Maści, żele i kremy lecznicze

La-Le Maść nagietkowa z ekologicznie uprawianych kwiatów nagietka

• 28 czerwca 2023 o 19:06
    Świetny dla stópek
    Dawno nie używałam czegoś tak dobrego dla stóp: po peelingu z tej samej firmy i nałożeniu tej maści moje stopy są mięciutkie i gładkie. Bardzo pozytywne doświadczenie.
  • 11 lutego 2022 o 23:47
    Plasterek na rany
    Maści nagietkowej używałam na rany i mikrouszkodzenia skóry a także na przesuszone miejsca na ciele. Nałożenie grubszej warstwy na noc idealnie natłuszczało i zabezpieczało wybrany obszar przed otarciami lub dalszym postępowaniem przesuszenia. Produkt działa szybko. Wystarczy kilka dni i problem znika. Warto mieć pod ręką na "czarną godzinę". Maść nagietkowa od Lale jest kosmetykiem naturalnym dlatego termin ważności nie jest bardzo długi, natomiast uważam że mimo to warto się zaopatrzyć. Jest wydajna.
    Korah
    19 grudnia 2019 o 15:22
    Remedium
    Świetna maść, kupiłam mojej 92 letniej Babci. Bardzo chwali, stwierdziła, że maść natychmiastowo niweluje ból żył w nogach, który jej bardzo doskwiera od wielu lat, jest schorowaną osobą, twierdzi, że nic jej tak nie pomogło. Po zużyciu, poprosiła mnie o zakup kolejnego słoiczka. Co ciekawe, wcześniej kupiłam jej maść żywokostową tej samej firmy, ale pomagała na jej problem jedynie odrobinę, w przypadku nagietkowej, działanie czuć wręcz natychmiastowo i ból żył zostaje całkowicie wyeliminowany. Oczywiście w jej wieku i z takimi problemami zdrowotnymi nie jest możliwe trwałe wyleczenie, mimo wszystko widzę, że używając jej, Babcia czuje niesamowitą ulgę, funkcjonuje bez bólu, przekłada się to na jej komfort życia bardzo. Ponadto chwali również maść za to, że pielęgnuje jej skórę i przyjemnie pachnie, nienachalnie, ziołowo. Skóra nóg i stóp jest wygładzona, wszelkie szorstkie miejsca zmiękczone i w zaniku. Dla siebie również zakupiłam, używamy całą rodziną na ukąszenia komarów, zadrapania, podrażnienia, spierzchniętą skórę ust, a także do dłoni i stóp, działa bardzo skutecznie, łagodzi wszystko. Bezpieczny skład dla dzieci. Maść zamknięta jest w malutkim, ale wygodnym i eleganckim, szklanym słoiczku, ogromną zaletą wg. mnie jest design opakowań La-Le, bardzo mi się podoba ten minimalistyczny, a jednocześnie nowoczesny styl. W promocji kupuję tę maść za 16 zł na stronie producenta. Uważam, że jest tego warta, z resztą uśmiechu na czyjejś twarzy nie można przeliczyć na pieniądze.
    Zalety:
    • Działanie, opakowanie, skład.
    Wady:
    • Słaba dostępność w sklepach stacjonarnych.