WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

David Beckham Beyond Woda toaletowa 90ml
Bodyland.pl
David Beckham Beyond Woda toaletowa 90ml

• 27 lutego 2022 o 19:34
    Odrobina elegancji na co dzień
    Inspiracją do stworzenia tego zapachu było stwierdzenie: "„No matter how small you start, always dream big”. Ma on dodawać pewności siebie. Faktycznie jest to zapach kojarzący się z pewnym siebie, zdecydowanym facetem. Jest dosyć elegancki, ale przy tym również uniwersalny - pasuje na każdą porę roku, zarówno na dzień, do pracy, jak i na wieczór. Czuć w nim delikatne korzenne nuty, z odrobiną słodyczy i nut drzewnych. To taki klasyk, który myślę, że zyska uznanie prawie każdego faceta. Ładna butelka sprawia, że świetnie sprawdzi się jako prezent. Jeśli chodzi o trwałość, to jak na wodę toaletową jest całkiem nieźle. Z początku zapach jest dosyć intensywny, a później pozostaje wyczuwalny na skórze. Cena moim zdaniem przystępna. Za butelkę o pojemności 90 ml zapłacimy ok 140 zł.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • ładny flakon
    • niezła trwałość
    • uniwersalny
    • elegancki
    • przystępna cena
    • Flakon
  • 24 listopada 2019 o 10:22
    Niemożliwe nie istnieje
    Bardzo często sięgam po różnego rodzaju zapachy zarówno po markowe firmy jak Lancome czy Calvin Klein ale uwielbiam też niektóre wydania piosenkarek-celebrytek Beyonce czy modelek jak Naomi, piłkarzy jak w przypadku Davida Beckhama. Cały zestaw otrzymał mój mąż na prezent i moje pierwsze skojarzenie z tym zapachem było, "nie ma granic, niemożliwe nie istnieje, nic cię nie ogranicza". Przepiękna męska butelka,według mnie dystyngowana z finezją( taki David ubrany po angielsku wysoki cylinder, elegancki garnitur i błysk w oku :D ) , do tego cudowny zapach, dla mnie bardzo wyczuwalna paczula posypana kardamonem z wanilią oraz narzucony na to pieprz. Po prostu majstersztyk. Zapach po aplikacji utrzymuje się około 4 godzin, na ciele zostaje w niezmienionej postaci, nie rozwija się, ale nie można przejść obok niego obojętnie, wiem jedno David Beckham zagości u nas dłużej ze swoimi innymi także nowinkami.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • design
    • zauważyłam że synowi też bardzo przypadł do gustu
    • Flakon