Maseczki klasyczne

Mel Skin Cosmetics Detoksykująca maska z błotem z Morza Martwego

• 29 listopada 2023 o 16:01
    Delikatna maseczka dla wymagających - nie wysusza
    Maseczka zamknięta jest w bardzo malutkim opakowaniu. Mimo tego jest wydajniejsza niż się wydaje bo nie potrzeba za dużo produktu. Podczas używania nie czuć ściągnięcia twarzy. Łatwo się zmywa i pozostawia skórę odświeżoną ale jednocześnie nie wysuszoną. Nie urzekła mnie jednak na tyle by kupić produkt ponownie. Jest też dostępna tylko internetowo i w takiej niskiej pojemności nie jest zbyt ekonomiczna.
    Zalety:
    • brak ściągnięcia
    • idealna konsystencja
    • pozostawia odświeżoną cerę
    Wady:
    • pojemność w stosunku do ceny
    • nie wpłynął na zmniejszenie powstawania zmian
    asia_mm
    19 września 2023 o 21:03
    Naprawdę wygładza
    Produkt poleciła mi kosmetyczka i cieszę się, że to zrobiła. Dana maska sprawia, że przy każdym jej użyciu czuję się jakbym była w spa. Pomimo przyjemności jest jeszcze skuteczność. Maska widocznie wygładziła skórę i załagodziła podrażnienia. Sama w sobie nie podrażniła w żaden sposób. Skład jest też całkiem fajny, bo nie ma konserwantów i innych składników szkodliwych. Polecam z całego serca!
    Zalety:
    • wygładza
    • domowa spa
    Maze
    3 stycznia 2022 o 17:01
    Dobrze działa
    Maseczka ma silne działanie oczyszczające i tutaj odradzałabym ją cerom wrażliwym, ponieważ może podrażnić i przesuszyć skórę. Cery normalne powinny być zadowolone, bo działanie tej maski widać gołym okiem. Przy regularnym stosowaniu można uporać się z zaskórnikami, a cera jest wygładzona i promienna. Mimo małej pojemności maseczka jest bardzo wydajna, także nie przerażać się mini słoiczkiem:D
  • 17 listopada 2021 o 9:41
    Detoksykująca maska
    Maska pozytywnie mnie zaskoczyła i na pewno kupię ponownie. Mam skórę skłonna do wyprysków i punktowo czerwoną. Przy regularnym stosowaniu moja skóra stała się gładka, nawilżona, mam mniej zaczerwień na twarzy. Skóra widocznie sie ujednoliciła. Produkt jest wydajny. Konsystencja gęsta. Do zapachu się przyzwyczaiłam bo pachnie dość specyficznie. Widzę rezultaty więc warto przez 15 min pomęczyć sie z zapachem
    Zalety:
    • wydajny,
    • skóra gładka,
    • nawilżona
    • ujednolica kolor
    Wady:
    • specyficzny zapach
  • 12 kwietnia 2021 o 0:29
    Ciekawa alternatywa dla maseczek
    Wieczorne spa to u mnie bardzo częste zabiegi, ponieważ posiadam cerę problematyczną. Produkt zdobyłam na Nutridome, był w pakiecie z serii kosmetyków o nazwie "MOC MINERAŁÓW Z MORZA MARTWEGO MELO", ponieważ z tej serii jest jeszcze peeling który też właśnie testuję. Cena była wysoka, ale Nutridome oferuje częste promocje i można to wyłowić w korzystnej cenie. Maska to malutki pojemniczek, który jest wydajny. Początkowo przeraziłam się, że szybko zużyję maskę ale jest całkowicie odwrotnie - opakowanie wystarczy na wiele maseczek. Konsystencja jest łatwa w rozprowadzeniu po twarzy, nie jest wodnista i nie trzeba wziąć jej dużo, aby móc ją nałożyć. Minusem jest specyficzny zapach, ale można to przeżyć przez te kilkanaście minut. Po stosowaniu widzę, że posiadam mniej zaskórników. Po użyciu nie czuję ściągnięcia, skóra nie jest podrażniona, mam mniej przebarwień.
    Zalety:
    • wydajne
    • nie podrażnia, nie uczula
    • usuwa zaskórniki
    • sprawdzi się dla cery problematycznej