Wody toaletowe męskie

Prada L´Homme EDT

Warex
    30 lipca 2023 o 13:34
    trochę słodyczy
    Orzeźwiająca świeżość z nutą słodyczy. Zapach nie jest nachalny ale miły i lekki. Nie doprowadzający do mdłości w swojej słodkości. Dla mnie zapach do biura, lub zamkniętych pomieszczeń idealny. Pozycja na okres wiosna, lato. Trwałość w moim użytkowaniu (3-4 psiknięcia rano) to 6-7godzin. Polecam i zachęcam do sprawdzenia zapachu w najbliższej drogerii dla zainteresowanych daną pozycją.
  • 9 stycznia 2023 o 9:37
    Ulubiony męża i jego kolegów :)
    Zapach jest bardzo uzależniający i zwracający uwagę :) Korzenna woda toaletowa dla niego z rodziny fougere od Prady. Ta woda toaletowa dla mężczyzn od Prady to elegancki zapach, który świetnie sprawdzi się nie tylko na dzień, ale i na wieczór. To mieszanka, która sprawia, że korzenny, czarny pieprz, świeże geranium i aromatyczne paczuli komponują się ze sobą w zaskakującą całość. L’Homme Prada to połączenie tradycji i nowoczesności; przeszłości i teraźniejszości. Towarzyszy im neroli oraz irys i bursztyn, które przykuwają uwagę i uwodzą.
    Zalety:
    • trwałość
    • kompozycja
    • wyjątkowość
    Wady:
  • 15 września 2021 o 15:37
    Mydlany faworyt
    Mój chłopak ma te perfumy, stąd moja recenzja ;) Prada L'Homme to zapach bardzo czysty i luksusowy, dosłownie i w przenośni, bo niektórym może pachnieć bardzo luksusowym mydłem (warto przetestować!). Perfumy pachną kwiatowo i bardzo świeżo, stąd idealnie nadadzą się na wiosnę. Dodatkowo, jako, iż są bardzo nieofensywne i raczej bliskoskórne (ich projekcja nie "udusi" całego pokoju) świetnie sprawdzą się w biurze. Prada L'Homme są bezpiecznym i niesamowicie uniwersalnym wyborem. Do tego stopnia, że niektórzy ugryźliwie określają je mianem "no-brainer", czyli zapachu, nad którym nie trzeba się zastanawiać. Jeżeli Twój facet szuka perfum, które będą odpowiednie "do wszystkiego" (może oprócz zimy i jakiś wieczorowych wyjść), niech sprawdzi ten flakon-mój nos rekomenduje ;)
    Zalety:
    • Bardzo ładny zapach i uniwersalność perfum