Kremy z filtrem do twarzy

Bielenda Professional Post Treatment Care, High Protection Face Cream SPF 50 PA ++ Krem do twarzy SPF 50

HOBB
Bielenda Professional POST TREATMENT CARE - WYSOKA OCHRONA Krem do twarzy SPF 50+ & PA++
Bielenda Professional Krem do Twarzy Wysoka Ochrona SPF50 50ml
Bodyland.pl
Bielenda Professional Med Krem do twarzy regeneracja skóry po zabiegach medycyny estetycznej Wysoka ochrona SPF50+ 50ml
hairstore.pl

Pushann
    4 stycznia 2025 o 23:53
    Kolejny dobry krem z spf od Bielendy
    Uwielbiam produkty Bielendy! Przetestowałam już kilka kremów z spf od tej marki. Ten sprawdził mi się najmniej ale znajdzie swoje zwolenniczki. Ma lekką konsytencję i jest lekki na twarzy, nie zostawia tłustej warstwy czego ja akurat szukam. Któż z cerą tłustą na pewno będzie zadowolony. Krem dobrze chroni od słońca, zresztą jak wszystkie z tej marki. Opakowania Bielendy z pompką są niezawodne! Produkt dozuje w się dowolnej ilości, mamy gwarancję higieny i zużycia do końca. Ogólnie polecam ale nie dla kogoś kto lubi mocne nawilżenie i tłuste wykończenie.
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Ochrona spf
  • 28 czerwca 2024 o 7:23
    Moje 3 opakowanie - polecam
    O ochronę skóry trzeba dbać przez cały rok nie tylko latem dlatego testując różne produkty mam porównanie. Na produktach z matki Bielnda Professional nie zawiodłam się nigdy a przetestowałam ich kilkadziesiąt dlatego też od tego produktu miałam wysokie wymagania - oczywiście spełnił każde moje oczekiwania Wydajne opakowanie z pompką Nie bieli Idealny pod makijaż nie ciasteczkuje sie Zapewnia dłuhotrwałą pchroen Nie zapycha Skóra pozostaje nawilżona
    U konsultantki
    KardiaM
    3 czerwca 2024 o 17:01
    Konkretna konsystencja i wysoka skuteczność
    O ochronę przeciwsłoneczną dbam przez cały rok, a nie jedynie w sezonie wiosennym i letnim, więc często testuję nowe preparaty z filtrem. Po dobrych doświadczeniach z Firmą Bielenda Professional zdecydowałam się na zakup tego kremu. Opakowanie ma postać pompki, dzięki czemu aplikacja jest higieniczna i precyzyjna. Krem ma gęstą konsystencję, ale nie ma problemów z jego wydobyciem. Kosmetyk ma biały kolor i praktycznie niewyczuwalny zapach (w moim odczuciu). Po nałożeniu nie daje efektu bielenia ani nadmiernego świecenia, dość szybko się wchłania (nałożony w rozsądnych ilościach). Czułam, że skóra jest nawilżona i dobrze chroniona przed niekorzystnymi czynnikami środowiska. Produkt nie spowodował u mnie wysypu, podrażnień i uczulenia, a także dobrze współgrał z kosmetykami do makijażu. Nie wiem, czy kupię ponownie, ale to tylko dlatego, że lubię próbować nowości :)
    Nati299
    13 września 2022 o 8:54
    Fajny
    Dostałam odlewkę od mojej kosmetolog po mezoterapii igłowej.Mam trądzik różowaty i bałam się, że zaraz mnie po nim wysypie.Mialam używać mojego starego kremu,ale zaryzykowałam.Po kilku użyciach nic mnie nie wysypało więc kupiłam 50 ml. Niby można kupić większe opakowanie ale nie widziałam nigdzie.Krem nie waży się pod minerałami i nie bieli.Daje uczucie dobrego nawilżenia jakbym miała solidny kremik.Zapwch jest delikatny, spf jest wysoki i cena jest bardzo dobra.Poprzrdniczka pisała, że klei się ale u mnie fajnie wtapia się w skórę i daje satynowy efekt. Jak za tą cenę kremik jest super... Po mezoterapiii fajnie wyciszył mi rumień i nie powoduje nowych a mam kapryśną skórę.
    Zalety:
    • nawilżenie skóry
    • skład
    • wysoka ochrona
    • nie zapycha
    • nie bieli skóry
    Wady:
    • Jak na razie brak
  • 11 marca 2021 o 15:11
    Solidna ochrona
    Ciężko znaleźć krem z wysoka ochroną spf, nie zapychający, nie podrażniajacy, nie za miliony itd. Ten spełnia może nie wszystkie ale większość z moich oczekiwań. Ma wysoki filtr 50 i faktycznie dobrze chroni przed słońcem i promieniowaniem bo dobrze go przetestowałam w tym kierunku wiec ochrona jest super. Lekko nawilża twarz, ma gęsta konsystencję. Nie jest strasznie bielący po rozsmarowaniu. Nie zapycha mnie i nie podraznia. Cena jest w porządku w porównaniu do innych kremów gdzie trzeba niemal 100 zł wydać za krem z filtrem 25... Ja używam go pod makijaż i jest okej, zobaczę jak sprawdzi się w upały latem i czy nie wpłynie na trwałość podkładu. Ogólnie jest okej i polecam ponieważ główne zadanie spełnia w 100%.