Pomadki i szminki

Celia Pomadko - błyszczyk `Care`

• 9 lutego 2024 o 20:05
    Najlepsza
    Pomadki z tej serii używam już od kilku lat, urzekła mnie ich przepiękna kolorystyka, do której jestem bardzo wymagająca, a dla tych, którzy nie potrafią się zdecydować , czy wolą błyszczyk, czy pomadkę, tutaj problem się rozwiązuje sam. Pomadka zawiera błyszczące drobinki, dzięki czemu usta atrakcyjnie się mienią i są nawilżone, co jest bardzo istotne dla suchej skóry. Nie znalazłam , a nawet nie szukałam żadnego zastępnika , moje ulubione kolory to 503 i 513 Dodam jeszcze, że pomadka jest bardzo wydajna, zamawiam zawsze na make up, ponieważ cena jest tam przystępna i często natrafiam i poluję na promocję
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Trzeba uważać w upalne dni, bo pomadka może się rozpłynąć w kieszeni lub torebce.
  • 21 listopada 2019 o 10:48
    Ukochana
    To pierwsza pomadka błyszczyk w której się zakochałam i tak od wielu lat uwielbiam choć ma również swoje minusy ale przymykam na nie oko. Piękne kolory, całkowicie w moim stylu, utrzymuje się na ustach, pięknie się świeci, nie klei się. Poprostu uwielbiam
    Zalety:
    • nadaje piękny połysk
    • długo się utrzymuje
    • jest tania
    • piękne opakowanie
    • nie klei się
    • nawilża usta
    Wady:
    • trzeba uważać ponieważ szybko się łamie, jest delikatna
  • 20 listopada 2019 o 17:15
    Bardzo fajne polaczenie...
    Blyszczyka i pomadki. Uwielbiam szminki, ktore maja delikatny, lsniacy polysk. I ten pomadko-blyszczyk wlasnie taki jest. Dostalam ja w prezencie od mojej znajomej makijazystki. Jak najbardziej ja polecam! Jest trwala oraz nadaje ustom piekny kolor i polysk. Nie czuc jej na ustach, co daje uczucie lekkosci ustom. Ma piekny winogronowy zapach. Posiada takze skladniki nawilzajace i wit. C i E,ktore dbaja o kondycje ust, regenerujac je i nawilzajac. Naprawde polecam! U mnie sie sprawdzila!
    • wydajnosc
    • przyjemny, winogronowy zapach
    • nie kruszy sie
    • piekne opakowanie
    • duza gama kolorow do wyboru
    • dlugotrwaly efekt
    • uczucie lekkosci na ustach
    • nadaje ustom piekny kolor i polysk
    • bogata w wit. C i E oraz skladniki nawilzajace