Revlon ColorStay, Mineral Mousse Makeup (Podkład mineralny w musie)

• 21 marca 2015 o 21:34
    ciężko powiedzieć...
    kupilam go szukając zamiennika manhatan powder mat (byl czasowo niedostepny). mialam odcien 30 i 40. +konsystencja musu +duży wybór kolorów +widać ile zostało w opakowaniu +matuje -trudno dostępny (internet) -waży się w opakowaniu -łatwo o efekt maski, jest mocno widoczny Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 2 cale
  • 15 lutego 2015 o 19:25
    Nie jest zły...
    - ładnie wyrównuje koloryt cery, zakrywa drobne niedoskonałości - krycie na średnim poziomie - efekt matu nie utrzymuje się niestety zbyt długo - wydaje się być dość lekki, nie zapycha cery - na allegro dostępny w przystępnej cenie - skład pokładu niestety nie jest aż tak mineralny, jak sugeruje jego nazwa Używam tego produktu od: używałam przez kilka-kilkanaście miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3, całe
  • 23 czerwca 2014 o 21:35
    Dobry z revlona
    Kupilam na allegro za okolo 20-30 zl nie pamietam, byl dosc gesty i taki matowy juz przy nakladaniu kolor OK, jednak na twarzy byl zbyt widoczny i taki ciezki. Twaz matowa z 12h wiec duzy plus ale ponownie nie kupie byl za tegi i za ciezki na moja cere, pod koniec wyplywal i fluid i woda taka jakas... dobry ale nie dla kazdego Używam tego produktu od: Dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: 1
  • 11 czerwca 2014 o 21:15
    fajny
    podoba mi się, ładnie kryje i długo się trzyma przy mojej tłustej cerze:) niestety rozrabiam go z podkładem z rimela stay matt bo jest bardzo gęsty więc gdyby był sam trudno byłoby mi go rozsmarować przy moich suchych skórkach. szybko zasycha i mam wrażenie, że ciemnieje mi akurat to nie przeszkadza. W dotyku jest bardzo miły taki miękki:P Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 rozpoczęte
    salixia
    2 września 2013 o 12:58
    rewelacyjny na lato dla cery tłustej
    Podkład ten używam od maja do września na dzień i na wieczorne wyjścia. Dla mnie rewelacja bo jako jedyny NAPRAWDĘ MATUJE. Zimą nieco wysusza, więc wtedy nie polecam nawet posiadaczkom cery tłustej. Latem natomiast mam wrażenie, że trochę poprawia stan skóry, niweluje zaskórniki. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 duże