Podkłady

Rimmel Lasting Finish 35 Hour Foundation Długotrwały podkład do twarzy z kwasem hialuronowym (nowa wersja)

Rimmel Lasting Finish 35H silnie nawilżający i długotrwale kryjący podkład do twarzy z filtrem SPF20 103 True Ivory 30ml
Bodyland.pl
Rimmel Lasting Finish 35H silnie nawilżający i długotrwale kryjący podkład do twarzy z filtrem SPF20 100 Ivory 30ml
notino.pl
E-Glamour.pl
Rimmel Lasting Finish 35H Podkład 001 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 366 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Elanita
    20 lutego 2025 o 8:37
    Wielkie wow
    Odkryłam go przypadkiem bo mój ostatni podkład się skończył. Zamówiłam przez internet za jakieś 25zl. Myślę spoko, I tak nie przepłacę. Poza tym marka znana, lubiana więc myślę biere :-) . Już po pierwszym użyciu okazał się mega . Idealnie dopasowany do koloru skóry. Maskuje przebarwienia. I nie świeci się jak psu jajka. Od teraz używam tylko tego. Idealny do każdego typu skóry. Szkoda ze jest ciut za mało wydajny. A może za dużo go używam? . Jak dla mnie rewelacja
    Zalety:
    • Długotrwały
    • Idealnie zakrywa przebarwienia
    • Wyrównuje koloryt
    Wady:
    • Mało wydajny
  • 13 lutego 2025 o 14:35
    Idealny podkład
    Mam ogromny problem aby wybrać idealny pokład ze względu iż mam cerę bardzo jasną lub do tego mieszaną. Większość produktów jest dla mnie za ciemna lub po nałożeniu na twarz ciemnieją, przez co jest efekt maski. Ogromnym plusem dla mnie jest dodatkowy SPF 20. który pozwala mi nie martwić się o ochronę twarzy przed promieniowaniem słonecznym. Nie wyświeca się mimo noszenia go cały dzień, przez co będzie idealny do cer tłustych i mieszanych ale nie tylko. Ze względu na dodatek kwasu hialuronowego, witaminy E oraz niacynamidu daje wyjątkowe nawilżenie.
    Zalety:
    • Ogromne nawilżenie
    • SPF 20
    • Nie ciemnieje
    • Jest wodoodporny
    Wady:
  • 7 lutego 2025 o 8:23
    Rimmel podkład
    Ma opakowanie z pompką, więc jest higieniczny. Jest raczej wydajny. Konsystencja niegęsta nierzadka, więc akurat. W składzie znajdziemy kwas hialuronowy (nawilża), witaminę E i 2% niacynamid co sprawia, że jest to kosmetyk 2 w 1 ze względu na działanie pielęgnacyjne i upiększające. Mam cerę tłustą i się sprawdza
  • 13 stycznia 2025 o 11:59
    Polecam
    Kosmetyk został zamknięty w szklanej, eleganckiej, ale prostej butelce z pompką i czerwoną zakrętką. Mamy tu 30 ml produktu za około 55 zł więc cena jest raczej normalna. Podkład ma lekką, płynną formułę. Mój odcień to 200 soft beige, który obecnie jest dla mnie idealny. Nie jest zbyt żółty ani zbyt różowy - taki neutralny beżowy odcień. W składzie znajdziemy kwas hialuronowy (nawilża), witaminę E i 2% niacynamid co sprawia, że jest to kosmetyk 2 w 1 ze względu na działanie pielęgnacyjne i upiększające. Dodatkowo mamy tu SPF20, który daje nam ochronę przed promieniowaniem. Może nie jest zbyt duża, ale fajnie, że jest. Posiada delikatny, ale przyjemny lekko kwiatowy zapach. Aplikacja produktu jest bezproblemowa. Łatwo rozprowadza się pędzlem czy gąbeczką. Ze względu na zastygającą i wodoodporną formułę należy do podkładów długotrwałych. Bez problemu utrzymuje się cały dzień na skórze. Jedynie pod koniec dnia delikatnie wchodzi w załamania, ale w dalszym ciągu wygląda świeżo. Nie ściera się, nie waży i wygląda trochę jak druga lepsza skóra. Posiada średnie krycie, które można budować dzięki czemu możemy zakryć niedoskonałości. Podkład na skórze daje satynowe wykończenie, które wygląda naturalnie i zdrowo. Ze względu na świetne składniki aktywne zawarte w kosmetyku skóra jest zadbana i nawilżona. Produkt świetnie wygładza skórę i ujednolica jej koloryt. Po prostu druga lepsza skóra. Wydajność też jest bardzo dobra. Mi osobiście dwie pompki wystarczają w zupełności, aby pokryć twarz i być zadowoloną z efektu.
  • 26 listopada 2024 o 11:39
    Mój ulubiony
    Ten podkład jest jednym z moich ulubionych. Jest lekkiej konsystencji, której przy prawidłowej aplikacji nie widać na twarzy. Krycie jest średnie, ukryje przebarwienia i drobne niedoskonałości. Utrzymuje się cały dzień. Nie uczula, nie zapycha, nie podrażnia.