Chusteczki dla dzieci

Home Care Chusteczki nawilżane dla dzieci i niemowląt `Classic`

• 6 czerwca 2022 o 23:42
    Przeciętne chusteczki
    Produkt zakupiony w markecie, zamknięte w niebieskim foliowym opakowaniu z motywem zwierzątek chusteczki są solidnie wykonane dobrze nasączone dobrze myją odświeżają nawilżają skórę nie podrażniaja nie uczulają średni produkt ani hit ani bubel
    Zalety:
    • Dostępność
    • Solidnie wykonane
    • Dobrze nasączone
    • Łagodny zapach
    • Dobrze myją odświeżają nawilżają
    • Nie uczulają nie podrażniaja
  • 26 maja 2021 o 6:08
    normalne chusteczki,ok
    normalne chusteczki do kupienia w Stokrotce,bywam rzadko ciekawe promocje za ok 3,33zł :) +do końca trzymają wilgoć w środku, są dobrze nawilżone, nie to co z Ross. na początku można wyżymać je, co mi pasuje +są grubsze niż te ze zwierzętami z biedr. i większe +dość intensywny "dzieciowy" zapach +nie uczuliły dziecka +Polska firma, produkuje też do innych dyskontów na skłądach się nie znam i nie wiem czy chemia mocna czy średnia
    Zalety:
    • w/w
    Wady:
    • w/w
  • 1 marca 2020 o 9:32
    Trochę się zawiodłam
    Przeglądając ulotkę Stokrotki natrafiłam na te chusteczki. Pomyślałam sobie że 3,99 zł za 72 szt. to bardzo dobra oferta i koniecznie trzeba wypróbować. Kupiłam jedno opakowanie classic które recenzuję i sensitive, które zrecenzuję w innym terminie. Opakowanie bardzo mi się spodobało, jest błękitne w różne zwierzątka. Bardzo dziecięce i zabawne. Chusteczek jest dużo bo aż 72 szt a cena przystępna. Jednak to chyba tyle plusów. Bardzo nie podoba mi się zapach. W składzie jest parfum więc to też nie jest najlepsze dla małych dzieci, może uczulać. Natomiast sam zapach jest bardzo chemiczny. Nie podoba mi się wcale. Chusteczki są bardzo cienkie i delikatnie nasączone. Bardzo szybko wysychają. Wydaje mi się że bardziej nadają się dla starszych dzieci do wycierania rączek aniżeli do pupki malucha. Chociaż nie uczuliły to mam obawy. Można spróbować ale ja raczej ich już nie kupię.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Tanie a ilość duża
    • Dobrze wycierają rączki
    • Nadają się na spacer
    Wady:
    • Fatalny zapach
    • cienkie
    • szybko wysychają