Kremy pod oczy

Dr.Organic Pomegranate, Eye Cream Krem na okolice oczu z wyciągiem z owoców granatu

DR. ORGANIC Pomegranate Eye Cream Krem pod oczy granat, 15ml

• 3 listopada 2014 o 11:54
    Ślicznie pachnie i świetnie nawilża
    Opakowanie to szklany słoiczek z plastikową nakrętką o sporej średnicy, nie ma więc problemu z wydobywaniem go. Dodatkowo zapakowany był w kartonik, na którym znajdziemy najistotniejsze informacje. Szata graficzna jest prosta i pozostaje w kolorystyce danej linii kosmetycznej Dr. Organic. Zapach: fenomenalny! Zero chemii, dość długo utrzymuje się na skórze. Spotykałam się już z rożnymi zapachami granatu w kosmetykach, ale ten bije je na głowę. Jeśli ktoś zastanawia się nad masłem do ciała z tej linii to czuję, że byłby usatysfakcjonowany zapachem. Konsystencja jest średnio gęsta, ale jest to jej plus, bo błyskawicznie się wchłania nie zostawiając najmniejszego filmu- używam go czasem rano pod makijaż bez obawy o rolowanie się. Świetnie nawilża i wygładza skórę wokół oczu, powoduje, że jest miękka. Nie uczulił mnie, nie spowodował puchnięcia, mam do niego zaufanie w 100%. Po miesiącu używania go praktycznie nie widzę ubytku, jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 28 listopada 2013 o 14:25
    Bardzo dobry krem
    Jeden z lepszych kremów pod oczy, jakich używałam. Nie powodował łzawienia ani swędzenia, co jest u mnie częstą reakcją na inne tego rodzaju specyfiki - chyba jestem uczulona na jakiś składnik. Świetnie się nadaje pod makijaż, wchłania się błyskawicznie, a skóra wokół oczu jest nawilżona. Nieznacznie redukuje sińce pod oczami, wygładza skórę, ale to prawada, że zaawansowanym zmarszczkom raczej nie zaradzi. Mnie zapach nie przeszkadzał. Bardzo wydajny, jedno opakowanie spokojnie starcza na kilka miesięcy. Jedyne co mu mogę zarzucić to opakowanie - mały, szklany słoiczek jest dużo mniej poręczny niż standardowa dla kremów pod oczy wyciskana tubka. Mimo to z czystym sumieniem polecam ten produkt każdemu. Używam tego produktu od: około 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1.5
    GoHa81
    29 października 2010 o 10:21
    świetnie nawilża
    krem świetnie nawilża delikatną skórę wokół oczu, trochę zmniejsza sińce. zapach mi akurat pasuje ale wierzę, że nie każdemu musi się on podobać. plus za naturalne składniki. wydajny. często w Holland&Barrett gdzie można krem zakupić dość często są promocje: kupując jeden produkt drugi jest za pół ceny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 lub 4
  • 20 sierpnia 2009 o 14:24
    b.dobry tylko śmierdzi;)
    Bardzo dobry krem pod oczy dla tych osób, które nie mają jeszcze problemu z głębokimi zmarszczkami.Świetnie nawilża, łagodzi,koi skórę, delikatnie ją napina, likwiduje drobne zmarszczki i linie.Skóra wokół oczu jest jasna, gładka,miękka i odżywiona.Jest bardzo wydajny!Szybko się wchłania i doskonale nadaje się pod makijaż.Jedyny minus to zapach, oczywiście da się przeżyć, bo szybko się ulatnia, ale nie jest to miła woń! Gorąco polecam! Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie