Podkłady

Dermika Revisage, Rewitalizujący make up `Cover & Care`

• 4 października 2014 o 0:01
    zdecydowanie mój hit wśród podkładów!
    + idealnie dopasowuje się do karnacji + nie zapycha + bardzo dobrze się utrzymuje + wydajny + fajna konsystencja - przez bardzo ładne złote opakowanie nie widać ile go zostało :( Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 marca 2014 o 22:52
    Jak dotąd najlepszy
    W związku z tym, że był w promocji w osiedlowej drogerii (25 zł!) postanowiłam przetestować, ponieważ słyszałam o tej firmie same pochlebne opinie. Nie zawiodłam się Cechy produktu: +łatwo się rozprowadza +nie tworzy efektu maski +przyjemna konsystencja +kryje większe niedoskonałości +nie jest tłusty +cera się nie świeci po nim +dostosowuje się do koloru cery (nie rozjaśnia jej, mam bardzo jasną karnację, podkłady jak dotąd sprawiały, że miałam wręcz trupią twarz) -cena (bez promocji się nie obejdzie) -opakowanie (nie widać ile jeszcze zostało) -raczej niedostępne w sieciowych drogeriach typu Rossmann Wskazówki: >Jeżeli zastosujemy krem jako bazę, podkład będzie się rolował, więc albo poczekać aż krem dobrze wsiąknie, albo zastosować bazę silikonową, bo po niej się nie roluje. >Nie nakładać zbyt dużo, bo ściemnieje. Oto są moje spostrzeżenia po tygodniu stosowania Używam tego produktu od: Tygodnia Ilość zużytych opakowań: kilka razy
    stellla
    24 listopada 2013 o 20:19
    duże rozczarowanie
    Wiele oczekiwałam po tym podkładzie. Mocno mnie rozczarował. Nie rozsmarowuje się łatwo (nie jest tępy, ale po lepszych produktach oczekuje się, że naciąganie skóry czy baza nie będą konieczne). Podkład niby kryje, ale nie kryje. Widać, że jest, ale sporo trzeba i tak zakryć korektorem. A nie mam dużych problemów z cerą. I absolutnie najgorsza rzecz - jasny kolor w kontakcie ze skórą ciemnieje. Początkowo zbyt jasny dla mnie odcień porcelanowy okazuje się więc tworzyć na mojej twarzy wstrętną pomarańczkę. 6 msc terminu ważności to również za mało jeśli używa się różnych podkładów naprzemiennie jak ja. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 8 października 2013 o 12:54
    Najlepszy!
    Najlepszy podkład jaki miałam. Plusy: - Świetnie się rozprowadza i stapia ze skórą; - Odcienie bardzo ładne (ja osobiście miałam 2 różne i każdy z nich się dopasował do skóry); - Bez efektu maski; - Świetnie maskuje; - Nie zapycha i nie powoduje powstawania niedoskonałości; - Idealnie się trzyma przez cały dzień; Minusy: - Cena; - W tej chwili już bardzo mała dostępność niestety. Używam tego produktu od: Używałam przez ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    dorotqa
    8 października 2013 o 11:26
    Bardzo dobry, z małym ale...
    Mam odcień Light alabaster. Jeśli chodzi o krycie, ten podkład jest naprawdę rewelacyjny! Łatwo się go rozprowadza, nie tworzy smug, nie jest tłusty i nie czuć dziwnej warstwy na skórze. Nie widać go na skórze i nie widać także niedoskonałości pod nim (a trochę ich mam) :) Pierwszy raz spotykam się z tak dobrym kryciem bez efektu maski. Minusem jest niestety to, że nałożony na krem do twarzy straszliwie go roluje. Próbowałam z dwoma różnymi kremami, dodatkowo inny podkład z tymi kremami nie reagował w ten sposób. Podkład Dermiki muszę nakładać na "czystą" twarz, co zmusza mnie do silniejszych działań nawilżających, gdy nie mam na sobie makijażu, gdyż inaczej miałabym przesuszoną skórę. Jednak to krycie jest tak uzależniające, że ryzykuję przesuszoną twarzą ;) Opakowanie ładne, higieniczne, lekkie, z wygodną w użyciu pompką. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego