palette Monster Mattes Paleta cieni

notino.pl
Makeup Revolution Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette (45) Palet

• 24 października 2022 o 12:01
    Średnia ale cena ją broni
    Paletka jest taka sobie jeżeli chodzi o jakość, wolę te mniejsze paletki reloaded, z resztą mam ich 4. Tu na białej bazie jest okej. Dużo ładnych kolorów. Da się pracować i da się mieć fajny efekt. Jeśli ktoś szuka kolorowej taniej paletki to polecam. Dodam tylko że lepiej uważać na opakowanie.
    Zalety:
    • Kolory
    • Ilość cieni
    Wady:
    • Pigmentacja
  • 21 kwietnia 2022 o 17:50
    dobra tania paleta
    Jakość adekwatna do ceny. Średnio napigmentowane cienie, ale mimo to można zrobić z nich bardzo ładne makijaże. Tych jaśniejszych, czyli lawendy, błękitu słabo widać. Trwałość zadowalająca, po całym dniu noszenia nie ma bardzo wyraźnych ubytków w makijażu. Za taką cenę bardzo dobra paleta, jednak lepiej poszukać wśród innych produktów tej firmy. Dobór kolorów na pierwszy rzut oka może się wydawać bardzo przemyślany, jednak jest tu wiele bardzo podobnych kolorów. Niedługo po rozpoczęciu palety zrobiłam zestawienie tych cieni i okazało się, że wiele z nich wygląda niemal identycznie. Szkoda, bo dużej części z nich zapewne nie wykorzystam.
    Zalety:
    • dobrze się blendują, łatwe w nakładaniu
    • dobór kolorów daje bardzo wiele możliwości
    Wady:
    • pigmentacja niektórych pozostawia wiele do życzenia
    szoczek
    14 kwietnia 2021 o 9:42
    Za taką cenę dobra paleta
    Dostałam ją w prezencie, sama raczej nie sięgnęłabym po nią gdyż nie szaleje az tak bardzo kolorystycznie w makijażu. Jednak jak już dostałam okazję postanowiłam że potestuje również te bardziej szalone kolory. Intensywność kolorów jest różna, niektóre są naprawdę intensywne juz po jednym swatchu, inne o wiele mniej. Cienie trochę się osypuja, ale nie są aż tak bardzo tępe. Na oku utrzymają się w zależności od tego czego używam pod nie, jeśli specjalnej bazy pod cienie- jest okej, nie zbierają się w załamaniach (No chyba, że po całym dniu, ale to jak każdy cień chyba). W przypadku użycia korektora trochę krócej trzymają się na swoim miejscu, ale to też ja pewno zależy od użytego korektora. Nie jest to moja pierwsza paletka tej marki, pozostałe bardzo lubię i tą też zaliczyłam do tego grona. Jednak ja najczęściej po nią sięgam w okresie lata, wtedy mam ochotę zaszaleć w makijażu. Zima i jesienią sięgam po nudziaki.
    Minty20
    29 kwietnia 2020 o 12:34
    C U D O
    Jak na tak niską cenę jakość cieni jest bardzo dobra, jest wiele kolorów, które dobrze się łączą i pigment jest utrzymany na średnim poziomie , co umożliwia kontrolę nad intensywnością i ułatwia pracę.
    Zalety:
    • pigment (średni)
    • łatwo się blendują
    • nie blakną
    • wydajne
    • różnorodność kolorów
    • jakość bardzo dobra w porównaniu do ceny
    Wady:
    • brak lusterka w opakowaniu
    • opakowanie średniej jakości
  • 18 października 2019 o 9:53
    kolorowa paleta Revolution
    Sięgnęłam po Makeup Revolution, bo zachwyciła mnie mnogość kolorów. Niestety używam tylko kilka w codziennym makijażu ;) aby uzyskać intensywny i widoczny kolor na powiekach muszę nakładać dużo produktu, co powoduje, że w ciągu dnia szczypią mnie oczy. Podczas nakładania cieni na powieki sypią się dookoła i muszę pędzelkiem poprawiać makijaż twarzy. A na palecie również pozostają rozsypane resztki.
    Zalety:
    • kolory +
    • opakowanie +
    Wady:
    • cena -
    • sypka formuła -
    • kolor na powiekach inny niż w opakowaniu -
    Drogeria Super-Pharm