Cienie do powiek

Kobo Professional Pro Formula, Foil Eyeshadow Cień do powiek foliowy

• 19 września 2022 o 23:33
    Szału nie ma
    Potrzebowałam na już błyszczącego cienia do powiek,na cienie natknęłam się w drogerii Natura. Mój odcień to 801 Sunlight Touch. W opakowaniu wydawał się chłodny i biały, natomiast na oku okazał się żółty. Cień nie przykleja się na suchą powiekę, muszę go nakładać na klej do brokatu. Wcale tak spektakularnie nie błyszczy. Słabo aplikuje się na pędzel, lepiej nakładać go palcem. Dużo lepiej wygląda z innymi cieniami niż solo. Utrzymuje się cały dzień bez zarzutów, łatwo się zmywa płynem micelarnym.
    muezaa
    21 lutego 2022 o 17:18
    Mam z nim problem
    Generalnie jest to bardziej pigment niż cień. Muszę go nakładać na klei do probkatów bo inaczej nie trzyma się oka. Jest trudny w nakładaniu, dobrze wygląda tylko gdy jest nadkładany na inny cień. Sam w subie wygląda średnio. Mam odcień 814 Amethyst. Dodatkowo jest go w opakowaniu dośc mało, użyłam go raptem kilka razy i już widać dno opakowania.
  • 5 lipca 2021 o 1:27
    Piękny!!!
    Posiadam odcień 807 Lavender sunset sky. Przepiekny, trwały cień, daje niesamowity blask i przepiękne wykończenie. Nie daje pęłnego krycia i bazy kolorystycznej, trzeba użyć cień pod spód. Kolejny świetny produkt z KOBO!
    Zalety:
    • Wykończenie
    • Cena adekwatna do jakości
    caveira
    22 kwietnia 2021 o 22:58
    Jak turboglow
    Cień zachowuje się identycznie jak Turbo Glow pigmenty z GlamShop_ jest drobinowy, ma lekko lepką bazę, ale nie nadaje się do noszenia solo- należy pod spód położyć perłową/metaliczną bazę z innego cienia albo eyelinera. Jak już się nauczymy jego obsługi, to zyskamy piękny efekt na powiece.
    • efekt
  • 19 lipca 2020 o 21:21
    Przyjemne cienie
    Posiadam w odcieniu niebieskim i fioletowym. Z obu wersji jestem bardzo zadowolona, ładne żywe kolory, utrzymują się długo, minusem może być fakt, że delikatny wstrząs i cień jest pokruszony. Innych wad nie widzę.
    • Efekt na oku
    • Dostępność
    Wady:
    • Łatwość w zniszczeniu cienia (kruszy się)