Wody toaletowe damskie

David Beckham Signature Story EDT

David Beckham Signature Story Woman woda toaletowa 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Keara
    5 lutego 2015 o 1:31
    Beautiful story
    To była miłość od pierwszego wejrzenia. Zakochałam się w tym zapachu i kiedy flakonik był już pusty, tęskniłam. Te perfumy to rzeczywiście piękna opowieść, która pobudza, fascynuje. Uwielbiam połączenie pomarańczy z kwiatami w perfumach, w Signature Story każda nuta wydobywa z siebie co najlepsze. Za niesamowitość i trwałość duży plus. Flakonik poręczny i ładny w swej klasyce. Długo szukałam tych perfum, później już się poddałam, a dzisiaj znalazłam w perfumerii internetowej. Kupię na pewno.
    ofca133
    27 grudnia 2013 o 15:59
    Retro-kwiaciarnia
    Używałam tego zapachu w formie dezodorantu w naturalnym sprayu. Podczas wizyty w Rossmannie powąchałam i przepadłam. Musiałam kupić. Zapach jest kwiatowy, ale kto po kwiatowych perfumach oczekuje delikatności i zwiewności, tego Signature Story srodze rozczaruje. Zapach jest taki jak lubię, czyli intensywny i z charakterem. Kwiatowy zapach w stylu retro, z małym szyprowym bonusem. Trochę kojarzy mi się z wizytą w kwiaciarni, ta intensywność kwiatów, oblepiająca nozdrza i lekkie ziemiste nutki (wszak w kwiaciarniach sprzedaje się i kwiaty doniczkowe!). Najbardziej czuję taką lekko przykurzoną różę z dodatkiem białych kwiatów, odrobiny mchu i paczuli. Gdzieś tam w oddali pobrzmiewa brzoskwinia, kapiąca od soku, troszkę wręcz przejrzała. Raczej nie przepadam za celebryckimi zapachami, ale Beckham Signature Story mnie oczarował. Kiedyś chętnie kupię wodę toaletową, choć i dezodorant pachniał całkiem długo i intensywnie. Zapach - moim zdaniem - na wiosenne wieczory, dla kobiety lubującej się w troszkę niedzisiejszych perfumach. Używam tego produktu od: używałam półtora roku temu Ilość zużytych opakowań: jedno dezodorantu w naturalnym sprayu - 75 ml
    juuuhu
    1 sierpnia 2013 o 10:33
    Pociągający
    Moja przygoda z Signature story rozpoczęła się, gdy wraz z bratem szukałam prezentu dla jego świeżo upieczonej małżonki. Trafiło na te piękne perfumy, ponieważ akurat były w promocji (zestaw: balsam + żel+ perfum 30ml) za ok 70 zł. Ekskluzywny i pociągający zapach szybko przypadł nam do gustu. Intentywnie wyczuwalna pomarańcza i brzoskwinia podbiła nasze serca. Niestety jak to w życiu bywa, nie warto kupować perfumów osobie, która wcześniej nie miała okazji się z nimi zaznajomić. Ostatecznie więc perfumów zaczęłam uzywać ja, a bratowa wybrała sobie inny prezent. I muszę przyznać, że był to najlepiej nietrafiony prezent dla kogoś, jaki wybrałam :P Nie szaleję za nim, ale go lubię. Używam zwykle na niezobowiązujące popołudniowo-wieczorne wyjścia i spotkania typu casual. Piękny zapach, dobry zarówno do pracy jak i na wieczór, długo się utrzymuje średnio ok. 3 godziny, po tym czasie trzyma się blisko ciała. Co prawda nie zostawia "ogonu", co dla jednych może byc plusem, a dla innych wadą, jednak jest zmysłowy i pociągający,przez co zwraca na siebie uwagę. Elegancja zamknięta w szklanym flakoniku może być ozdobą każdej toaletki i torebki. Bardzo przystępna cena dodatkowym atutem tego pociągającego zapachu. Flakonik 30 ml mam już prawie dwa lata i jestem pewna, że to nie będzie mój ostatni :) Używam tego produktu od: okazjonalnie od dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedno, 30 ml
  • 13 sierpnia 2012 o 18:17
    Interesujący, ale to nie to.
    Zapach dostałam, na początku był dla mnie babciny i stęchły. Po pewnym czasie trochę się mu przyjrzałam. Pasuje mi kobietom od 40 w górę, tym dojrzałym i eleganckim. Czuć w nim mocną, nieco duszącą różę, trochę odurzających, białych kwiatów i brzoskwinię. Całość nie jest jednak słodka i lekka dzięki dawce piżma oraz męskawych akordów. Retro.  Używam tego produktu od: Dawna Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    keira20
    31 maja 2012 o 0:54
    Pachną bogactwem :)
    Wąchałam je teraz i wąchałam i uznałam, że takie trafne skojarzenie, które przychodzi mi na myśl to przepych, bogactwo, pachną tak ekskluzywnie, pasują do eleganckiej kobiety. Stoją u mnie na półce hoho z 1,5 roku jak nie dłużej, tak chyba dłużej.. w każdym razie używam ich bardzo rzadko. Zapach utrzymuje się długo, jest naprawdę piękny i wykwintny,wspaniały, ale ja nie wyobrażam sobie używać ich na co dzień, kiedy wychodzę gdzieś odstawiona to wtedy mam takie coś "mam ochotę je dziś na sobie mieć", ale są tak wyjątkowe, że jak dla mnie nie nadają się na co dzień. Ogólnie jednak oceniam je pozytywnie :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: niecałe 1 zużyte