Wody perfumowane damskie

Bi-es Blossom Hills

Vardzia
    24 listopada 2024 o 16:35
    Różany dusiciel
    Zapachy to dla mnie kwestia mocno indywidualna. To czy dany zapach komuś odpowiada czy nie jest mocno subiektywnie. Dlatego nie zamierzam się wypowiadać na temat nut zapachowych. Pomyślmy o innych aspektach perfum. Zapach należy do kwiatowych, lekko duszących, w ślepo bym stawiała różanych. Gdy go kupowałam, podobał mi się. Był czymś innym niż stosowałam zazwyczaj. Niestety już w domu, skapnęłam się,że na początku czuć go mocno alkoholowo. I to mnie od niego odrzuciło na dłuższą metę. Trwałość tak jak przy zapachach kwiatowych nie powala. U mnie wyczuwalny przez 3-4 godziny w taki dosyć intensywny i kwiatowym sposób. Raczej lotny, aniżeli przy skórze. Potem trzeba było go reaplikować. Flakon jest piękny. Wygląda drożej, niż jest w rzeczywistości. Jest też stabilny i trwały - udało mi się go nierostrzaskać, a było kilka sposobności do tego. Czy kupię ponownie - raczej nie. Na dłuższą metę mnie męczył tą duszącą różą. Natomiast jak macie w rodzinie kogoś kto lubi, myślę że podpisuje. Plus cena jest budżetowa.
    Zalety:
    • ma piękny flakon
    Wady:
    • trwałość 3-4 godziny
    • potrafi przydusić
  • 5 kwietnia 2023 o 15:46
    Piękne opakowanie
    Podoba mi się ładny kwiatowy zapach chociaż mógłby on się utrzymywać trochę dłużej ponieważ po kilku godzinach ich nie czuć. Opakowanie jest przepiękne. Są to moje drugie perfumy z tej serii i pewnie skuszę się jeszcze na inny zapach. Perfumy są wydajne i wystarczają mi na długi czas. Plusem jest cena.
  • 23 stycznia 2022 o 17:21
    dobre perfumy na codzień
    przypominają bardzo Gucci Flora Gorgeous Gardenia,. pachną mocno brzoskwinią i bzem i nie mają takiego tandetnego zapachu. na początku są dość silnie owocowe (czuje porzeczkę i brzoskwinię) ale później pachną bardziej jak słodka róża z piżmem. na końcu mają PRZEPIĘKNY zapach bzu i bergamotki. nie lubię osobiście kwiatowo - owocowych zapachów, te są wyjątkiem. zdecydowanie nie są dziewczęce a bardziej atrakcyjne i przyjemne. nie powiedziałabym że tanie, trwałość mają przeciętną. opakowanie estetyczne ale detale są niedopracowane.
    Zalety:
    • zapach przecudny
    • estetyczne opakowanie
    • trwałość przeciętna
    • tanie
    • nie duszą ale nie pachną tandetą
    Wady:
    • opakowanie niezbyt dopracowane
    • design jak i zapach podrobione od gucci (ale to kwestia indywidualna)
    W perfumerii
  • 6 stycznia 2022 o 11:20
    Tylko opakowanie się udało
    Kupiłam ze względu na bardzo ładne niebieskie opakowanie, perfumy są duszące i bardzo mdłe. Nie czuć kompletnie bergamotki i drzewa cedrowego jak zapewnia producent, wyczuwam tylko paczulę. Zapach jest bardzo płytki, nie rozwija się, jedynie ulatnia się w ekspresowym tempie. Trwałość koszmarna, dosłownie po 15 minutach po użyciu już go nie czuć.
    karbikk
    6 maja 2021 o 9:27
    No i to by było na tyle
    Skusiła mnie promocja w drogerii Hebe i wyjątkowo ciekawy zapach. Osobiście jestem fanką kwiatowych nut i tutaj oczarowała mnie lekkość i delikatna słodycz bi es, nawet jeśli jest jednowymiarowy (jak większość tanich produktów tego typu) . niestety, zapach jest też bardzo nietrwały. U mnie wytrzymuje około 30 minut, niestety. Z czasem jednak nabiera pudrowości i robi się cięższy. Szkoda. Naprawdę mogliby dopracować formulę, bo zapach jest ciekawy. Zalety estetyczny flakon przyjemny zapach cana a pojemność Wady nietrwałość