Błyszczyki

Delia Glow Elixir Lip Oil Be Glamour Olejek do ust

• 24 października 2022 o 17:24
    Przyjemny w użyciu
    Olejki/ błyszczyki do ust są kosmetykami po których nie spodziewam się dużej trwałości. Delia w tym przypadku w niczym mnie nie zaskoczyła. Olejek nałożony na usta trzyma się dopóki nie zacznę jeść lub pić. Posiadam odcień 01 sweet. Ma lekko różowe zabarwienie i piękny zapach. Aplikator posiada ogromny, lecz mnie i tak w niczym to ani nie pomaga, ani nie przeszkadza. Lubię ten olejek stosować także na kolorową pomadkę. Nie dość że ładniej prezentuje się na ustach to jest ona przyjemniejsza w noszeniu.
    Wady:
    • cena. W internecie można ją kupić za ok. 20 zł. Wydaję mi się to sporą ceną jak na tego typu produkt, ale jest to kwestia indywidualna
    Kosowa
    1 października 2022 o 16:10
    Pan "lepki"
    Dostałam ten olejek do testów w jednym labolatorium. Ma bardzo gęstą konsystencję. Dość ciężko się rozprowadza. Na ustach wygląda transparentnie. Jego największy minus to okropna kleistość, wargi praktycznie sklejone jedna do drugiej. Na plus niska cena i odżywienie ust. Ogólnie jestem na nie.
    Zalety:
    • cena, odżywienie
    Wady:
    • kleista konsystencja
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 17 kwietnia 2022 o 21:02
    Słaby
    Kupiłam ten produkt po poleceniu Maxineczki. Niestety sprawdził się średnio w porównaniu z innymi olejkami. Opakowanie jest naprawdę ładne, wygląda luksusowo. Niestety napisy szybko się ścierają. Produkt ma fajny aplikator, jest gęsty i przyjemnie pachnie. Niestety nie nawilża, nie utrzymuje się długo na ustach. Nie daje też tak ładnego blasku jaki bum chciała. Kolor jest delikatny, niemal przezroczysty. Generalnie lepiej sprawdzał mi się olejek z bell czy balsamo błyszczyk z Bourjois.
  • 1 marca 2022 o 13:30
    Bubelek
    Raczej normalny błyszczyk, jakich używało się 15 lat temu. Nałożony na pomadkę, sprawia, że ona znika. Próbując go zużyć, używam na noc w celu nawilżenia. Jak się skończy, bez żalu wyrzucę, ewentualnie wyczyszczę opakowanie i przeleję tam oliwkę do paznokci. Jedyny jego plus, to aplikator.
  • 8 marca 2021 o 11:02
    Super!!!
    Błyszczyk zapewnia super nawilżenie i odżywienie ust. Pięknie pachnie, ma bardzo ładny kolor (używam nr 01 sweet). Optycznie powiększa usta, Nie wyobrażam sobie nie mieć go w torebce. Jest to zdecydowanie absolutny hit.