Toniki i hydrolaty

Cien Food For Skin, Odświeżający tonik do twarzy `Nawilżenie z sokiem z aloesu`

• 21 lutego 2023 o 9:23
    U mnie się nie sprawdza
    Tonik znajduje się w wygodnej butelce. Ma dość specyficzny zapach, nawet nie wiem do czego go przyrównać. Dobrze nakłada się na twarz przy pomocy płatka kosmetycznego. Jednak jeśli chodzi o pozytywny wpływ na skórę to niestety w moim przypadku jakoś nie zauważyłam obiecanego nawilżenia.
  • 16 czerwca 2021 o 7:59
    Bardzo fajny produkt za tak niską cenę
    Produkt z racji, że nie ma psikucza to przelewałam do innego pojemnika, bo nie chciałam zużywać wacików. Po aplikacji psikuczem trochę się pienił, ale nie uznaje tego za wadę, bo aplikację producent inną zalecił skoro dał takie opakowanie. W zapachu ładny, delikatny, mi się podoba. Producent zapewnia o komforcie stosowania i tutaj mam problem, bo a) to niepraktyczne opakowanie b) po nałożeniu na twarzy twarz się od niego klei - raczej mało komfortowe. Produkt jakoś długotrwale nie nawilża, ale za to ładnie odświeża twarz i sprawia, że produkt nałożone po nim szybciej się wchłaniają. Z łagodzeniem podrażnień bym powiedziała, że wspomaga, ale nie jest w pełni za to odpowiedzialny, po prostu w parzę z innymi produktami dobrze sobie z tym radzi. W jaki sposób ma chronić skórę przed czynnikami zewnętrznymi to nie wiem, więc to pozostawię bez komentarza. Jest też to duża pojemność, wydajna, starcza na długi czas stosowania, bo raczej toniki/hydrolaty mają mniejsze pojemności. Czy polecam ? Tak, dobra cena, mega wydajny, przyśpiesza pielęgnację, ładnie pachnie, jedynie muszę przymknąć oko na to lepienie się, które po nałożeniu innych kosmetyków i tak znika.
    Zalety:
    • bardzo wydajny - duża pojemność
    • odświeża twarz
    • wpływa na szybsze wchłanianie kosmetyków
    • wspomaga łagodzenie podrażnień
    Wady:
    • niepraktyczne opakowanie (lepsze gdyby miało psikucz)
    • twarz się po nim lepi
    • nie czuję długotrwałego nawilżenia
  • 21 kwietnia 2021 o 14:03
    Jeden z lepszych w mojej kolekcji
    Przyjemnie nawilża, wygładza, łagodzi skórę, nie podrażnia. Świetnie się aplikuje na niego krem. Zapach jest delikatny. Ja jednak nie jestem zadowolona z butelki - nie używam wacików przy toniku, bo szkoda mi produktu. Zamieniłam butelkę na inną z atomizerem do psikania i tonik stał się super wydajny!
    Zalety:
    • Nawilża
    • Łagodzi skórę
    Wady:
    • Szkoda, że butelka nie ma atomizera, bez tego produkt jest mało wydajny
  • 9 marca 2021 o 21:08
    Jak za taką cenę to całkiem fajny
    To jest kolejny produkt z Lidla, do którego chętnie wrócę, bo spełnia moje oczekiwania tj. całkiem dobrze nawilża, delikatnie łagodzi i nie podrażnia. Przygotowuje twarz do przyjęcia makijażu i ładnie pachnie. Cena jest oczywiście dość n iska,.
    Zalety:
    • nawilża,
    • tonizuje,
    • łagodzi,
    • cena,
    • ne podrażnia
  • 11 listopada 2020 o 22:26
    Fajny tonik
    Przypadkiem kupiłam w lidlu, zachęciła mnie ładna buteleczka, cena i to że jest naturalny i powiem, że jestem zachwycona jakością za tą cenę, nawilża, odświeża, zapach nie wyczuwalny, nie zapycha porów, moja mieszana cera go polubiła, nie ma ściągnięcia no za tą cenę super, a jeszcze nieraz promocja to wow.
    • Butelka
    • Naturalny
    • Nawilża
    • Odświeża
    • Nie zapycha
    • Utrzymuje cerę w dobrej kondycji