Paletki do brwi

Revolution Beauty (Makeup Revolution) HD Pro Brows Set Zestaw do stylizacji brwi

• 17 marca 2021 o 16:39
    Uniwersalny produkt
    Zestaw dostałam w prezencie i sprawdza mi się bardzo dobrze. Paleta zawiera 6 cieni , zarówno w ciepłej jak i chłodnej tonacji, przez co produkt jest uniwersalny. Cienie posiadają dobrą pigmentację i nie rudzieją. Dzięki korektorowi, rozświetlaczom i woskowi produkt umożliwia wykonanie całej stylizacji brwi. Rozświetlacz zawarty w palecie wykorzystuję nie tylko do zaakcentowania łuku brwiowego, ale również do makijażu twarzy czy jako cień do powiek. Nie sprawdza mi się natomiast wosk, zarówno jeśli chodzi o konsystencję jak i opakowanie (ciężko mi się go dozowało). Sporadycznie korzystam z korektora/rozświetlacza w sztyfcie, bo nie przepadam za kremową konsystencją tego typu produktów. Pędzelki dołączone do zestawu dobrze spełniają swoją funkcję, nie musiałam stosować zamienników. Paletka jest w kompaktowym, plastikowym opakowaniu, niestety w moim przypadku dość szybko zepsuło się zamykanie.
    Zalety:
    • produkt uniwersalny;
    • pasuje zarówno do ciepłego jak i zimnego kolorytu cery;
    • nie utlenia się i nie rudzieje na twarzy;
    • genialny pudrowy rozświetlacz;
    • wygodne aplikatory;
    • wydajność;
    • trwałość.
    Wady:
    • nieprzyjemny w korzystaniu wosk;
    • nietrwałe opakowanie;
    • wysoka cena
  • 1 lutego 2020 o 21:16
    Niezawodny!
    Mój pierwszy tak duży zestaw do stylizacji brwi. Idealny kolorystycznie, perfekcyjny w podróży. Nie do zdarcia :) Paletka zamknięta jest w wygodnym, płaskim pudełku. Idealnie mieści się w większą, podróżną kosmetyczkę. W podwójnym sztyfcie z jednej strony zawarty jest korektor, zaś z drugiej rozświetlacz. W zestawie znajdują się dwa płaskie pędzelki: jeden skośny do nadawania kształtu i płaski do wypełniania ubytków. Paletka zawiera 6 cieni do powiek: 2 kremowe, ciemnobrązowe w odcieniu cieplejszym i chłodniejszym, oraz 4 pudrowe: po 2 jaśniejsze i ciemniejsze, również różniące się między sobą tonacją. Powoduje to,że produkt jest stosunkowo uniwersalny, choć moim zdaniem nadaje się do ciemnej oprawy oczu. Ja używam cieni w chłodniejszych tonach i perfekcyjnie się sprawdzają przy mojej karnacji. Jak na razie nie znalazłam innego produktu w równie dobrym odcieniu. I muszę przyznać,że cienie są bardzo trwałe. Bez problemu utrzymują się cały dzień. Nie wycierają i nie zmazują. Oprócz nich w paletce znajdziemy wosk do układania włosków i ogółem utrwalania stylizacji. Ponadto: korektor, do dopracowania kształtu brwi oraz dwa rozświetlacze: pudrowy w ciepłym, różowym odcieniu, i kremowy, w odcieniu chłodniejszym,złotawym. Wykręcany, podwójny sztyft idealnie sprawdza się w podróży. Korektor nie jest mocno kryjący i nadaje się do rozjaśnienia łuku brwiowego i korekty kształtu. Hitem natomiast jest rozświetlacz: w opalizującym fioletowo-różowym odcieniu. Delikatny, ale świetnie współgrający. Jeśli chodzi o pędzelki doskonale spełniają swoje zadanie. :) Nie mam się do czego przyczepić. Podsumowując, zestaw nie jest dla każdego typu kolorystycznego, z racji ciemnych cieni w paletce. Chociaż wykazuje uniwersalność w tonacjach - coś dla miłośniczek częstego zmieniania koloru włosów. Jakościowo produkt naprawdę porządny, choć cena bez promocji odrobinę wygórowana. Ja swój zestaw kupiłam na promocji w Hebe, za pełną kwotę chyba bym się nie zdecydowała. Nie mniej jednak POLECAM. Dobry, uniwersalny zestaw zawierający każdy możliwy bajer do makijażu brwi.
    Zalety:
    • kolory
    • ilość produktów w zestawie
    • rozświetlacz w sztyfcie
    Wady:
    • mocno wygórowana cena