Bazy pod makijaż

Bell HYPOAlergenic, Anti-Smog Primer Hypoalergiczna antysmogowa baza pod makijaż

Bodyland.pl
Bell Hypoallergenic Anti-Smog Primer Hypoalergiczna Antysmogowa Baza Pod Makijaż 01
Bell HypoAllergenic Anti-Smog Baza do Twarzy 30ml

• 3 czerwca 2024 o 9:52
    Idealna Baza Pod Makijaż dla Wrażliwej Cery
    Opis produktu: Bell HYPOAllergenic Anti-Smog Primer to hipoalergiczna baza pod makijaż, stworzona specjalnie z myślą o ochronie skóry przed negatywnym wpływem zanieczyszczeń środowiskowych. Produkt ma za zadanie nie tylko przedłużać trwałość makijażu, ale także chronić skórę przed smogiem i innymi szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Formuła i Konsystencja: Baza ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Formuła jest bezzapachowa i nie zawiera szkodliwych substancji, co sprawia, że jest idealna dla osób o wrażliwej i skłonnej do podrażnień skórze. Moje Wrażenia: Jako osoba z wrażliwą i mieszaną cerą, zawsze szukam produktów, które będą delikatne dla mojej skóry, a jednocześnie skuteczne. Bell HYPOAllergenic Anti-Smog Primer okazał się być strzałem w dziesiątkę.
    Zalety:
    • 1. Cena
    • 2. Ochrona przed zanieczyszczeniami: Baza skutecznie chroni skórę przed negatywnym wpływem smogu i innych zanieczyszczeń, co jest szczególnie ważne w miejskim środowisku
    • 3. Hypoalergiczna formuła: Produkt jest delikatny dla skóry, nie powoduje podrażnień ani zaczerwienień, co jest ogromnym plusem dla osób z wrażliwą cerą
    • 4. Lekka konsystencja: Baza ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia ciężkości na skórze
    • 5. Przedłużona trwałość makijażu: Produkt znacząco przedłuża trwałość makijażu, sprawiając, że wygląda świeżo przez cały dzień
    Wady:
    • 1. Baza daje lekko matowe wykończenie
    • 2. Brak filtru SPF
    Rudzik7
    19 lipca 2022 o 23:41
    Baza dla mieszanej cery
    Baza wręcz stworzona dla mieszanej cery. Daje dodatkowe nawilżenie, dzięki czemu makijaż dłużej pozostaje matowy i nie wyswieca się tak szybko. Baza ma konsystencję żelową, lekko lepką, ale wystarczy dać jej kilka chwil i ładnie się wchłania. Używam jej pod podkłady, kremy BB jak i minerały i u mnie sprawdza się w każdej sytuacji. Nie ciastkuje makijażu, nie zapycha mi cery. Niby niepozorna, ale lubię po nią sięgać...
  • 10 lipca 2022 o 23:28
    Suuuper
    Może najpierw zaznaczę, że nie używam takiej bazy standardowo pod makijaż, bo na co dzień do pracy go po prostu nie robię. Mam co jakiś czas bardziej widoczne zapalenie skóry, więc chcę zabezpieczyć skórę przed czynnikami zewnętrznymi (ale też np. brudem/kurzem wszechobecnym w pracy). Dotychczas zawsze sięgałam po silikonowe bazy właśnie pod makijaż, bo tworzą lekką warstwę ochronną. Ta baza nie składa się po pierwsze z silikonu, ale czytałam sporo pozytywnych opinii i postanowiłam spróbować. Kupiłam za prawie regularną cenę. Sprawdziła się! I używałam jej z przyjemnością. Łagodna, lekko nawilżająca. Utrzymywała moją skórę w ryzach spokojnie do 8 godzin. Nie miałam suchych skórek po całym dniu w nieregularnych warunkach (chłodniej, cieplej, suche powietrze). Brak podrażnienia. Używam jej kilka godzin po normalnej pielęgnacji, przed wyjściem do pracy. Konsystencja żelowa, mała ilość wystarcza na pokrycie twarzy, wygodna pompka. Sam fakt, że widziałam jakikolwiek efekt i różnicę z nią i bez niej sprawił, że baaardzo mi się spodobała. Chętnie dorwałabym kolejną sztukę, może nawet jakiś zapas.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie, nielejąca konsystencja, niezła trwałość na twarzy
    Wady:
    • na minus to, że Bell robi serie i nie wiadomo kiedy je wycofa
  • 28 czerwca 2020 o 23:39
    Dramat
    Zachęcona pozytywnymi opiniami w internecie oraz promką w Rossku zakupiłam tę bazę jako zamiennik dla różowych kropelek z Wibo. Sądziłam, ze efekt będzie podobny, jako, zę jedna i druga baza pozostawia lepką warstwę na skórze, co ma rzecz jasna pomóc w utrzymaniu podkładu. JAKŻE SIĘ MYLIŁAM. Relatywnie rzadko piszę recenzje na KWC, ale przed tym koszmarkiem muszę ostrzec. Testowałam ją z różnymi podkładami - te same podkłady testowałam z innymi bazami oraz bez - i za każdym razem działo się to samo. Otóż po użyciu AntiSmog Promer z Bell Hypoallergenic zarówno podkłąd, jak i korektor odlepiają się od skóry płatami. Nie da się zrobić porpawek. Podkład i korektor się ciastkują i odłażą przy najlżejszym muśnięciu. Koszmar. Żałuję każdego grosza wydanego na ten szajs, który natychmiast po napisaniu recenzji wyrzucę do kosza. PS. dodam, zę ta baza brzydko pachnie.
    Zalety:
    • NIC.
    Wady:
    • Ten produkt ma tylko wady.
    aklys21
    9 czerwca 2020 o 10:50
    Moje odkrycie i mój ideał!
    Zakupiona na promocji -55 w Rossmanie. Do tej pory bazy na mnie jakoś nie działały. Pierwsza próba była wymagająca, bo makijaż okolicznościowy musiał wytrwać w godzinach 9-21. Uwaga... wytrzymał idealnie cały czas, bez żadnych poprawek! Naprawdę dzięki niej makeup jest trwalszy. Baza ma fajną konsystencję, taka jakby dawka szybkiego nawodnienia dla skóry. Podkład aplikuje sie szybciej, gładko się wchłania. Nie zapycha, chociaż moja skóra ma do tego tendencję. I teraz najlepszy aspekt, dzięki niej nie schodzą mi kosmetyki nawet z nosa, a taki problem mam od zawsze. Od teraz mój niezbędny element makijażu. Pożyczyłam kilka razy przyjaciółce, właśnie ma sobie kupić. Polecam spróbować!