Podkłady

Collistar Fondotinta Unico SPF 15 Podkład do twarzy `Uniwersalna esencja młodości`

5 na 51 opinię

Pachnidelko
Collistar N°3N Beige Unico Podkład 30ml
Collistar Unico

• 20 stycznia 2024 o 15:31
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu
    Końcówka 2023 i początek 2024 roku zaskoczył mnie wyraźnym pogorszeniem stanu mojej skóry,co przełożyło się mocno zarówno na pielęgnację jak j makijaż. Musiałam tymczasowo odstawić matujące podkłady i zainwestować w coś odpowiedniego dla cery mieszanej, dojrzałej z filtrem. Mam w swojej kosmetyczce kilka wspaniałych podkładów, które pewnie spełniły by te kryteria ale wiecie jak to jest, każdy powód jest dobry żeby przetestować coś nowego ????Collistar zachęcił mnie połączeniem składników pielęgnujących, naturalnych z efektem makijażu ,miałam też do czynienia z kolorówka i wiem ,że jest to dobra jakość przy akceptowalnej cenie. Nie ukrywam,że design opakowania też zrobił na mnie wrażenie. Nowością dla mnie był również odcień na który się zdecydowałam wpadający w tony różowe,co było dla mnie nowością i to bardzo dobrze przyjętą. Podkład jest naprawdę wydajny, wystarczy jedna pompka na pokrycie całej twarzy, mnie najlepiej nakłada się podkład gęstym pędzlem, wtedy nie ma smug. Mimo deklaracji o dużym stopniu krycia, powiedziałabym że jest ono raczej średnie,ale można je stopniować. Trwałość co ciekawe też mnie zaskoczyła, zdarzyło mi się mieć go na twarzy przez blisko 11 godzin bez możliwości poprawek czy choćby zebrania sebum bibułką matującą i wygladałam znośnie. Podkład nie spływał,nie rozmazał się i dalej wyglądał ok. Ciężko mi powiedzieć coś na temat kwestii odmłodzenia skóry,bo jednak wybór podkładu w moim przypadku zależy od stanu skóry danego dnia,sieć używam go z przerwami ale ogólnie jest to moim zdaniem mocny faworyt.