Kremy z filtrem do twarzy

Eeny Meeny Ochronny Krem do twarzy SPF50 (nowa wersja)

raavien
    16 marca 2025 o 14:20
    Tylko na zimę
    Krem ten kupiłam bo mimo niedociągnięć uwielbiałam starą wersję. Nowa rzeczywiście lepiej się rozprowadza i wchłania, ale u mnie może być stosowana tylko zimą. W cieplejszych miesiącach moja skóra bardzo się po tym kremie świeci (i niestety nie jest to zdrowy glow ale tłusty połysk). Krem ma cudowne właściwości pielęgnacyjne i na pewno wrócę do niego gdy tylko znowu zrobi się zimno.
    Zalety:
    • dobrze się rozprowadza i wchłania
    • nie roluje się
    • ma świetny naturalny skład
    • ma doskonałe właściwości pielęgnacyjne
    Wady:
    • bardzo świeci się na skórze
    • u mnie może być stosowany jedynie zimą (jest za ciężki na wiosnę i lato)
  • 27 lutego 2025 o 15:57
    Krem ochronny Eeny Meeny SPF50 to świetny wybór do codziennej ochrony skóry przed słońcem. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu, zapewniając skuteczną ochronę przed promieniowaniem UV.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem ochronny Eeny Meeny SPF50 to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Mam skórę mieszaną, skłonną do przetłuszczania w strefie T, więc zależy mi na ochronie przeciwsłonecznej, która nie obciąży skóry. Krem ma lekką, delikatną konsystencję, która szybko się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu ani białych śladów. Jest idealny pod makijaż – nie powoduje rolowania się kosmetyków. Zapach jest subtelny, nie przytłaczający, co dla mnie jest dużym plusem. Formuła kremu jest niekomedogenna, co sprawia, że nie obciąża skóry i nie powoduje zatykania porów, co zdarzało mi się przy innych kremach przeciwsłonecznych. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra jest dobrze nawilżona i chroniona przed słońcem, nie pojawiły się żadne podrażnienia ani przebarwienia. Opakowanie jest praktyczne – tubka z aplikatorem pozwala na wygodne dozowanie odpowiedniej ilości kremu. Produkt jest bardzo wydajny, a jego cena jest adekwatna do jakości. To świetny wybór dla osób szukających skutecznej ochrony przeciwsłonecznej, bez obciążenia skóry. Zdecydowanie polecam!
  • 25 lutego 2025 o 23:38
    Must Have na co dzień
    Jako posiadaczka skóry wrażliwej, skłonnej do przesuszenia, ale i niedoskonałości, długo szukałam filtra, który nie będzie jej obciążał. Eeny Meeny Ochronny Krem do twarzy SPF 50 sprawdza się u mnie idealnie! Jego lekka, nawilżająca formuła szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy i nie zapycha porów. Nie bieli, więc mogę nakładać go bez obaw, a pod makijażem wygląda świetnie – nie roluje się i nie powoduje efektu świecenia. Po kilku godzinach skóra nadal jest komfortowa, nawilżona i dobrze zabezpieczona przed słońcem. Nie zauważyłam nowych niedoskonałości ani podrażnień, co jest dla mnie ogromnym plusem! Jeśli masz skórę wrażliwą, ale potrzebujesz solidnej ochrony UV bez kompromisów – ten krem to strzał w dziesiątkę.
  • 25 lutego 2025 o 23:22
    Przeciętny krem
    Krem ma swoje plusy i minusy. Zaletą jest wygodny aplikator, który ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Podoba mi się też odcień pigmentu – dobrze się stapia ze skórą. Jednak niestety pod makijaż średnio się sprawdza, bo potrafi się rolować. Trzeba go szybko rozsmarować, bo inaczej zaczyna się zbierać. Bez makijażu, do stosowania „po domu”, jest w porządku. Nie podrażnia, nie uczula, ma przyjemny zapach. Jednak za tę cenę oczekiwałabym czegoś więcej.
  • 25 lutego 2025 o 23:04
    Delikatnie wyrównuje koloryt skóry
    Eeny Meeny ochronny krem do twarzy SPF50 otrzymałam w ramach testu klubu recenzentki i cieszę się, że wzięłam udział w jego testowaniu :) Zamknięty w higienicznym opakowaniu z dozownikiem krem o delikatnej konsystencji, dobrze się rozprowadza i jest dość wydajny. Krem nie daje mocnego krycia, delikatnie wyrównuje koloryt skóry, dodaje jej naturalnego blasku. Bardzo polecam do codziennej pielęgnacji. SPF na duży plus! Pamiętajcie o fotoprotekcji w codziennej pielęgnacji, o każdej porze roku :)