Cienie do powiek

Constance Carroll Magic Turbo Pigment Cień do powiek

Constance Carroll Magic Turbo Pigment Cień do powiek, 24 CC 24 3 g

• 10 sierpnia 2024 o 8:35
    Kocham ten błysk
    Kupiłam ten produkt na osiemnastkę mojego chłopaka. Szukałam czegoś, żeby moje powieki błyszczały całą imprezę. W drogerii trafiłam właśnie na błyszczące pigmenty. Bez większego zastanawiania, wzięłam złoty. Po zrobieniu makijażu oczu, palcem zaaplikowałam na pomalowaną powiekę, pigment konkretnym ruchem. Pięknie wyglądał na zdjęciach, na słońcu i przy lampach miły disco. Wydajność, myślę że będzie ciężko go wykorzystać, bo używałam go tylko na ważne wyjścia, więc posłuży mi na kilka lat. Trwałość, jest dobra ale po kilku godzinach lekko się obsypał, ale nie licząc tego, oczy świeciły się całą noc. Cena mogłaby być trochę niższa, ponieważ nie ma tego produktu dużo. Opakowanie to mały słoiczek z przezroczystym wieczkiem, widać jaki kolor pigmentu mamy. Można schować do torebki i w razie potrzeby, poprawić.
    Drogeria Natura
  • 8 sierpnia 2024 o 15:46
    Cudeńko kazda fanka blysku na powiece musi poznac
    Malutkie okragle opakowanie sloiczek, a w nim miliony drobinek Pigment nr 15 niby turkus-zielen taki mieni się na zloto i zielono... Pod palcem kremowy ale nie masełko nie osypuje się i nie kruszy. Na powiece wygląda obłędnie podkreci każdy makijaż dla lepszego efektu warto nakladac na klej do brokatow ale mimo ze nakladalam na cien i tak super się trzymal
  • 6 lipca 2024 o 23:19
    Sprawia że makijaż oczu staje się bardziej wyrazisty - tworzy błyszczącą tafle na powiece
    ▪️Zacznę od tego, że jestem fanką makijażu kolorowego I nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez podkreślenia swoich oczu. ▪️Jako że jest lato to uwielbiam również błysk na powiece i ten efekt otrzymuje właśnie, dzięki temu pigmentowi. ☑️Opakowanie: ✔️Pigment – cień zapakowany jest w opakowanie typu słoiczek. ✔️ Słoiczek o małej pojemności, ale dziki temu nie zajmuje dużo miejsca w kosmetyczce. ✔️Napisy znajdują się na wieczku górnym, które posiada przeźroczyste okienko, dzięki czemu wiemy, po jaki kolor sięgamy – uwielbiam takie rozwiązania. ✔️Napisy na opakowaniu w kolorze holograficznym. ✔️Słoiczek posiada odkręcana nakrętkę, pod którą znajduje się gąbeczką z dziurka, do której przykładamy opuszek palca, aby nabrać odpowiednią ilość pigmentu bardzo fajne rozwiązanie, gdyż nie muszę mieć przy sobie pędzelka wystarczy mój palec. ☑️Użytkowanie i efekty ✔️Pigment bardzo dobrze rozprowadza się na powiece wystarczy jedno porządne pociągnięcie, aby stworzyć efekt Wow. ✔️Pigment daje wielkie głów na powiece i powiem szczerze, że nigdy nie miałam docieczenia z takim cudeńkiem, bo, mimo że nie jestem profesjonalistką to aplikacja jest megaprosta i nie trzeba nakładać dodatkowych cieni do powiek, aby strzorzyć naprawdę fajny efekt. ✔️Pigment tworzy efekt tafli na moich powiekach. ✔️Pigment wytrzymuje na skórze przez cały dzień i wielki plus za to, że się nie osypuje. ☑️Podsumowanie : ▪️ Każdy jest zachwycony moim makijażem i pytającą się, co to za cudeńko mam na powiekach. ▪️ Dodam również, że pigment występuje w różnych odcieniach, więc każda z was znajdzie odpowiedni dla siebie ja, natomiast ubóstwiam nr 42 ;). ❤️Polecam w domowym zaciszu stworzysz makijaż, jak od profesjonalistki.❤️
    Zalety:
    • Minimalistyczne opakowanie.
    • Nakładanie za pomocą opuszka
    • Łatwo sie rozprowadza
    • Tworzy efekt tafli na powiece
    Wady:
    • Brak wad❤️
  • 27 lipca 2023 o 2:12
    Magia
    Trafiłam na ten pigment przypadkowo w drogerii. Zrobiłam swatch na dłoni, w międzyczasie zdecydowałam się na paletkę innych cieni i wyszłam na zewnątrz. Gdy zobaczyłam jak pięknie mienią mi się drobinki na skórze, cofnęłam się po ten pigment. I nie żałuję! Na pewno dokupię jeszcze inne kolory. Produkt ten świetnie sprawdzi się nie tylko jako cień, ale również jako rozświetlacz do ciała latem lub na imprezę. Oczywiście zależy jaki kolor. Utrzymuje się długo, delikatnie kruszy o pod koniec dnia może się delikatnie osypywac pod okiem. Ma cudowną, miękka konsystencję, najlepiej nakładać go palcem.
    • trwałość
    • efekt
    • wielofunkcyjność
    Wady:
  • 13 października 2021 o 22:20
    Sztos cudo
    Produkt zakupiony w małej prywatnej drogerii,rzadko kupuje pojedyncze cienie oraz pigmenty jednak cienie tej marki znam i są super dlatego kiedy zobaczyłam te pigmenty to od razu wiedziałam że muszę je wypróbować wybrałam nr1 biały kolor ma różnokolorowe drobiny złote zielone niebieskie fioletowe ,mega blask świetna pigmentacja ,są mega polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Ładna gama kolorystyczna
    • Konsystencja