Kremy pod oczy

Iwostin Hydro Sensitia Prebio, Krem pod oczy z prebiotykami

Apteka Polska APTE.PL
Iwostin OMEGA PHARMA INTERNATIONAL NV Hydro Sensitia PREBIO Krem pod oczy z prebiotykami 15 ml
Iwostin Hydro Sensitia PreBIOKrem pod oczy z Prebiotykami 15 ml
e-ZikoApteka.pl

• 25 lutego 2025 o 18:24
    Dla skóry wrażliwej.
    Iwostin Hydro Sensitia Prebio to krem pod oczy stworzony z myślą o skórze wrażliwej, skłonnej do podrażnień i przesuszeń. Jego główną zaletą jest formuła z prebiotykami, które wspierają naturalną barierę ochronną skóry, pomagając w jej regeneracji. Dodatkowo zawiera kwas hialuronowy, który intensywnie nawilża, oraz pantenol i alantoinę, znane ze swoich właściwości łagodzących. Krem ma lekką, bezzapachową konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej ani lepkiej warstwy. Aplikacja jest przyjemna, a produkt nie podrażnia nawet bardzo wrażliwej skóry wokół oczu. Nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc. Iwostin Hydro Sensitia Prebio to świetny wybór dla osób z wrażliwą skórą, które szukają lekkiego, nawilżającego i kojącego kremu pod oczy. Jego prebiotyczna formuła wspiera naturalną barierę ochronną, a składniki łagodzące sprawiają, że jest idealny do codziennego stosowania. Nie jest to jednak produkt o działaniu przeciwzmarszczkowym, więc jeśli priorytetem jest redukcja oznak starzenia, warto rozważyć dodatkową pielęgnację.
  • 18 lutego 2025 o 9:36
    Przynosi mega ukojenie
    Krem pod oczy, który przynosi mega ukojenie mojej suchej skórze pod oczami. Zapewnia mega dogłębne nawilżenie, które utrzymuje się przez długi czas. Kremik redukuje opuchliznę, zaczerwienienia. Zapewnia uczucie komfortu przez cały dzień. Mega go polecam.
    Zalety:
    • Koi
    • Nawilża
    Wady:
  • 26 października 2024 o 13:35
    Ideał dla bardzo wrażliwej i delikatnej skóry wokół oczu
    Nie lubię kremów pod oczy i okolic oka, nigdy nie trafiłam na taki, który by w jakimkolwiek aspekcie spełniał moje oczekiwania, aż w końcu trafiłam na ten krem. Mój problem polegał na bardzo suchej skórze okolic oka, wręcz ta suchość prowadziła do pęknięć skóry, a dodatkowo jest to strefa bardzo, bardzo wrażliwa. Krem jest w typowej małej tubeczce, nie jest on bardzo gęsty, dzięki czemu nie ma problemu z jego aplikacją. Bardzo dobrze rozprowadza się po skórze i szybko się wchłania. Krem stosuje pod oczy i na powieki dwa razy dziennie w tym również pod makijaż. Nie roluje się i współpracuje z każdym podkładem. Na efekty długo nie trzeba czekać, po kilku aplikacjach skóra stała się wygładzona w tym nawet zniknęły "kurze łapki" . Widać i czuć lepszą kondycję tej wrażliwej strefy, nawilżenie, redukcję cieni, lepsze napięcie. Moje wszystkie problemy po prostu zniknęły bezpowrotnie. Produkt żaden sposób nie uczulił, nie szczypie, nie powoduje powstania proszków czy innych krostek. Jest to produkt, który spełnia wszystkie moje oczekiwania, taki produkt kilka w jednym, poniewwz nie tylko dziala ochronnie, nawilżająco i wzamcniajaco na skórę wokol oczu, ale rowniez jest w stanie zminimalizować zmarszczki i nie wyobrażam sobie już nie posiadać go w swojej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze nawilża
    • Łagodzi podrazenia
    • Wzmacnia skórę wokół oczu
    • Poprawia napięcie skóry
    • Zmniejsza zmarszki
    • Wydajny
    • Nie uczula i nie szczypie
    • Idealny pod makijaż
    Wady:
    • Nie ma
  • 1 marca 2024 o 11:08
    Krem oceniam bardzo dobrze!
    Krem pod oczy otrzymałam w paczce dla Recenzentki września 2023 za co bardzo, bardzo dziękuję:) Krem pod oczy to nieodłączny element mojej codziennej pielęgnacji. Jestem 35+ więc widzę już pierwsze oznaki starzenia... Krem zamknięty jest w małej, zgrabnej tubce z zakręcana nakretką. Jego zawartość to 15 ml. Na tubce znajdziemy wszystkie potrzebne informacje, a na kartoniku w którym jest początkowo umieszczona tubka poczytamy trochę o właściwościach oraz działaniu. Krem zawiera: ✅️kwas hialuronowy, który głęboko nawilża, ✅️pantenol, który ma łagodzące działanie, ✅️prebiotyki, które przywracają naturalną równowagę skóry, ✅️witamina E, która działa antyoksydacyjnie oraz pielęgnuje i chroni skórę. Krem jest biały o lekkiej konsystencji. Dobrze się go dozuje, nie leje się, wyciskamy odpowiednią ilość. Dobrze się wchłania, dosyć szybko więc kiedy się spieszymy nie robi nam problemu :))) Dobrze współgra z podkładem, nie roluje się. Widzę same pozytywy bo spłyca pierwsze zmarszczki rozswietlajac przy tym skórę która lubi szarzeć. Podsumowując polecam! Krem jest bardzo wydajny, będę miała go na kilka miesięcy ale już po miesiącu widzę pozytywne działanie na moją skórę w okolicach oczu.
    Zalety:
    • wygładza skórę,
    • rozświetla,
    • dobrze się wchłania,
    • nie roluje się,
    • Dobrze współgra z podkładem.
    Warex
    26 sierpnia 2023 o 14:32
    Krem jest idelny
    Krem jest bardzo dobry. Świetnie wygładza skórę, zmniejsza opuchliznę i cienie. Makijaż idealnie się na nim rozprowadza. Mimo, że cena jest dość wysoka, krem jest bardzo wydajny.