Pomadki i szminki

Virtual Półtransparentna pomadka do ust

Anat88
    8 maja 2020 o 14:14
    Zwykła pomadka.
    Pomadkę nabyłam gdy kupiłam jakąś gazetę, była po prostu tam dodatkiem. Pomadka daje delikatny kolor, nawilża usta i bardzo ładny zapach. Sądzę, że gdyby nie była w gazecie to osobiście bym się na nią nie skusiła. Ma zwykłe biało-przezroczyste opakowanie.
  • 1 marca 2020 o 16:57
    Pewnie wyląduje w koszu
    Zobaczyłam pewnego dnia w sklepie jakieś czasopismo z pomadką .Oczywiście zainteresował się tym bo często kupuję gazety z dodatkami gdyż cena takiego magazynu wynosi parę złotych a sam kosmetyk często kosztuje dużo więcej. Widziałam że szminka będzie w kolorze koralowym po naklejce na opakowaniu. Nie znałam firmy Virtual , skojarzyła mi się troszkę z Joko ale ostatecznie sprawdziłam że to firma Miraculum (marka z której powstało m.in.Joko.) *Koszt czasopisma z pomadką to 9,90 zł więc stwierdziłam że mogę wypróbować ( cena szminki na stronie producenta to 13,50 zł) Mój kolor to 04 Take The Chance *Szminka jest półtransparentna , kolor jest bardzo delikatny,ledwo widoczny. Dowiedziałam się o tym dopiero po otwarciu produktu z naklejki na nim. Wiem że są amatorki takiego looku więc produkt może się sprawdzić u niektórych dziewczyn. Dla mnie jest to opcja średnia ale czasem lubię zrobić sobie przerwę od kryjących matowych pomadek i używam błyszczyków więc myślałam że ta pomadka zastąpi mi pomadkę ochronną z kroplą koloru. Szminka nie wysusza ust , powiedziałabym że nawilża i nadaje mokry połysk. Ma miękką konsystencje , dobrze się nią maluje. Osobiście podoba mi się opakowanie ,pomimo tego że jest plastikowe wydaje się dość mocne Ładnie ozdobione kropeczkami z okienkiem przez które widać kolor sztyftu, Najbardziej odstrasza od jej użytkowania smak i zapach. Brrrr :( Smak jest po prostu gorzki, okropny. Zapach też jakoś mnie odrzuca -niby czuć coś tam owocowego ale ja wyczuwam zapach starych popsutych kosmetyków .Nie podejrzewam żeby firma dorzucała do gazet stare pomadki bo jest tam znaczek PAO ” 12 miesięcy '' Szminka szybko się zjada i znika z ust, jest nietrwała ale to taki urok półprzeźroczystych szminek. Osobiście ciężko mi będzie ją zużyć bo ma wiele wad. Smak ją całkowicie dyskwalifikuje Niestety tym razem zakup okazał się nie trafiony.
    Zalety:
    • lekkie nawilżenie
    • wybór kolorów
    Wady:
    • smak i zapach