Pomadki i szminki

Avon Creme Legend Lipstick Kremowa szminka do ust

• 30 listopada 2023 o 20:51
    Dobra, dość trwała, solidna, w dobrej cenie
    Posiadam kolor Five star, mimo że w katalogu wyglądał nieco inaczej, podoba mi się - jest to chłodny odcień średniego różu. Pomadka gładko sunie po ustach, zostawia nawilżającą warstwę, dość długo utrzymuje się. Oczywiście wymaga poprawek w ciągu dnia, ale mnie to nie przeszkadza. Nie wysusza, a kolor jest na tyle wyrazisty, że nie wymaga używania konturówki. nie bez znaczenia jest tu też precyzyjny kształt pomadki, który ułatwia aplikację. opakowanie w złotym kolorze, solidne. Cena w katalogu - często bywa w promocji - przystępna. Może skuszę się na jeszcze jeden odcień.
  • 18 lutego 2023 o 9:55
    Zwykła pomadka w ładnym opakowaniu
    Pomadkę kupiłam z ciekawości i sentymentu. Kiedyś miałam chyba wszystkie próbki pomadek jakie były w Avon. Byłam ciekawa czy coś się zmieniło od tamtej pory. Tyle szumu marka wywołała wokół tej szminki. Wybrałam kolor Blockbuster, piękny odcień czerwieni w złotym, eleganckim opakowaniu. Pomadka bezproblemowo wysuwa się z opakowania. Nie posiada absolutnie żadnego zapachu. Dzięki "dziubkowi" nakłada się szybko i dokładnie. Niestety nie jest to mocno napigmentowany kosmetyk i zostają prześwity. Nie podoba mi się ten efekt. Wiadomo, że jest szminka kremowa i szybko zejdzie z ust, dlatego chciałbym widzieć przez ten czas pełnię jej koloru ponieważ jest piękny. A tak nic mnie do niej nie ciągnie. Sam efekt nieprzesuszenia to za mało. Zużyję i nie wrócę do tej serii.
  • 20 września 2021 o 14:17
    Ciekawa szminka
    Produkt zakupiony u konsultantki wybrałam kolor Five Star ciemny róż o chłodny odcieniu pomadka ma ładne złote opakowanie przyjemna konsystencję dobrze nawilża usta ma dobrą trwałość jestem zadowolona polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Przyjemna konsystencja
    • Dobra pigmentacja
    • Wspaniałe krycie
    • Ładny kolor
    • Średnio trwała
  • 17 stycznia 2021 o 22:32
    kremowa przyjemność
    Jest to pomadka w sztyfcie, który ma kształt łezki. pierwszą rzeczą jaka mnie zachwyciła jest niesamowicie intensywny pigment. Bardzo łatwo się ją aplikuje. Trwałość nie jest jakaś zawrotna, ale pomadka ładnie się zjada i śmiało można dobudowywać kolor. Nie wysusza ust, nie tworzy się skorupa. Na prawdę przyjemna szminka z którą bardzo łatwo się pracuje.
    Zalety:
    • pigment
    • aplikacja
    • bardzo przyjemna formuła
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • dość szybko się zjada
  • 10 stycznia 2021 o 16:32
    Nic wyjątkowego :)
    Dostałam od avon za uczestnictwo w programie. Pomadka o głębokim kolorze i intensywnym nawilżenie. Milo jest ją mieć na ustach. Sprawia wrażenie, że wargi zdają się być rzeczywiscie zregenerowane i w dobrej kondycji. Nadaje im lśniącego blasku. Jednaj jestem przyzwyczajona do szminek, które długo utrzymują się na ustach wiec ta nie zrobila na mnie większego wrażenia, gdyż przy pierwszym lepszym posilku sie zmywa. Aczkolwiek nadaje się na wyjście do miasta bądź na spacer :) ale nie w aktualnej sytuacji covidowej :]. Jedynym atutem jest jej piękne złote opakowanie. Gdybym miała ją kupić - nie zrobiłabym tego.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta