Podkłady

Rimmel Lasting Finish 35 Hour Foundation Długotrwały podkład do twarzy z kwasem hialuronowym (nowa wersja)

Rimmel Lasting Finish Hyaluronic SPF20 Podkład 010 Rose Ivory
Rimmel Lasting Finish 35H silnie nawilżający i długotrwale kryjący podkład do twarzy z filtrem SPF20 103 True Ivory 30ml
Bodyland.pl
Rimmel Lasting Finish 35H silnie nawilżający i długotrwale kryjący podkład do twarzy z filtrem SPF20 100 Ivory 30ml
Pachnidelko

Nasi użytkownicy zostawili 368 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 maja 2025 o 9:17
    Super podkład
    Podkład Rimmel Lasting Finish 35H w odcieniu 200 beige . Odcień ten ładnie stapia się ze skórą, nie tworząc efektu maski i nadając cerze naturalny, świeży wygląd. Formuła podkładu zawiera kwas hialuronowy i niacynamid, dzięki czemu nie tylko wyrównuje koloryt skóry i kryje niedoskonałości, ale też realnie wpływa na jej kondycję. Skóra po aplikacji wygląda na zdrowszą, bardziej promienną i wypoczętą. Dodatkowo podkład zapewnia długotrwały efekt – utrzymuje się na twarzy przez wiele godzin bez potrzeby poprawek. Zaletą jest również lekka, komfortowa konsystencja, która nie zapycha porów i nie podkreśla suchych partii. Zawarty w nim SPF 20 stanowi dodatkową ochronę przed promieniowaniem UV, co jest ważne w codziennym użytkowaniu, choć warto pamiętać o wcześniejszym nałożeniu klasycznego kremu z filtrem. To idealny podkład na co dzień dla osób, które chcą połączyć makijaż z pielęgnacją i uzyskać efekt naturalnie pięknej, zadbanej cery.
    Zalety:
    • Wtapia się w skórę
    • Dobrze kryje
    • Wygodne opakowanie
  • 18 maja 2025 o 20:44
    Dobry efekt z gąbeczką
    Podkład poleciła mi pani w Rossmanie jako: "dający dobre krycie bez efektu maski". Uważam, że krycie jest w miarę dobre, ale raczej z półki średnie, aniżeli mocne. Takie 3/5. Podkład trzeba koniecznie nakładać nawilżoną gąbeczką - wtedy bardzo dobrze stapia się z cerą, dając naturalny, estetyczny i dłużej utrzymujący się efekt (ale na pewno nie obiecywane 35h). Gdy nakładam go palcem (tak jak mam w zwyczaju), brzydko się roluje lub złuszcza, podkreśla skórki, wygląda sztucznie. Jest dostępny w bardzo wielu odcieniach, więc każda znajdzie coś dla siebie. Jest gęsty, przez co mniej wydajny. Ma nieco drażniący, chemiczny zapach.
    Zalety:
    • w miarę dobrze kryje
    • ładnie stapia się z cerą
    • całkiem długo się utrzymuje
    • jest łatwo dostępny
    • oferuje mnóstwo odcieni do wyboru
    • nie powoduje problemów z cerą
    Wady:
    • ma nieco drażniący zapach
    • jest mało wydajny z uwagi na dużą gęstość
    Elanita
    20 lutego 2025 o 8:37
    Wielkie wow
    Odkryłam go przypadkiem bo mój ostatni podkład się skończył. Zamówiłam przez internet za jakieś 25zl. Myślę spoko, I tak nie przepłacę. Poza tym marka znana, lubiana więc myślę biere :-) . Już po pierwszym użyciu okazał się mega . Idealnie dopasowany do koloru skóry. Maskuje przebarwienia. I nie świeci się jak psu jajka. Od teraz używam tylko tego. Idealny do każdego typu skóry. Szkoda ze jest ciut za mało wydajny. A może za dużo go używam? . Jak dla mnie rewelacja
    Zalety:
    • Długotrwały
    • Idealnie zakrywa przebarwienia
    • Wyrównuje koloryt
    Wady:
    • Mało wydajny
  • 13 lutego 2025 o 14:35
    Idealny podkład
    Mam ogromny problem aby wybrać idealny pokład ze względu iż mam cerę bardzo jasną lub do tego mieszaną. Większość produktów jest dla mnie za ciemna lub po nałożeniu na twarz ciemnieją, przez co jest efekt maski. Ogromnym plusem dla mnie jest dodatkowy SPF 20. który pozwala mi nie martwić się o ochronę twarzy przed promieniowaniem słonecznym. Nie wyświeca się mimo noszenia go cały dzień, przez co będzie idealny do cer tłustych i mieszanych ale nie tylko. Ze względu na dodatek kwasu hialuronowego, witaminy E oraz niacynamidu daje wyjątkowe nawilżenie.
    Zalety:
    • Ogromne nawilżenie
    • SPF 20
    • Nie ciemnieje
    • Jest wodoodporny
  • 7 lutego 2025 o 8:23
    Rimmel podkład
    Ma opakowanie z pompką, więc jest higieniczny. Jest raczej wydajny. Konsystencja niegęsta nierzadka, więc akurat. W składzie znajdziemy kwas hialuronowy (nawilża), witaminę E i 2% niacynamid co sprawia, że jest to kosmetyk 2 w 1 ze względu na działanie pielęgnacyjne i upiększające. Mam cerę tłustą i się sprawdza