Błyszczyki

AA Wings of Color So Glossy Lipgloss (Błyszczyk do ust)

• 31 maja 2024 o 13:03
    perełka która daje EFEKT
    Już od dawna szukałam błyszczyka który nada moim ustom efekt wow i o to znalazłam ten. Błyszczyk ten jest nie do zastąpienia od pierwszego użycia po prostu się w nim zakochałam. Kolor na tyle intensywny że subtelność jego zwraca uwagę nie jednej osoby. Ma swoje przyciąganie dlatego go kocham - nie zliczę ile komplementów dostałam za każdym razem kiedy po niego sięgam. Ważne jest to że się nie klei a to jest ogromna zaleta.
    • działanie
    • kolor
    • wygląd
  • 10 kwietnia 2024 o 13:55
    Wygodny aplikator. Świetna formuła. Cudny blask.
    Uwielbiam lekki, rozświetlający i subtelny makijaż. Ten błyszczyk dajr efekt optycznej objętości bez nieprzyjemnego klejenia, którego w błyszczykach nie lubię. Ma lekką konsystencję. Dobrze rozprowadza się na ustach. Nie pozostawia uczucia lepkości. Aplikator w kształcie łezki z dziurką w środku umożliwia precyzyjne nałożenie produktu na usta. Usta po nałożeniu błyszczyku mają piękny połysk. Są miękkie. Błyszczyk daje komfort, gdyż nie klei się.
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 marca 2024 o 11:46
    19 London Fog
    Błyszczyk ten polecała pewna influencerka, więc postanowiłam go kupić. Kosztował około 30 zł w Rossmanie, więc nie jest z tych najtańszych. Ładnie pachnie truskawką, jak czekolada o tym smaku. Opakowanie nie jest najlepsze. Po pewnym czasie naklejka bardzo nieestetycznie odchodzi od buteleczki, a sam błyszczyk może się delikatnie rozlewać. Ma lekką konsystencję i nie klei się na ustach, jednak mam wrażenie, że nie do końca estetycznie wygląda. Odcień ten ma delikatne drobinki. Ja z pewnością nie kupię go ponownie.
  • 6 stycznia 2024 o 16:16
    Drogi błyszczyk
    Nie wiem co mnie pokusiło aby kupić ten błyszczyk .Złapałam się za głowę kiedy zobaczyłam paragon-32zł. Tyle to nawet szkoda mi wydać na jakąś elegancką szminkę a gdzie dopiero na błyszczyk. Chyba w ferworze zakupów nie doczytałam etykiety z ceną albo byłam zamyślona. Kosmetyk nie ma ani pięknego opakowania, ani cudownego zapachu i nawet kolor który mam Golden Gate nie robi na ustach wielkiego wow. Zazwyczaj stawiam na błyszczyki w kolorze przybrudzonego różu albo delikatnej fuksji . Ten odcień jest lekko pomarańczowy z mikroskopijną drobinką której na ustach nie widać. Nadaje wargom mokrego lustrzanego połysku i za to akurat daje plusa. Jest odpowiednio gęsty ale nie klei się na ustach. Aplikator w formie łezki z dziurka w środku to mój ulubiony wariant. Podsumowując Błyszczyk naprawdę powiększa usta za sprawa efektu tafli . Dzięki zawartości kilku olejów nawilża je i przywraca komfort przesuszonej skórze. Jest wydajny a trwałość ma standardową jak to błyszczyki. Można go nakładać bez użycia lusterka bo kolor jest delikatny i nie widać nawet jak nałożymy nierówno Tylko ta cena z kosmosu. Zwykły przyzwoity kosmetyk który powinien kosztować maksymalnie 15zł.
    Zalety:
    • PLUSY
    • mam go w opakowaniu z inną grafiką -jest ona dość prosta , zwyczajna
    • aplikator miękki, w kształcie łezki, nabiera odpowiednia ilość produktu więc nie trzeba maczać go kilkakrotnie aby użyć
    • pachnie troszkę owocowo ale nie jest to jakiś wyszukany aromat
    • wzbogacony został o olej z awokado, masło kakaowe, witaminę E
    • posiada żelowa , lekka konsystencje przez co nie skleja ust
    • nadaje mokry połysk, tworzy tafle na ustach dzięki czemu wyglądają na pełniejsze, bardziej soczyste
    Wady:
    • Minus
    • 32zł-wysoka cena jak za zwykły nie wyróżniający się niczym błyszczyk
  • 5 kwietnia 2023 o 19:37
    przyjemny produkt
    Blyszczyk zakupilam kompletnie pod wplywem impulsu. Spodobal mi sie wyglad opakowania i kolorki jakie oferuje aa. Wybralam odcien london fog, ktory idealnie nadaje sie dla ust o srednim, lekko rozowym odcieniu. Blyszczyk uzywam zawsze w polaczeniu w uprzednia warstwa pomadki na ustach, wiec nie wypowiem sie dokladnie o samym uczuciu produktu na ustach. Ma bardzo dekiltakny zapach, wiec bedzie idealny dla osob wrazliwych na mocne aromaty. Latwy do nalozenia, ma drobinki ktore swieca sie na wiele kolorow, co bardzo ladnie wyglada w cieplym swietle. Szybko sie go zjada, ale to naturalne w takiej strefie cenowej produktu. Moim zdaniem produkt wart jest zakupu, do przetestowania i sprawdzenia, ale ja sama raczej nie zakupie go ponownie, przynajmniej nie w odcieniu ktory juz kupilam. Po przeczytaniu kilku recenzji zaintrygowal mnie czerwony koor tego blyszczyka, wiec raczej skieruje sie w ten odcien przy nastepnej wizycie w drogerii.
    Zalety:
    • latwa aplikacja
    • porecne, male opakowanie
    • ladny efekt na ustach
    Wady:
    • nieco lepki